Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
Ma lett frissítve a telefon, azóta hívásnál recseg.
Valaki találkozott már ilyennel? Ha igen, sikerült megoldani? Nincs rootolva a telefon, szoftverileg csak az általa felajánlott dolgok lettek felrakva. T-függő a készülék.
(#82148) t.imi: ez 1-2 nap alatt fog kiderülni. Nem szerencsés, ha 0%-ot jelez ki, de ha utána magához tér, akkor még van esély.
[ Szerkesztve ]
-
ngabor2
nagyúr
válasz Zsolaf #82154 üzenetére
A zajcsökkentés be van pipálva és szürke, nem lehet kivenni. Ilyet még nem láttam. Teljes resetet nem szívesen csinálnék, nagyon be van lakva a telefon, van, amit már nem is biztos, hogy ismét fel tudnánk tenni.
havri1: mindegy, milyen hívás. Nem odinnal lett feltéve, hanem az automatikus frissítés szólt, hogyvan elérhető frissítés.
mod: rosszul tudtam, már régebb óta recseg, csak ma volt frissítés.
[ Szerkesztve ]
-
Synaptic
senior tag
Van valami 4.3 on alapuló minimalista rom ? A cm -től még most is odszkodom .
Ryzen-7-5800x3D/Asus TUF B550M Pro/Asrock-PhantomGaming-6800Xt
-
PindurAnna
Közösségépítő
-
havri1
félisten
válasz PindurAnna #82159 üzenetére
Mivel a rom jó, így valószínű a modem frissítésnél mehetett el valami.
HW hibát kizárod? Hangszóró stb?havri
-
PindurAnna
Közösségépítő
-
havri1
félisten
válasz PindurAnna #82162 üzenetére
Az másik hangszóró.
Ott csak akkor szól, ha kihangositod.
Normál hivasnal a kijelzo feletti hangszóró szól.havri
-
t.imi
addikt
válasz ngabor2 #82153 üzenetére
Értem köszönöm.
Közben van még eksön.
15.30-kor tettem fel tölteni, 15.45-kor tudtam bekapcsolni és volt 0%-on.
19.15-kor 75%-on és 19.45-kor 75%-on !!
Van itt egy Samu 5610 töltő 0.5A-s. Lecseréltem, most 79% és netezek.
Töltő új, régivel is csinált ilyeneket.
Régi akkuval, töltövel is előadott hasonlókat.
1A lófütty töltés, 0.5A tökéletes. -
havri1
félisten
válasz PindurAnna #82165 üzenetére
És ha lejjebb veszed a hangerot?
Ha visszateszed normál hívásra?havri
-
Poca141
csendes tag
http://www.phonearena.com/news/When-will-my-phone-get-the-Android-4.4-KitKat-update-here-is-what-we-know_id48960
Ebben mennyire lehet bízni?
"Galaxy S III - confirmed for update"
-
illes0102
aktív tag
válasz Synaptic #82157 üzenetére
SmartDroid ebből ki van szedve minden felesleges dolog
-
Zsolaf
addikt
Nem, én kidobtam a régi kábelt mert nem vette a töltést, majd vettem egy szintén gyárit ami szintén nem töltött rendesen és mióta kicseréltettem jó, van utángyártott 2 méteres az sem tölt csak lassan. Ez ilyen játék, akinek még nem volt gondja nem tudja elképzelni, én most tapasztaltam meg.
-
wdx
őstag
válasz PindurAnna #82173 üzenetére
Öööö...hallókészülék elemcsere volt már?
Amúgy a megvásárolt alkalmazások újra és újra letölthetőek, ingyen.
Tehát ettől ne tarts, ha ettől félsz.
Csak újra ugyanazt a gmail fiókot kell beírni a telefonba, ami eddig is volt.
Akárhány készüléked van (androidos), mindre ingyen letöltheted azt az alkalmazást, ha mindnél ugyanaz a gmail-es (google) fiókod van bepötyögve.
Tehát nem arra a készülékre veszed az alkalmazást, hanem arra a google fiókodra.[ Szerkesztve ]
Az egy dolog, hogy minden tönkremegy, de miért pont most? :)
-
wdx
őstag
válasz PindurAnna #82173 üzenetére
Jut eszembe, a hívás közbeni ekvalizer nincs véletlen bekapcsolva (adapt sound)?
[ Szerkesztve ]
Az egy dolog, hogy minden tönkremegy, de miért pont most? :)
-
Rocoo
tag
Hi egy olyan kérdésem lenne ha szeretnék venni egy S4 et és nincs benne rádió ha letöltök egy Rádio alkalmazást tudok hallgatni vele FM-Radiot ? mert látom ,hogy I9305 től nincs rádió elméletileg
köszi -
Lipigab
tag
Egy friss cikk szerint úgy néz ki hogy májusban jön a 4.4 az S3ra.
http://www.ibtimes.com/android-44-kitkat-update-specific-galaxy-note-2-galaxy-s3-models-reportedly-designated-1574954
-
-
wdx
őstag
válasz balintka #82179 üzenetére
Ha abból indulok ki, hogy nekem egy telefonomon se volt fólia, és egyik se lett karcos, akkor azt mondom karcálló, mert eléggé az, főleg az s3.
De ha abból, hogy néz ki a legtöbb fiatal ismerősöm telefonja, akkor azt kell írjam, hogy semmi sem golyóállóAz egy dolog, hogy minden tönkremegy, de miért pont most? :)
-
PindurAnna
Közösségépítő
Tesséééék fiam? Miiittt mond nem halllooooooom
Tudom hogy újra lehet tenni a programokat. De ezt sajna nem. Pár éve lett megvásárolva a profimail, de ez évtől havi vagy éves előfizetéssel lehet már csak. Akik még a régebbi verziót nem frissítették fel, annak él a régi progi amiért egyszer kellett fizetni. De ha frissíteném profimail go-ra akkor petyegtethetnék nekik
Ekvalizer sincs bekapcsolva. De nem értem miért csak néha recseg..nem minden hívásnál, csak amikor ahhoz van kedve
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
havri1
félisten
-
Barcsik
aktív tag
válasz PindurAnna #82184 üzenetére
Számtalanszor újra lehet telepíteni a profit. Ugye IMEI-hez van kötve a regisztrációs kód. N8-on 3-4 alkalommal kellett újra telepíteni, mert gyalultam az egész rendszert a telefonon. Androidon is ez a helyzet. Felteszed és megadod a regkódot, amit mailban kaptál és máris regisztrálva van. Csak a telefon IMEI száma a tényeg.
-
wdx
őstag
válasz PindurAnna #82184 üzenetére
Van még egy megoldás akkor: play áruházból töltsd le az appsaver nevű programot.
Azzal le tudod menteni ezt a programot örökre. Nem kell hozzá root, és apk-ba ment, így bármikor vissza tudod tenni, ha engedélyezve van az "ismeretlen források" elem, a biztonsági beállításoknál (beállítások/egyebek/biztonság/ismeretlen források)Az egy dolog, hogy minden tönkremegy, de miért pont most? :)
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz Barcsik #82186 üzenetére
Már nem. Most már profimail go van és azt havi vagy éves előfizetéses, mivel több mailt is kell kezeltetnem vele Anno még én is E51-re vetettem meg nőnapra virág helyett a párommal Pakolgattam ide-oda, mikor milyen telefonom volt. Anno levelezőlistásoknál nagy divat volt ez a program, barátom is megszívta most, mert az új telefonjára már nem tudta áttenni
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
vadasz70
aktív tag
Sziasztok ! Olyan kérdésem lenne ha sűrűn lefagy a telefon mit lehet csinálni? És a érintő képernyő érzékenységet nem lehet állítani mert túl érzékeny, épp hogy hozzá érek és már vált is nem tudom húzni rajta az ujjam mert már be is ugrik az oldal.
-
Barcsik
aktív tag
válasz PindurAnna #82188 üzenetére
Sajnos csak párszor engedi átregisztrálni az IMEI-t. Én most a gyári droidos klienst használom, abban is lehet több fiókot kezelni és tud annyit, mint a ProfiMail. Nekem elég a tudása.
[ Szerkesztve ]
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz Barcsik #82193 üzenetére
Tabletemen nekem is az van, de évek alatt nagyon hozzászoktam a profimailhoz, ezért is nem engedem-még- újra pakolni a rendszert
Te az vagy akire gondolok?
Ma még nem recsegtem, pedig volt pár hívásom
-
Barcsik
aktív tag
válasz PindurAnna #82196 üzenetére
Pedig a változatosság gyönyörködtet Anna! Bizony én vagyok az.
-
PindurAnna
Közösségépítő
-
Barcsik
aktív tag
válasz PindurAnna #82199 üzenetére
Nem gond. A lényeg, hogy itt vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs