Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
torreador22
senior tag
Sziasztok! Valaki linkelné nekem azt az oldalt ahol ellenőrizhető imei alapján telefon.köszi
torreador22 felhasználónak 369 pozitív és 0 negatív értékelése van az oldalon!
-
snow2014
aktív tag
-
wdx
őstag
válasz bitpork #82550 üzenetére
Okéj, akkó viber lesz, valszeg...de töltsd le a play áruházból légyszi a system panel lite-ot (ingyé), indíts el, majd egy menü gomb megnyomása után, settings, tedd be a pipákat a show app cpu time, és a system processes-be (így elvileg ebben a csomagban mind az 5 pipa), aztán látod, hogy mi eszi aktuálisan a gépet (telefont, ahogy tetszik). Illetve az alkalmazások mellett írja, hogy hány perc/másodperc-et járatta a procikat...
Ebből le lehet szűrni kb-ra, hogy igaz-e, hogy mi van...Az egy dolog, hogy minden tönkremegy, de miért pont most? :)
-
sunsun2
tag
Sziasztok!
Erről mi a véleményetek???Igaz lehet???
http://tech2.hu/samsung-galaxy-siii-kitkat-nelkul-2540489 -
-
zho-lee
addikt
No csak annyit ehhez, hogy a viber ma, 2014.04.29-én reggeli órákban vette kalapját és eltávozott az élők sorából...
Valamikor du. 3 felé éledt újra. Mivel próbálgattam én is , ezért igen csak legatyásodott az akkum..
Csak a mai napra tuti, hogy a viber ette az amperokatmer' amúgy nem eszi..
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
fcbarca
őstag
SOKP 4.4-re lehet tenni stock accuweather-t és stock music playert?
-
Grande Ale
őstag
Itt is egy KitKat hír:
http://www.product-reviews.net/2014/04/29/galaxy-s3-android-4-4-2-update-signs-reiterated/ -
bexinho23
őstag
Véleményetek szerint melyik jelenleg a legjobb, legstabilabb kitkat-es ROM? A temasek sajnos egyre rosszabb, főleg a kamera része (egy kép után teljesen összeomlik, és csak az újraindítás segít).
-
bexinho23
őstag
válasz kelzsoca #82565 üzenetére
Értem. Önmagában a 4.4.2-vel semmi bajom nincsen, pláne hogy CM alapú, így teljesen steril, és a RAM kezelési probléma is teljesen megszűnt, mióta ezt használom. Kizárólag a kamera összeomlás az, ami használhatatlanná teszi az egészet.
Akkor egy másik kérdésem lenne, ami már a válaszodra irányul. Melyik 4.3-as custom ROM a legmegfelelőbb, amiben tökéletes a RAM kezelés (jelenleg 350-400 szabad memóriám van, még ha napokig sem indítom újra), és a kamerával sincs semmi gond?
-
fogirobi
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy kis segítséget, be akarok újítani egy okostelefont és igazából nem tudom milyen lenne a legoptimálisabb, mindenképp Samsungot akarok, 2 között vacilálok:
Mi a véleményetek? Melyik lenne a jobb? Árban mennyire barátiak?
Bocs srácok a sok kérdésért, de nagyon nem vagyok képben ilyen téren...
Köszönöm előre is a segítséget! -
gery14
senior tag
válasz fogirobi #82568 üzenetére
Nagy S3at vegyél mert a Minit Bekel rúgni a sövénybe mert szétpereg
// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
gery14
senior tag
válasz fogirobi #82570 üzenetére
Akkor S3 mini de szerintem egy Galaxy S2vel jobban járnál(árban már itt mozog és használtan garisak szépek vannak olcsoért) (nekem van s2öm nagyon szeretem még mindig.) 4.3as a kijelző és erősebb mint egy s3mini képeket is szebbet csinál szerintem minden téren jobb annyi hogy nincs nfc benne. !
// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
foxymaxy
senior tag
Slimkat van most valaki telóján?
e pluribus unum
-
-Maci-
addikt
válasz fogirobi #82568 üzenetére
Hát nehéz ügy!
Mindkettő van a családban. Mindkettővel meg van elégedve a tulajdonosa. Jó kis készülékek.
Asszonynak S3mini van lassan 2 éve. Imádja. Tény, hogy jobban szerepel, mint az S3.
Ha a kettő közül kéne választani, talán az S3 minit venném, bár eléggé kiegyenlített a küzdelem. A képernyő és a grafikus megjelenítő miatt főleg. Bár nekem ergonomikusabbnak is tűnik az S3mini (persze ez relatív).Ha nem e közül a kettő közül kéne választani, akkor rátennék még egy picit és vennék egy Nexust.
If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-Maci-
addikt
-
-Maci-
addikt
-
-
-
Rocoo
tag
amióta feltettem ezt az frissítést a 4.3 hoz azóta még kevesebbet bír az aksim , ez csak nálam van így ?
-
Rocoo
tag
Mi lehet nalam a baj kb 20 orat bir az aksi
-
Gizmo94
veterán
válasz ittakary #82588 üzenetére
A GNA5 nálad nem a baseband verzió, ami ebben a romban GNA8 ? A build itt az XXUGND1 most. Én felraktam egy XXUGMK6 négyfájlost a béka oldaláról, hogy vigyen mindent lefelé, utána meg Samfirmware-ról letöltöttem ezt és ráhúztam simán. A végén egy data/factory reset és done.
-
Rocoo
tag
hát azt tudom hogy gyári Rom van rajta és nincs rootolva enniyt tudok meg amikor frissítettem a telod kies által utána nem nyomtam gyári visszaállítást .
-
Gizmo94
veterán
válasz ittakary #82598 üzenetére
Jahh, újraraktam tisztán, de akkor ez nálad nem megy. Szerintem egyébként ráhúzhatod arra is ezt a romot, nem feltétel, hogy mindig zúzni kell. Előtte csinálj egy teljes CWm backupot, aztán ha valami nem ok, csak visszatolod és meglesz mindened.
Rocoo: Amit írtál az csupa rossz. Kezdve a kiessel, meg utána semmi factory reset az sem a legszerencséseb, tehát nagyon ne csodálkozz. De önmagában a facebook is már bőven elég baj az akkunak. Ahhoz képest, hogy root sincs, facebook van, minden szemét ott fut a háttérben, nem is annyira vészes akkuidő az.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest