Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
-
snow2014
aktív tag
ha anglijara megerkezik a 4.3 en nyomatom is fel.....most is angol 4.1 van fent
Mindég legyetek rosszak ;)
-
snow2014
aktív tag
amugy ha zart lesz a bootloader arra van mar megoldas ? marmint a kinyitasara ?
-
apaszka
veterán
-
snow2014
aktív tag
engem ez a bootloader idegesit. huaweinal szoftwerilag lett nyitva es problema is volt.....utanna lehetet irni nekik es elkuldtek a kodot a bootloaderhez
-
Gizmo94
veterán
válasz apaszka #70609 üzenetére
Mi van , ha szelídebben indítasz? Különösen, ha nem érted azt, amiről írtam, amint ebből látszik. Nem a garanciáról van itt elsődlegesen szó, bár sok S3-nál és mégtöbb S4-nél még soká jár le.. A zárt bl. az android alapjával ellentétes, a szabadságot öli meg.
[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
válasz snow2014 #70610 üzenetére
Attól sem tartok. Ez a telefon nem lesz lezárva, és a gari is mindjárt lejár.
Én mint mondtam anno, csak akkor rakom fel ha CM be lesz integrálva a dolgai. Már mint a 4.3 é!
De szerintem temasek félre előbb lesz kész.
Egyébként elvagyok a mostani ROM -mal is. Minden megy rajta.
Asszonyé lesz ez a teló egyébként, és én lépek innen.
Másra vágyom .
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Varszegig
veterán
válasz Capricorne #70586 üzenetére
Az adathasználat menüpontban találsz erre lehetőséget.
-
DjBlero
őstag
sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Z Fold 6 & sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Watch Ultra LTE 47mm & PlayStation® 5
-
szasza87
tag
Én is befejeztem az S3-as pályafutásomat meg egy időre a Samsungosat is! További sok sikert a telóhoz!
Stabil 4.3-as és 4.4-es szoftverekben gazdag új évet mindenkinek![ Szerkesztve ]
-
SteveJobs
őstag
felraktam ezt a Temasek V12-t 4.4es verziót és szeretném a a tálcán az ikonok méretén változtani , de sajnos nem találom . Míg a Cyanogenmod-ban simán betudom állítani a program indítóban addig itt semmit se találok róla . valaki segítsen ebben, hogy hol találom .
Előre is köszönöm ! -
kaisers
aktív tag
Miért van az, hogy mg4-es romra, felrakom a hozzá való JKay-t, és onnantól a stweaks "unexpected error" hibát ír ki?
-
Don't Panic
senior tag
üdv. adott egy s3 as ezt kell beírnom hogy megtudjam h független e? *#*#4636#*#*
még annyi hogy hol tudom megnézni mik a legfrissebb gyári romok rá?előre is köszi.
-
Don't Panic
senior tag
válasz Don't Panic #70619 üzenetére
tárgytalan.
-
DonMedve
addikt
válasz Don't Panic #70622 üzenetére
Köszönöm!
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
Black&White
addikt
válasz SteveJobs #70617 üzenetére
Azt hiszem a KitKat Launcher tudja ezt.
Próbáld ki. -
snow2014
aktív tag
na most nem ertek valamit. tehat eddig ugye nyitott volt a bootloader, na most a 4.3 bezarja ugye a bootloadert a mende mondak szerint. tehat ha en vissza teszem pl a 4.1 mg4 akkor zart marad a bootloader vagy nyitott lesz ?
-
SteveJobs
őstag
válasz Black&White #70625 üzenetére
Ez mibe különbözik a Play áruházon lévővel?
-
veterán
Senki nem probalgatja az Xposed fele mudulokat?? Van benne egy Gravitybox nevu app, ami lazan faver a Jkay-re stb stb
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Pigmeus_1
tag
Sziasztok.
Azt szeretném megkérdezni, hogy valahogyan nem lehet az s3-ra is rávarázsolni az s4 mini rendszerének egy két apróság?
Nagyon tetszik, hogy elmulasztott hívás vagy SMS esetén ha legközelebb kézbe veszem a telefont akkor megrezeg.
Az asszony Huawei p6-jában meg az tetszik, hogy éjszaka ha alszunk akkor magától csinálja azt a rendszer, hogy a hívás meg az SMS-en kívül semmi sem zaklat addig, amíg reggel kézbe nem vesszük a telefont. Mindent letört, de nem villog, nem cseng, nem rezeg reggelig.Vagy van ezekre valami program a play-en amit még nem találtam meg?
Csak egy lelkes felhasználó...
-
Pigmeus_1
tag
válasz Zsolaf #70635 üzenetére
A blokkolás üzemmód azért nem ugyan az. Itt időt lehet megadni, nekem meg az tetszik, hogy a telefon kézhezvétele élesíti a rendszert. Nem kell időhöz kötni.
A működését nem ismerem teljesen, de szerintem az órát, napszakot meg azt figyeli, hogy mióta nem ért az ember a telefonhoz. Ezek alapján határozza meg, hogy mikortól nem zaklatlak. A jelzések megérkezését viszont tutira a giroszkóp meg a kijelző feléledése vezérli.Csak egy lelkes felhasználó...
-
Bathory
csendes tag
Bő fél éve használom a Player Pro-t zenehallgatáshoz (eddig semmi gondom nem volt vele, sőt, a sokak által felmagasztalt Poweramp-nél is "szimpatikusabb" a hangzása), most azonban első ízben tapasztalok valamit, amivel kapcsolatban lenne egy kérdésem. Ezidáig minden esetben simán tudtam letöltve hozzárendelni albumborítót vagy előadóképet az adott zenékhez (netkapcsolat --> keresés --> kép kiválasztása), de egy napja minden egyes keresésre 0 találatot adott ki. Több előadónál próbáltam, a beállításokhoz sem nyúltam, és hiába telepítettem újra a Player Pro-t, a helyzet nem változott. Van valakinek ötlete, miért nem tudok lementeni képeket?
Előre is köszönöm! -
foxymaxy
senior tag
Most akkor van stabil 4.3 ?
Mert elég szűkszavúak a közleményeke pluribus unum
-
havri1
félisten
Újra Hd Revolution 40.0 van fent, csak most boeffla-kernel-5.1-beta1.CWM.zip -el tolom..eddig jó..
Azért 4.1.2 és a 4.3 között van felhasználói élmény különbség rendesen.
Sokkal szebb a 4.3. Gondolom az új TW, másik az ikonok, színek, mintha gyorsabb lenne az egész működése a TW-nek.
Tetszik az Új hangouts ,s más, mint a 4.1.2-n, az animációk, és mintha itt is gyorsabb lenne.
Ezt a lag-ot tesztelem, hogy előjön e Boffelia kernellel is..ha igen, akkor nem tudom mi lehet a bajhavri
-
SteveJobs
őstag
Még mindig nem tudom be állítani a tálcák számát a temasek v12-ön.Már letöltöttem a KitKat launcher-t is , de azzal se ment.Sikerült valakinek?
-
szunyi777
őstag
válasz snow2014 #70629 üzenetére
Nagyon sok lehetőséged lesz, ha fent van az xposed keretrendszer!
Egy szép kis xposed modul gyüjtemény..Személyszerint Én amit használok:
-Greenify (Donate verzióval rendszer app is jegelhető)
-App settings (képernyő felbontást, Fullscreen, stb..)
-Xblast tools (Statusbár és értesitési sáv testreszabási lehetőség)
-XuiMod (A ListWiev animáció miatt használom)
-Stb...Szépen tudod csinositani a készüléket
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
s.Oliv3r
senior tag
Egy hulye kerdes az s4 orajat sehogy nem lehet beletenni az s3ba? Vagy nem ezt igertek a 4.3ba? Nagyon bejon az az ora :$ plane h animalt
Semmi sem igaz, minden megengedett.
-
havri1
félisten
válasz s.Oliv3r #70649 üzenetére
De, van rá port.
A múltkor tettem fel egy romot, ami Note3 meg S4 cuccokkal volt teleportolva. Minden működött, csak nekem kicsit akadós volt a rendszer..Szerk.:
[ROM][4.2.2 ME7] 14 sept| Fantasy HD ROM v11.0.1 | OTA&AROMA [Performace&Battery life][ Szerkesztve ]
havri
Új hozzászólás Aktív témák
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy ruhás topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- BestBuy topik
- Politika
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs