Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imii
tag
válasz apaszka #71252 üzenetére
Bocs, úgy látszik kicsit értetlen vagyok!
A vezetés módot beállítottam. De hívás esetén a csengőhang alá egy igen érthetetlen gépi hang bemondja a nevet(de azt persze a csörgéstől még úgysem hallani). Nekem úgy kellene, hogy mondjuk elhalkul zenehallgatás közben és nem csörög hanem lehetőleg érthető módon mondja ki a nevet."Aztán egyedi csengőhangnak megadhatok a nevét !
Rögzíted ,és beállítod neki!"Ezt leírnád kicsit bővebben?
Most csinálok ilyet először... -
apaszka
veterán
Felveszed hangrögzítővel a nevét zenei háttérrel,és azt beállítod neki egyedi csengőhangnak!
A gépi hang az csak úgy beszél tényleg! Töri a Magyart,de szerintem jól áll neki!
Más ötletem nincs sajna!
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Barcsik
aktív tag
Sziasztok!
Feltettem a CM 10.2 stabil verzióját (Android 4.3.1). Valaki meg tudná mondani, hogyan lehetne minden animációt kikapcsolni benne? Sajnos a menüben sehol nem találok ilyen opciót. Előre is köszönöm a választ!
-
tragabi
tag
Sziasztok. ....segítséget szeretnék kérni. ..
Fotókat töröltem a telefonról véletlenül, ezt hogy lehet vissza tenni?
Köszönöm
-
tothbalazs88
csendes tag
válasz panderson #71257 üzenetére
Független MG4-es rommal próbálkozol ?
Csak mert pár napja én is így jártam. 4.3-ról akartam visszatérni T-s 4.1.2-re, aztán felhomályosítottak hogy vissza lehet térni de az Imei nem lessz jó mert megváltozik az Imei. Szval nem tudsz visszatérni csak magyar független MG4-es romra
-
panderson
tag
válasz tothbalazs88 #71260 üzenetére
I9300XXEMC2_I9300VFGEMD1_CNX ezt raktam fel. De most olvasom, hogy Samu közben áttért az EFS2-re amit csak az MG4 olvas. Akkor nem lehet visszatérni MC2-re?
Pedig már úgy megörültem a megszokott a 4.1.2 sebességének...
UI: CNX product code-os a mobilom
UI2: akkor nekiesek ennek I9300XXEMG4_I9300OXFEMG2_XEH csak legyen 4.1.2
[ Szerkesztve ]
-
tothbalazs88
csendes tag
válasz panderson #71261 üzenetére
Igen, sajnos az MC2-es alapsávú romok nem olvassák ezt az újabb fajta EFS2-őt.
Az MG4-el működni fog. Nekem még EFS visszaállítás sem kellett mert csak szimplán nem olvasta.
Én is azért várom a 4.3-as frissítést hogy áttérhessek újra a T-s 4.3-ra gari miatt. De ha már függetlenre kijönne végre egyenlőre azzal is megelégednék, dehát türelemAmúgy ezzel az MG4-el csak pozitív tapasztalatom van.
És ez is legalább annyira pörgős mint bármelyik gyári 4.1.2 ha nem jobban.[ Szerkesztve ]
-
panderson
tag
válasz tothbalazs88 #71262 üzenetére
Bocs, benéztem, ezt teszem fel I9300XXEMG4_I9300OXAEMG4_BTU, mert legalább OTA-n fog frissülni CNX-et meg csak akkor ha jön újabb ROM.. köszönöm a segítséget!
-
kIsDe`
tag
Sziasztok!
Olvasgattam elég sokat vissza, de egyelőre nem tudom a megoldást a problémámra. Másod telefonnak van most egy S3-am nem igazán van velük tapasztalatom. EFS mentést akartam csinálni, amihez root kellett először, és miután a siyah kernelre gondoltam, hogy megcsinálja az auto mentést, mióta odinnal felraktam, azóta gyakorlatilag a siyah logójától nem jut tovább a telefon. Ennek mi lehet az oka? Előtte még a CF-Root-ot csináltam meg, semmi mást..Hogyan lehetne tovább jutni? Igazából EFS mentés lenne a cél, de adb-nél permission denied üzenet dob mindig, ha csak a cf-rootot használom, hiába ütöm be az su-t is..
[ Szerkesztve ]
-
voyi
aktív tag
Nemreg tettem fel a CM nightly 11-et(Android 4.4.1), eddig ez tunik a legjobbnak, sehol egy lag, bongeszoben a torz kaarakteres glitch (nemely karalterbol lecsippentett a temaseknel) sem fordult elo eddig holnap aksiteszt.
[ Szerkesztve ]
Aláírás
-
Maxtreme
addikt
Csak úgy elméletben érdeklődnék hogy ne tűnjön tabunak a téma (ismerősöm ismerősének a megboldogult ükapja kérdezte mielőtt eltávozott az élők sorából )
Ha van egy függetlenített S3 (de természetesen nincs ) amin 4.1.2-es rom van, ha arra az ember ráküldi OTA-n keresztül a 4.3-at, az visszazárja a telefont, vagy érzékeli hogy független rom van rajt és automatice azt kapja le? -
Gaabor80
aktív tag
Sziasztok!
Mitől lehet az, hogy mostanság nem ébreszt a telefonom? Nem minden nap, kb 50% hogy igen..
Gyári firmware, gyári ébresztő, eddig ment.. -
LaciGSM
aktív tag
Sziasztok! a 4.3 már támogatja a galaxy gear-t? valaki használja esetleg?
https://www.twitch.tv/lacigsm Kövess be!
-
apaszka
veterán
Úr isten, hogy mekkora b@rmok ezek, már bocsánat.
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
[P]laci
senior tag
itt az official cm 11 XDA thread a könnyebb átláthatóság végett és a gapps miatt is:
[ROM][GT-I9300][4.4] CyanogenMod 11 Nightlies(#71281) storm4: ez csúnya volt.
[ Szerkesztve ]
-
warezxts
senior tag
úgy néz ki a belső memórának van valami nyűgje. régebben (S2) megoldotta a scandisk, de itt ugye extended filerendszerről beszélünk. A lényeg hogy nincs elég helyem (de van csak hazudik). Hogy lehet megoldani? HELP PLÍZ!
-
foxymaxy
senior tag
válasz apaszka #71277 üzenetére
kínjukban már nem tudják hogy kit b@szogassanak az idióták, kapkodnak fűhöz-fához
köszönjük Artisjus mind azt a b@romságot amit műveltek ,
boszorkány üldözés másképp nem lehet kifejezni
ahol a legcsekélyebb esélyt látják hogy tudnak, vagy szerintük tudnak büntetni oda lecsapnak hakell-hanem
szomorú de ilyen időket élünke pluribus unum
-
racroland
csendes tag
sziasztok! adott egy s3 galaxy (i9305) ismerősöm hozta ide állítólag szervízbe volt, most rá lett frissítve a legújabb rom, viszont EFS mappa nem volt mentve, most alapsáv ismeretlen imei null/null, mit lehet vele csinálni? Hozzá teszem van egy másik teló amin van EFS mappa arról nem lehetne pótolni erre a hibásra? Vagy van valami egyszerű megoldás? Hogy tudnám helyre hozni , mert nincs hálózat semmi. És 2 hónapos telefon.
-
papp67
csendes tag
Sziasztok! Egy haverom küszködik az S3-mal!Telepített programokat hogy tudná a készülékről az SD-re áthelyezni?Tudnátok egy jó fájl kezelő progit! A többi telón használtakat már próbálta!Privátot írjatok,azt hamarabb nézem! Kösz!Ja! Azt hiszem nincs root,minden gyári rajta! Nem igen szokta buherálni!
-
Ermac
tag
hali ! valaki tudna linkelni egy működő oldalt ahonnan 4.1.2 gyári romot tudnék tölteni független telóra ? Angliában élek, magyar rom lehetséges a telóra ? köszi
We are Many You are but One
-
Ermac
tag
köszi, azóta amit feltettem úgy tűnik műkszik I9300XXEMG4_I9300OXFEMG2_I9300XXEMG4_HOME
Factory reset után sikeres lett, előtte logó oda visszázott 4.1.2 azt írja hoy szoftverfrissítés feltételek bla bla, ha ezt elfogadom nem frissít magától ugye ?We are Many You are but One
-
Ermac
tag
Még annyi kérdésem lenne, hogy megcsináltam az efs restore-t hc-ktool segítségével, honnan tudom hogy jó lett e az imei számom ? bocs a hülye kérdésekér de ezeket nem vágom
We are Many You are but One
-
veterán
Valahol esetleg nincs fent video az uj 4.3-rol? (MK6)
Csak egészség legyen, meg térerő!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 20 évvel ezelőtt jelent meg a Half-Life 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Arena Breakout: Infinite
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hálózati / IP kamera
- ASUS routerek