Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szunyi777
őstag
válasz csiziktomi #86401 üzenetére
Spiritet használod?
Sajna az L-Droid frissitései egyre sz@rabbakSamsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
szunyi777
őstag
válasz csiziktomi #86403 üzenetére
Természetesen jó hozzá a kernel, én a 2.4-beta3-Omnirom-NG használom.
Sajna L-Droidban a témázó nekem nem úgy működik, ahogy kellene..
Akksi időben picitt jobb az L-Droid, de már felmérgelt, hogy kedvenc témám nem tudom használni rendesen
Első verziók nagyon jók voltak, de egyre sz@rabb sajna...AndrewTdi
Igen.. GAPPS csomagot kell feltenni a Rom után, és máris lesz google alkalmazásaid, és a névjegyzéket is szinkronizálja. Én a Slim minimal Gapps használom.
Itt megtalálod . Van ott minimal, normal, full...[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
htc07
addikt
Sziasztok!
Megint én Az a fejlemény, hogy full wipe és rom váltás után (resurrection remix 5.1.5 andorid 4.4.2-vel), ugyan az android process hibaüzenet eltűnt, viszont nem fogadja el a PUK kódot operation failed.
Ötletek?
-
fpatrik17
senior tag
Üdv!
Jelenleg 4.3-as android van az 1 giga RAM-os telómon, de egyszerűen pusztulat lassú.. Szabad RAM 100 mega körül !jóesetben!, játékok szaggatnak, minden appot lassan nyit meg, launcher újrarajzolódik, stb. Régen ez egyáltalán nem volt ilyen, hasított mint az álom. Kinulláztam a telefont, de istenért nem lett jobb, egy-két alap program és megint lassú.
Kérdesem:
1. Mi a picsát csináljak?További kérdések:
a) Ezt a 4.3-as update tette szeretett telefonommal, vagy valami nagyobb gebasz van?
b) Rootolva nemvolt a telefon, esetleg ROOToljam és valami custom kernelt+romot neki (javaslatok ami kurva stabil és minél kevesebb fölös szutyok van benne sok szabad rammal)?
c) Merül is a telefon mint atom, de a battery draint konkrétan egyik program se okozza, recsekkoltam.. 1 éve 2x ennyit bírt simán, most fél nap után szaladok a töltöért, de 1 napot soha nem bír ki kikapcsolt bluetooth és gps-el..HELP me please, mert lassan megnézem lehet-e frizbizni vele
Köszönöm![ Szerkesztve ]
• Honor Magic5 Pro •
-
htc07
addikt
stock tmobile rom linket ( I9300XXBLH1_I9300TMHBLH1_TMH.zip )-et tudna valaki linkelni? A sammobile mindig megszakad, a hotfile link halott
[ Szerkesztve ]
-
[P]laci
senior tag
-
Dot
őstag
-
wdx
őstag
válasz fpatrik17 #86409 üzenetére
Kicsit szebben fogalmazva:
Dobd a kukába a messengert, a facebookot, a g+-t, stb... és jó lesz a telefonod.
A fejlesztők ugyanis nem hajlandók normálisra megírni ezeket a programokat.
Én már lassan 1 éve böngészőből facebookozok. Totál jó nekem. És über gyors a telefonom.Az egy dolog, hogy minden tönkremegy, de miért pont most? :)
-
[P]laci
senior tag
ez sajnos így van... egy pár napig használtam anno "csupaszon" a telót és teljesen kellemes a sebessége!
utána nagyon sokáig (értsd: több mint fél évig) használtam az fb app + fb messenger + viber kombóval megfűszerezve, amikor már az eredeti fürgesége erősen megcsappant...
jelenleg fb app + fb messenger + viber + whatsapp + snapchat gyönyörűségek mindegyike a telefonomon csücsül és hát a másodikként említett opciónál ehhez képest szélsebes volt a telefon...
nem tudom és nem is akarom megérteni, hogy ennyire elterjedt programoknak hogy lehet ilyen negatív hatása gyakorlatilag az összes készülékre a környezetemben (Samsung, iPhone, Sony, LG, etc.)... szerintem szándékosan írják meg ilyen rosszul őket...[ Szerkesztve ]
-
csattila01
tag
Hali.
WinXP-vel ossze lehet valahogy kötni az S3-at? (Nem Kiesre gondoltam) Samsung drivereket kell telepiteni csak vagy van meg mas tennivalo?
Köszi szépen. -
borsodika
őstag
válasz csattila01 #86419 üzenetére
Minden további nélkül természetesen xp-n is működik. Ha pl feltelepíted a kiest akkor az minden szükséges drivert feltesz amire csak szüksége lehet és a további kezeléshez nem követelmény a kies használata.
[ Szerkesztve ]
Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.
-
Bigyo13
őstag
Valaki hallott már olyanról, hogy mi történik akkor, ha egy Samsung telefont olyan imei számra írnak, ami már létezik és használatban van?
Olyankor mi történik, ha az azonos imeis teló is fel akar jelentkezni a hálózatra?
Köszi![ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S3/S5
-
-
wdx
őstag
-
AndrewTdi
addikt
Tudna valaki adni nekem egy linket Philz Touchoz?
-
szunyi777
őstag
válasz csiziktomi #86429 üzenetére
Temazoval szoktam mindent cserelni. Tölts le témákat, vagy betűtípusokat, stb... Ebben a romban teszi a dolgát!
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
x1port
addikt
Van egy kis gondom.
Feltettem Odinnal az utolsó független romot.
Viszont nem tudok vele telefonálni mert azt írja nincs regisztrálva a hálózaton.Mi a szent sz@r lehet ez ?
Köszi
-
Gizmo94
veterán
válasz x1port #86445 üzenetére
Akkor ha rrendben van az imei, a modern szállhatott el. Rakd vissza azt a romot, ami a romolás előtt volt. Az visszaírja a működő modemet ami passzol a bootloaderhez és ha a telefonod tiszta és nem kókány módon függetlenített , akkor jó lesz. Vagy egy négyfájlos repartos rom is megoldhatatja a gondot. Végső esetben lehet bootloadert és modemet is cserélgetni. Tehát vannak lehetőségek, ha van imei mentés, akkor nagy baj nincs. Bár arról a romról mennie kellene , amiről mentetted az imeit.
[ Szerkesztve ]
-
wdx
őstag
Vagy fizesd be a csekket
Azé van bootloop, mert más a partíció. Szerintem. Ilyenkor repart kellhet.Gizmo, csak nem te is húzogatós billt használsz?
Odinnal 4 fájlos rom nem cseréli azt is?[ Szerkesztve ]
Az egy dolog, hogy minden tönkremegy, de miért pont most? :)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest