Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben1117
senior tag
Én annak is örülök, ha frankón megcsinálnak mindent rajta, mert nagyon szeretem.
Az enyém Media Marktban lett véve, ha csereutalványt kapnék, akkor az eredeti vételárat levásárolhatnám ott? (bár én szkeptikus vagyok az ilyenekkel, nem dobálják csak úgy szerintem a cseréket)
-
mati12
senior tag
Egy kis érdekesség: [link]
[ Szerkesztve ]
-
karicsek
aktív tag
-
Gábor-KJ
őstag
válasz karicsek #29856 üzenetére
Akkor vigyék a p...ba a csereutalványt és adják vissza a pénzt!
Szánalmas brigád az összes szolgáltató - nem is veszek tőlük soha semmit!
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
Ákkk
addikt
válasz karicsek #29856 üzenetére
Na ezt írtam pont az előző hsz-im egyikébe nálunk nem volt gond az ismerős drágábban vette még az s6-ot mint jelenleg az s7 edge mivel pont akciós is volt az ő előfizetésével így simán becserélték ráfizetni nem lehet de ez is sok mindentől függ a szolgáltatónál.
Persze az s5 soha nem érte el még a mostani kedvezményes árat sem.
Gaben1117
Futár vitte premium assistance szolgáltatás my samsung egy s6 edge cseretelefont kapott ez időre kb 2 hét volt.[ Szerkesztve ]
A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
csorbajeno
veterán
-
gaben1117
senior tag
válasz csorbajeno #29862 üzenetére
Én pont most rendeltem meg a szerviz futárt, mert már headset nélkül szinte használhatatlan a telefon. Kértem cserekészüléket is. Remélem hamar megoldják a szervizelést.
-
tome0001
senior tag
Sziasztok. Tudtok ajanlani nekem chrome helyett egy bongeszot ami nem fogyaszt annyit mint a chrome? Egyetlen elvarasom lenne hogy a google fiokos konyvjelzoimet lehessen vele szinkronizálni. Koszi elore is
-
-
kklausz
tag
Van olyan kamera app, ami nem némítja el a zene lejátszást felvétel közben? CSC módosítás nélkül ?
Lehet ilyet? -
-
mati12
senior tag
A reményhal meg utoljára....: [link]
-
Coniglio
csendes tag
Üdv. Elméleti kérdés:
A telefon akksi szerintem haldoklik ami egy év után mondjuk belefér, hamar leesik 80%-ra teljes töltöttségről, meg hát azért nem is bírja túl jól.
Még garanciás a telefon de gondolom ha egy ilyen "problémával" oda megyek arcon röhögnek, milyen lehetőségeim vannak szerintetek hogy garanciában kapjak új aksit?Nem túl etikus kérdés: esetleg ha beégetem a kijelzőt, kapok utalványt? illetve hogyan tudnám ezt gyorsan elérni?
[ Szerkesztve ]
-
Gábor-KJ
őstag
válasz Coniglio #29879 üzenetére
A "csavaros magyaros észjárás"!
Nem csoda hogy visszahajígálnak sokmindent a szervízek.
Kössél rá biztosítást és vágd falhoz!
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
atesz.tilla
tag
Sziasztok!
ezt valaki használta már esetleg hasonlót ? [link] -
balinlin
senior tag
válasz atesz.tilla #29884 üzenetére
Én eddig csak az Xtrestolite romig jutottam. Az nagyon bevált, azóta is azt használom.
-
nikkor
aktív tag
Sziasztok.
Ha rendszeresen használjátok a gyorstöltést, akkor várhatóan mennyi lesz az akkumulátor élettartama átlagos használat mellett?
Úgy tudom, már volt, akinek cserélni kellett. Mennyi és milyen intenzív használat után? Gyorstöltés mellett? Ha kikapcsolom a gyorstöltést, azzal megnövelem az akku élettartamát?[ Szerkesztve ]
-
kklausz
tag
válasz nikkor #29886 üzenetére
Én új kora óta gyorstöltéssel használom, 1.5 éve. Az aksi kitűnő állapotban van köszöni szépen. Hozza az átlagot. 20+ óra. átlag használat mellett. a kijelző időm nem igen szokott 2 óránál több lenni, de ez főleg a használatból adódik. Fogalmam sincs mit csináljak rajta 3-4 órán keresztül. pedig bírná.
Pl chromecast stream esetében (vlc tükrözött kijelző, nem beépített cc app) volt majd 4 óra is.
-
sebgutkopf
őstag
Egy kis segítségre van szükségem. Nem tudom, hogy telefon lehet hogy szoftveres a probléma oka.
A jelenség az, hogy az S6 néha nem jelzi azonnal, hogy a gmail fiókomba levél érkezett. Értsd nem villog a led és hanggal se jelzi az e-mail érkezését. Van amikor persze jelez rendesen, igazából nem értem hogy mitől függ. A nove prime persze lebuktatja, hogy elhallgatja előlem a levelet, mert a levél számláló ikonnál már ott virít az 1 db olvasatlan jelölés. A gmail appot megnyitva persze nem látszik a levél, de ha kérek rá egy kézi frissítést, akkor előkerül.
Ezt pár hete vettem észre, de ma felbosszantott, mert nem szólt, hogy már 2 órája ott van egy levél. Vajon mi miatt nem szinkronizál?
A legzavaróbb, hogy nem következetes. Most küldtem céges gépről egy teszt mail-t, azt azonnal jelezte és megkapta.Beállítási hiba, gmail app a hibás, a google szerver, esetleg az kavarja meg, hogy egy ideje egy másik e-mail cím is be van regisztrálva az appba, hogy azt is kérje le?
[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
válasz sebgutkopf #29888 üzenetére
Nekem sem jelzi a gyári email app ha üzi jön,csak a számlálóból látom hogy üzenetem érekezett
Nem nagyon jöttem még rá a megoldásra...Más minden jelzi szépen led-el/hang-al ha üzenet van. -
csabyka666
veterán
Üdv mindenki!
Nemrég írtam ide azzal a problémával, hogy az utóbbi napokban telefonálás közben random eldobálja a hívást az S6. Érdekes, mert van, hogy 30 perc beszélgetés alatt egyszer sem, máskor meg 3 percet nem tudok beszélni megszakadás nélkül.
Nem tudom, összefügg-e ezzel, de tegnap egyik pillanatban még használtam a telefont (e-mailt néztem), becsuktam a ClearView tokot, majd kb fél perc múlva kinyitottam, és a PIN kódot kérte a készülék. Szeptember eleje óta használom a telefont, eddig talán 2 alkalommal volt ilyen PIN-kéréses megmozdulása, amit nem tudtam mire vélni egyik esetben sem. Nálatok csinált valaha ilyet a készülék?Tanácstalan vagyok, mert a beszélgetés megszakadása után nem kérte a PIN-t, ment tovább a telefon, csak újra kellett ugye hívnom a másik felet. Egyelőre nem akkora probléma, hogy ne tudnék együtt élni vele, ha havonta kéri egyszer a PIN-t, hát kérje, inkább ez a megszakadásos történet bosszant. Pár napja újraindítottam, azóta nem szakadt meg a kapcsolat, hát több, mint fura ez nekem.
Nem telepítettem semmi kérdéses alkalmazást, pár app ugyan van fenn, ami külső forrásból származik, de azokról sem gondolnám, hogy problémás lehet: RadarEU, Y Music, a többi mind a Play-ből lett telepítve, de semmi játék, semmi fing alkalmazás nincs fenn.
Légyszi ne soroljátok fel az összes lehetőséget, én is tudom, hogy mik lehetnek az okok, inkább az érdekelne, hogy akinek már volt ilyen baja, mi volt rá a megoldás?
Köszi a segítséget előre is!
[ Szerkesztve ]
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
Ákkk
addikt
válasz csabyka666 #29890 üzenetére
Sim kártya csere vagy a sim kártya tartó slot ment tönkre akkor alaplap, nem vagy valami műszaki mágus☺
Tehát új sim ha nem segít akkor szervíz ez nem szoftveres dolog.[ Szerkesztve ]
A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
csabyka666
veterán
Ja első körben SIM csere, nyilván egyszerűbb, bár nálam ez se igaz, mert flottás vagyok...
Ez a SIM foglalatos téma mennyire típushiba? Csak úgy logikusan kigondolva, ha a foglalattal van valami gáz, akkor mozgásra, ütögetésre is előjönne - szerintem - de gyakorlatilag az asztalon volt, aztán egyszercsak PIN-t kért. Meg ha a foglalat a hibás, és hívás közben emiatt dobta el a kapcsolatot, akkor miért nem kérte a PIN-t?
Nem megmagyarázni akarom magamnak az érvemet, de valami logikát kellene találnom.Egyébként ez garanciális probléma, ha alaplapcserés lesz a történet?
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
Ákkk
addikt
válasz csabyka666 #29892 üzenetére
Nem tudok róla, hogy ez tipushiba lenne ha van garanciád és a knox 0 akkor igen.
De intézd inkább a sim cserét mert 99%azzal lesz a gondod. Ez flottásként is egy pillanat a szolgáltatódnál.
Nem kell logikát keresni minden elromolhat....A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
ToBeY
nagyúr
válasz csabyka666 #29892 üzenetére
Nálam csinált olyat a vodás kártyám,hogy időnként eldobta a hálózatot,és kérte a teló hogy indítsam újra,majd megint jó volt egy darabig...A megoldás az volt hogy a foglalatba ragasztottam egy szigszalaggal!
-
csabyka666
veterán
@ (#29893) Ákkk: Teljesen szűz a teló, nem szórakozok vele, csak használom.
Flottásként is ugyanannyi idő maga a csere, csak mindig macera van a meghatalmazással, futkozni kell utána, de mindegy, ha nincs más, végigjátszom megint. Felhívtam az ügyfélszolgálatot, ott a kezelő újraindítást kezdeményezett a kártyán, illetve én kivettem, megpucoltam benzinnel. Igaz, kicsit ujjlenyomatos volt, hát bízom benne, ez okozta a hibát. Első körben persze SIM csere lesz, ha előjön ismét.@ (#29894) ToBeY: Hm, nálam nem kért újraindítást, csak a PIN-t. Én nem ragasztgatom. Tartok tőle, a SIM nyílása szűk, és ha egyszer benne marad a szigszalag, nem fogom tudni kiszedni - szvsz csak rontok a helyzeten.
-
ToBeY
nagyúr
válasz csabyka666 #29895 üzenetére
Nálam pont ilyen "sim kártya leválasztva" probléma jött elő,és a megoldás is jó volt amit a videóban mutatott az ember
-
paolinho
őstag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni tőletek. Egy cimbimnek van egy S6-ja, amit eBay-ról vásárolt. Sajnos nincs magyar nyelv rajta. Gondoltam, felteszek neki egy hazai rom-ot, abban biztos lesz magyar. Viszont amikor a systemben a telefon adatait nézegettem, azt látni, hogy a Device name és a Model number alatt SAMSUNG-SM-G920A bejegyzések szerepelnek. Viszont ilyen rom-ot nem találtam a Sammobile-n.
Szerintetek erre fel lehet tolni egy SM-G920F megjelölésű romot, vagy ez gondot okozhatna?
Előre is köszi a segítséget! -
csorbajeno
veterán
válasz sebgutkopf #29888 üzenetére
Ha a Gmail appon keresztül nézed a mail-eket, aakor feltételezem, hogy gmail-es címed van. A Gmail pedig kategorizálta az e-maileket promóció, közösségi és elsődlegesre. Nekem csak az elsőleges e-maileknél jelez a többinél szerencsére nem, ellenben más appokkal, azok mindennél jeleztek.
-
sgeza
veterán
válasz csorbajeno #29898 üzenetére
Vagy beállítod, hogy jelezze azoknál is, illetve kikapcsolhatsz minden hülye automatikus kategorizálást is, mint pl. ahogy én is tettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest