Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgeza
veterán
válasz bigdady #14603 üzenetére
Csináld így:
https://m.logout.hu/tema/re_samsung_galaxy_s8_es_s8_duplateszt/hsz_14541-14541.htmlSajnos nem gondolnak azokra a népekre, akik normálisan írják a nevüket. Én már nagyon régóta következetesen az egész nevet a vezetéknév mezőbe írom. Így sehol, soha nem lehet gond!
Én egyébként a helyedben mindenhonnan kitörölném a névjegyeket, és csak egyet, mondjuk a Google fiókot használnám. Egyszer kell csak normálisan rendbe tenni, utána már nem lesz gond!
Amúgy restartot nyomtál már? Hátha csak kattanása van.
[ Szerkesztve ]
-
ilyen_85
senior tag
válasz bigdady #14476 üzenetére
Szia!
Pedig a Nova launcher támogatja. Én úgy oldottam meg, hogy beállítottam aktív launchernek a novát, a Novának van egy ilyen plugin-ja, hogy TeslaUnread.
Ezt úgy tudod aktiválni, hogy:
1. Nova launcher beállításokban rányomsz arra, hogy "Olvasatlanok száma"
2. Ha még nincs telepítve a TeslaUnread plugin, akkor szól, hogy ezt le kell hozzá tölteni
3. Elérhetővé válik jópár beállítás4. A beállítások alján, rákattintasz arra, hogy TeslaUnread beállítások (vagy a programok közül megnyitod a TeslaUnread progit)
5. Itt bekapcsolod azokat az alkalmazásokat aminél látni akarod, hogy mennyi olvasatlan üzi van (néhány alkalmazásnál meg kell erősítened, hogy a plugin olvashatja az üzeneteket)
+1 Nekem egy kicsit várnom kellett amíg a gmailnél megjelent az olvasatlan üzenetek száma, gondolom azért mert több ezer van :S
Ennyi
https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/honda/civic/honda_civic_1.6_i-dtec_sport-21056388
-
MODERÁTOR
-
Mr.Silkó
veterán
válasz bigdady #15263 üzenetére
A biztonság mappa egy Knox védelemmel ellátott terület, ahová például bármelyik alkalmazásodat beteheted, amik megkettőződnek, és védve lesz az ottani tartalmuk (illetve másodlagos azonosításhoz lesznek kötve). Ugyanígy betehetsz ide képeket, emaileket, kontaktokat, sms-eket, stb.
Att92
És nincs valami extra app telepítve? Mert gyorsan áttúrva a beállításokat, a kisegítő lehetőségeket, meg a fejlesztői beállításokat, nem találtam magyarázatot vagy opciót a problémádra.
Nincs bekapcsolva az interaktív vezérlés a kisegítő lehetőségeknél?
[ Szerkesztve ]
-
válasz bigdady #15838 üzenetére
Az appban létre kell hoznod egy otp virtuális bankkártyát amire utalhatsz pénzt bármilyen bankkártyáról az appon belül. Az utalás költsége 1%, de minimum 200 Ft, vagyis ha nem akarsz többet fizetni ennél, legalább 20 ezret kell egy összegben utalnod.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
polonic
félisten
válasz bigdady #15884 üzenetére
Ezért nincs a feltöltésnek díja.
"A díj akciósan elengedésre kerül, melyet a Bank visszavonásig, de legkésőbb 2018.02.28-ig biztosít."
Most néztem meg a hirdetményt.
Ami még mocskosabb dolog, hogy van zárlati díj, havi 300 Ft. De arra is vonatkozik az akció.
A visszaváltás díja is ugyanúgy 1 %, minimum 200 Ft. Erre nincs akció.Szóval én addig használom, amíg él az akció. Utána meg be...ják.
[ Szerkesztve ]
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz bigdady #16106 üzenetére
Az usb szabvány 500 mA tudtommal.
Az 1 amper kb. arra lesz elég, hogy bekapcsolt navi mellett szinten tartsa az akksidat.[ Szerkesztve ]
"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz bigdady #16111 üzenetére
A 2 amper nem feltétlenül gyorstöltő, pl. a régi S4 is sima 2 amperes fejjel jött. QC 3.0 fejet keress. Xiaomi, Blitzwolf mint ajánlott márkák. Ugyan a telefon Exynosszal van szerelve, nem Qualcomm van benne, de az a tapasztalatom, hogy oda-vissza kompatibilisek.
Az már személyes magánvéleményem, hogy a navigálástól már amúgy is melegedő telót én már nem főzném tovább gyorstöltéssel is, vagy vegyél olyan tartót, ami a kocsi befúvórácsán kapaszkodik, így a venti/légkondi hűti a telefont menet közben.
[ Szerkesztve ]
"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."
-
thamasz
senior tag
válasz bigdady #16111 üzenetére
Gyorstöltés az nem 5 Volton megy, hanem 9 vagy 12 akár. A mi Samsung S8 telefonunk a Qualcomm Quick Charge 2.0 szabvánnyal kompatibilis. Van már 3.0 és 4+ is, de ezeket a Samu nem alkalmazza. Gondolom félnek a melegedés miatt. Amúgy én Anker márkájú töltő egységeket szereztem be az amazonról és kiváló minőségűek, merem ajánlani. Van autós gyors töltöm, fali adapter és vezeték nélküli gyors töltő pad is tőlük.
-
viera
őstag
válasz bigdady #16347 üzenetére
Az lehet.
Amúgy bevallom,vártam az X-et de nekem csalódás.
Az a sziget a kijelzőbe szerintem csúnya,a hátlapi kameráról nem is beszélve.
Nekem meg kicsi lenne a 64GB is,legalább 128-as kellene de az nem lesz.
A 256-os meg közel 440e ft,basszus.
Na mindegy,most már biztos marad az S8+ az S9-ig.Soha ne mondd,hogy soha!!!
-
HUTCHDB
nagyúr
-
lanszelot
addikt
válasz bigdady #16419 üzenetére
Es ezzel a beallitassal nem is tolti le a media tartalmakat. Kiveve ha felul biralod / ra boksz hogy toltse le.
Ebben az esetben viszont nincs olyan app ami ne toltene tartalmat a telefonra. De ha ennyire zavar, file kezelo es hetente torold a viber konyvtar - media - images & videos konyvtarat. Ne kep kezelobol kezeld.Viber hang: lehet egyedi hangot beallitani, rogzits egy rovid csendet a teloval es allitsd be, nemabb nem is lehetne.
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz bigdady #16421 üzenetére
Mit értesz az alatt, hogy lementeni? A Viber a médiatartalmat a kolléga által is említett Viber/Media/... könyvtárba teszi. Már ha a neked küldött fájlt egyáltalán meg akarod tekinteni, azaz a Viber maga fogadja, tehát letölti. Ha ide elhelyezel egy üres .nomedia nevű fájlt, akkor a készüléken lévő bármilyen, média lejátszására, megjelenítésére alkalmas program kihagyja azokat a könyvtárakat, ahol ilyen fájl szerepel. Ergo nem fog megjelenni a galériában sem. De ettől még a készüléken lesz az említett könyvtárban. Gondolom a Vibernek van annyi esze, hogy a saját munkakönyvtárában nem foglalkozik ezzel a . nomedia dologgal, és az alkalmazáson belül, az üzenetek között látod majd a képet (vagy videót).
-
Mr.Silkó
veterán
-
lanszelot
addikt
válasz bigdady #16686 üzenetére
A vilagito szelek csak pofara forditott telefonnal mukodnek. Regebben megosztottam a samsung oldalarol.
Valami bug folytan neked a viberrel amugy is.When faced down, the edge lighting feature lights up the edge screen when you receive calls or notifications. You can color code up to five contacts that will appear in their respective colors when they get in touch, while all other calls or notifications will be shown in neutral bright light.
A telefonon a hasznalati utmutatoban megtalalod.
[ Szerkesztve ]
-
lanszelot
addikt
válasz bigdady #16708 üzenetére
Magyar leirasban viszont ez van:
Világító szélek
A képernyő felfénylik a szélein amikor értesítést kap, például új üzenetekről. Szintén felfénylik a
képernyő a szélein bejövő hívás esetén, ha a készülék képernyője lefelé van fordítva.
1 A Beállítások alkalmazásban érintse meg a Kijelző → Edge képernyő → Világító szélek
lehetőséget, majd a bekapcsoláshoz érintse meg a kapcsolót.
2 Válassza ki, mikor világítson a képernyő a szélein.
3 Érintse meg az Értesítések kezelése lehetőséget, és válassza ki a megjeleníteni kívánt
értesítéseket.Ez nem a samsung oldalarol van.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest