Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zizmand
aktív tag
Igen, sajnos ez is így van, tok alá is szeret be ülni a por, aztán huncut módon össze karcolja a telefon fém keretét pl. az iphone 4-emet, éveken keresztül tokban volt használva, sehol egy esés nyom, de a keret tele hajszál karcokkal.
Szóval tok alatt is szoktam "takarítani" 2 naponta. -
ssgt1981
senior tag
Vettem egy Samsung vezetéknélküli autos tartot. Nagyon megvagyok vele elegedve, ezért szeretnék venni egyet otthonra és az irodába is. Szerintetek milyet érdemes venni?
[ Szerkesztve ]
-
Gábor-KJ
őstag
válasz ssgt1981 #30658 üzenetére
Necces.
Szerintem a jófogáson van pár eredeti - igaz az kb 5k, de akkor is inkább azt venném.
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
RaZroX
addikt
Hali! Privát számokat hogyan tudom blockolni ?
This is the way
-
Márton
nagyúr
válasz ssgt1981 #30650 üzenetére
Köszi, milyen playerrel, milyen kodekkel?
Teljesen sima végig?No more: ugye letoltotted nem a YouTube verziót nézted?
Ha csak nálam akad, mi foghatja a telot, merre induljak el? Futó alkalmazások gombbal kilottem mindent, de ez nem elég. Valami rendszerfolyamat lehet. Van erre progi?
Koszi
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
BogyóBP
addikt
Miért kerültek ki a feloldási effektusok?
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 10 CM 500W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
ToBeY
nagyúr
Az S tervezőbe Január 21 be van írva boldog szülinapot.
Ez mi és hogyan lehet törölni?/nem akkor van... -
Márton
nagyúr
VLC-vel valóban jobb a helyzet, de még mindig nem hibátlan.
5mp-ig ok, akkor 1 frame drop, majd a 7. másodpercnél is.
Nem tudom mi az okaEmlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Márton
nagyúr
válasz csorbajeno #30670 üzenetére
köszi neked is, akkor nálam valami belassít időnként
valakinek tipp, merre kezdjem a kutatást?Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
RaZroX
addikt
(#30661) lzrlaca
(#30665) csorbajenoThis is the way
-
BogyóBP
addikt
válasz Márton #30671 üzenetére
Milyen videót játszol le ami akadozik?
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 10 CM 500W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
Márton
nagyúr
-
BogyóBP
addikt
válasz Márton #30674 üzenetére
Megnézem én is.
-
Márton
nagyúr
válasz BogyóBP #30675 üzenetére
az a baj, hogy sokan nem látják a hibát, (pár mp-enként egy kis framedrop belefér), de remélem itt a többség nem ilyen
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
BogyóBP
addikt
válasz Márton #30676 üzenetére
Fene tudja én is lejátszottam a videot amit feltettél van benne 1-1 ugrás, nemtudom miez amúgy ha áttöltöm gépre akkor nincs ilyen. Raktam fel egy fullHD videót is a telóra de azt simán lejátszotta csak épp nem volt támogatva a hangkodek.
Szerintem ez valami energiagazdálkodási dolog miatt lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Zizmand
aktív tag
válasz Márton #30676 üzenetére
Megnéztem én is a Sample Text-es videót egy picit meg-meg röccen gyári lejátszóban (nem zavaróan, de ha erősen figyeled látható), VLC-ben teljesen hibamentesen megy. De megnéztem egy másik videót is tesztelés képpen
Ezt: https://youtu.be/FxLer93NuNI
1440p és 1080p 60fps-el folyamatosan megy, sehol sem akad. -
Márton
nagyúr
válasz BogyóBP #30677 üzenetére
Na erről beszélek. Te látod azt a néhai ugrást, ami nincs a videóban és engem irtóra zavar
Főleg a GearVR sisakban..
A többieknek tuti folyamatos az elejétől a végéig?[ Szerkesztve ]
-
-
BogyóBP
addikt
válasz Márton #30680 üzenetére
jaja úgy. Kérdezte hogy átkonvertáljam e de nem re nyomtam.
-
Márton
nagyúr
válasz BogyóBP #30681 üzenetére
Háát én leszedtem 1080/60-ban (87MB), de ez teljesen alkalmatlan bárminemű tesztre.
Kapásból a 6. mp-nél több frame duplázva van, majd a 28. mp-nél többször is 4 frame fagyás (!), aztán a 45. mp-nél is 2 frame ugyanaz..
Tehát eleve a forrásban hiba van (gondolom capture), innentől viszont hogy teszteljük a lejátszás folyamatosságát?...Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
BogyóBP
addikt
válasz Márton #30682 üzenetére
Felraktam egy fullHD filmet mondjuk ez csak 30fps es de ez akadásmentesen futott Keress egy 60fps es videót aztán küldd el és megnézem én is.
-
Márton
nagyúr
válasz BogyóBP #30683 üzenetére
Ok, de itt most a 60fps a lényeg.
Egy másik letölthető videó, aminek teljesen folyamatosan illene mennie az elejétől a végéig.enemi: nem, nem akarom érteni.
Hibátlan 60p lejátszást akarok, és gearvr forgolódást (mivelhogy az is néha megriccen)Zizmand: feltölthetnéd, hogy meglessem..
[ Szerkesztve ]
-
BogyóBP
addikt
válasz Márton #30686 üzenetére
Elég szép folyamatos nagyon ritkán van egy pici megröccenés meg néha 1 nagyobb de ezen kivül semmi.
-
Márton
nagyúr
válasz BogyóBP #30688 üzenetére
Na, tehát nem jó..
De akkor másnál miért jó? vagy ott sem?
Pedig minden energiagazdálkodás, és egyéb extra kikapcsolva.[ Szerkesztve ]
-
BogyóBP
addikt
válasz Márton #30689 üzenetére
Szerintem ott sem jó. Refurbished telod van vagy volt már javitva? Lehet rendszerhiba is, kizártnak tartom hogy ez hardverhiba legyen. Valószinüleg ez ilyen. Nyilván amikor meggyártották nem gondoltak arra hogy 60fps es videót fogsz nézegetni VR szemüvegben. Hiszen ha úgy vesszük a 60fps az gyakorlatilag nem más mint egy gyorsitás, hogy 1 helyett 2 framet rögzit ugyanabban a pillanatban, majd ezek kerülnek deszinkronba. Ugyanez van a PC-knél input lag néven és ezt küszöböli ki a freesync technologia.
-
Márton
nagyúr
válasz BogyóBP #30691 üzenetére
Nem refubrished, nem volt javítva, nyárig még garis is, szolgáltatós.
A 60 fps nem gyorsítás. Ilyen alapon a 30 is, a 15-höz képest
Simán csak folyamatos mozgást jelent. Nem ugyanabban a pillanatban rögzíti a 2 frame-t, hanem 1/60-ad mp-cel később.. A freesync teljesen másról szól. Itt most egy 60fps videó van 60 fps kijelzőn, de ezek nem 100% szinkronban futnakenemi: nincs game tunerem
-
BogyóBP
addikt
válasz Márton #30694 üzenetére
Amúgy a forumok sem nagyon írnak semmit erről a jelenségről, nemtudom ez micsoda, nem tudom..
-
Márton
nagyúr
Tehát akkor megállapíthatjuk, hogy a tesztelők felénél hibátlan, másik felénél olyan mint nálam.
A kérdés már csak az, mit szedjek le/tegyek újra?
Ajánlanátok valami rendszer folyamatot kijelző appot, ahol látom éppen ki hány %-ot zabál? Hátha kiderül abból.Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Synology NAS
- Ford topik
- Spórolós topik
- Interactive Brokers társalgó
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest