Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy SIII Mini [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
retesz147
addikt
köszi a tippeket, de:
biztos, hogy nem toronyhatáron, mert kikapcsolt wifivel és kikapcsolt mobilnettel max 2% esik az aksi és ilyenkor nincsenek ébrenlét pálcikák....tehát a net kapcsolat lesz a ludas.....szvsz is a wifinek kevesebbet kellene fogyasztania mint a mobilnetnek....de ez majd a napokban kiderül....
alarm clock: szeretem,megszoktam, 3 éve használom, van egy olyan funkció, hogy folyamatosan emelkedik a hangerő és olyan is, hogy csak meg kell ráznom a telót és szundiba vált...nem kell még a szemem se kinyitnom, hogy megnyomjam a kijelzőt(tudom gyerekes, de szeretem)
sajnos a gyári ébresztőt nem ismerem, mert 1x akartam használni, de akkor is belefagyott a dolog és hibaüzenettel leállt.....azóta meg se nyitottam egyébként simán elképzelhető, hogy ő a ludas, de amikor nincs beállítva ébresztő, pl napközbe 4-5 órát nem nyulok a telóhoz, akkor is megjelenik kb 2-3 kis ébrenlét pálcika az aksinál, van amikor ez a pálcika sajnos hosszabb....
a routertől kb 5-6 méterre van majdnem max erősségen (egy faajtó van ebben a távolságban)
ezt a vibert még megpróbálom.....
köszi!!
Xiaomi 13 eu dev...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tetris Forever teszt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- BestBuy topik
- Magisk
- Robotporszívók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- iPhone 13 256 GB
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro / 16 Pro Max Kifizetett! Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro Max Kifizetett Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro Kifizetett Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
- Xiaomi MI 11 8/256GB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest