Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz sebgutkopf #31049 üzenetére
+1
Esetleg saját telefon /tablet vásárlása a gyereknek, sim kártya nélkül.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
szaniszlokar
aktív tag
válasz BogyóBP #31048 üzenetére
Megpróbálom. Kikapcsolgattam, amit nem használok.
Az egyszerű némítást, közvetlen hívást és az intelligens jelzést hagytam bekapcsolva, ezeket használom rendszeresen. Ha még továbbra is gond lesz vele, kikapcsolom a többit is.
Köszi a tippet!Minden ellenállás hasztalan.
-
Kroni1
veterán
válasz szaniszlokar #31052 üzenetére
Nekem a Sony telefonjaim voltak ilyenek, zsebben mindig bekapcsolt mindent a lehuzható sávról ha a fülessel számot váltottam és a kijelző feléledt, meg amikor nem akartam már akkor is felvette, küldött beálított válasz SMS-t amit nem is akartam, stb. Ott megszoktam h mindig a hátlapot kellett a combom felé tenni, ugy nem volt ilyen gond már. Az A3 2016-nál nem tapasztaltam ilyesmit, ha beállítasz ujjlenyomatot vagy más védelmet, meg kikapcsolsz minden felesleges könnyitést akkor sztem az S6-al sem lehet gond..
[ Szerkesztve ]
-
szaniszlokar
aktív tag
válasz Kroni1 #31053 üzenetére
Már én is úgy teszem a zsebembe, hogy a hátlappal a combom felé. A napokban akarok még venni egy üvegfóliát rá, hátha csökkent valamennyit a képernyő érzékenységén. Kihajthatós tokot nem akarok rá venni, idegenkedem tőle.
A képernyő lezárására mintát állítottam be, nem az elhúzást használom. Egy csomó minden könnyítést kikapcsoltam, csak pár dolgot hagytam meg.
A feleségemnek A3 2016 van, de neki sincs ilyen gondja.[ Szerkesztve ]
Minden ellenállás hasztalan.
-
BogyóBP
addikt
válasz sebgutkopf #31050 üzenetére
És ott hogy tovább? csak partner és kedvenc névjegyek van de egyikbe se tudom berakni az illetőt azt se tudom azt hogy kell csinálni hogy valaki ott legyen.
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 10 CM 500W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
fogi
tag
Sziasztok!
Mostanában (pár napja) reggelig sokat merül a telefonom akksija. Pl. lefekvéskor 70%, reggel meg 10%. A grafikont nézegetve kiderül, hogy éjfélkor kezdődik valami, ami miatt meredekre vált a görbe. Az akksit használó processzek listájában nincs semmi rendkívüli. Végiggondolva mi van esetleg éjfélre időzítve, arra jutottam, hogy egyedüli dolog, hogy a WIFI router lekapcsolja éjfélkor az antennáit (pár hete). Tegnap átállítottam a routert, hogy egy órával később kapcsolja le az antennáit. Az éjszakai grafikon egykor vált meredekre, ami igazolni látszik a feltevést.
De évek óta úgy használom a telefonjaimat, hogy nem kacsolgatom a WIF-t, ha van a környéken csatlakozik, pl. munkahelyemen, ha nincs, megy 4G-ről.Találkozott esetleg valaki ilyesmivel? Van esetleg valakinek tippje, hogy mi okozhatja?
-
csorbajeno
veterán
válasz BogyóBP #31055 üzenetére
Beállítások/Ne zavarjanak/Kivételek engedélyezése/Hívások e számról. Régebben itt lehetett beállítani a kivételeket is. Nos én azt javaslom, hogy állítsd be a Hívás/Kedvenceknél, hogy kiket szeretnél akkor is fogadni, aztán állítsd a Csak kedvencekre. A kedvencekhez te is tudsz hozzáadni, illetve kivenni. Érdekes, régen szerintem ez jobban működött, még a telefon reakcióját is lehetett állítani(szakítsa meg a hívást, ugyanúgy csörögjön a másik félnek, csak 4-et csörögjön...)
-
gabber01
addikt
Kis felmérés keretén belül megírnátok S6 tulajok, hogy érint-e titeket a kijelző lilásodása/elszíneződése, azaz hogy a kijelző színei nem homogének?
Neten rengetegen panaszkodnak rá, szeretném megtudni mennyire elterjedt mégis.Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
-
Márton
nagyúr
Nekem ilyen az egyszínű, sötétszürke.
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
sgeza
veterán
válasz gabber01 #31059 üzenetére
Saját környezetben az a tapasztalat, hogy eléggé fennáll a jelenség. Az egyik kollégámnál és nálam annyira, hogy cseréltettük gariba!
Más kollégáknál is láttam, de nekik nem volt nagyon feltűnő, illetve nem érdekelte őket.
Nem számoltam össze, hogy hány készülékből mennyi volt ilyen, de szerintem indokolatlanul nagy az arány! A Samsung hozzáállása ehhez nekem eléggé elkeserítő![ Szerkesztve ]
-
-
BogyóBP
addikt
Nemtudjátok hogy lehet a kedvencekhez hozzáadni névjegyeket?
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 10 CM 500W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
no more
veterán
Nem tudom, hogy használod-e a FB és Messengert, azok okoztak hirtelen merülést. Mindkettőt töröld le, rakd újra, telefon újraindít és minden rendben. Náluk volt gáz szerver oldalon, azóta javították. Ha nem használod őket, akkor más para van.
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
-
Kroni1
veterán
Ezt a homogenitást valami progival ellenőrzitek, vagy csak simán egy egyszinű képpel?!
-
sgeza
veterán
válasz Kroni1 #31073 üzenetére
Nekem tisztán látszódott bármilyen képernyőn megjelenő tartalom esetén.
Ugyanakkor vannak olyan színek, amiknél jobban látszódik. A homogén szürke vagy bármilyen színű képekkel történő vizsgálat csak a hiba reális bemutatását célozza.Egyébként a szerviz menüben megnézve a 3 alapszínt, emlékeim szerint talán a pirosnál látszik a legjobban az eltérés. De nem vagyok benne biztos, lehet, hogy mindháromnál. Bár most gondolkodom, hogy lehet, hogy mégis inkább a fehérnél.
A lényeg, hogy homogén legyen a kép!
[ Szerkesztve ]
-
BogyóBP
addikt
válasz csorbajeno #31072 üzenetére
sajnos csak azokat tudom hozzá adni akiket kitöröltem a contact listárol.
-
mati12
senior tag
Remélem az S6-os széria is megkapja ezt a beállítási lehetőséget a 7.0-val,amit egyébként az S7-es széria is most kapott meg. Anno a Huawei Ascend P6-nál találkoztam először ilyennel, ott ha a full hd felbontást hd-re csökkentettük jelentősen megnövelhettük vele a telefon üzemidejét. Talán a mi esetünkben is hozna pozitív változást.
[ Szerkesztve ]
-
sebgutkopf
őstag
válasz BogyóBP #31077 üzenetére
Megnyitod a névjegyet: a név mellett az üres csillagot sárgára állítod és kedvenc lesz.
Persze az se baj, ha ha a névjegyek a fő google fiókodban vannak, sőt akár aztali gépen a gmail címjegyzékében is elvégezheted a névjegyek csillagozását és a szinkronizálással a telefonon is kedvenc lesz. -
BogyóBP
addikt
válasz sebgutkopf #31080 üzenetére
Meglesem de úgy rémlik nekem ott nincs ilyen csillag..
-
-
ngabika92
tag
válasz BoC1ka #31082 üzenetére
De-de
Nagyon is számottevő. A mai kijelzők főleg az OLED
Nagyon energia takarékosak, ezért lehet 2-4K felbontásuk. A bekapcsolt kinelző nem a pixelek bekapcsolásával fogyasztja a legtöbb áramot, hanem az annak a rengeteg pixel kirendelerelésével fogy a legtöbb energia.
De egyébként valószínüleg 1-2 pixelt is kikapcsol, mint a play-en fellelhető pixoff, ennek is látszódik némi energiaspórolás -
-
sebgutkopf
őstag
válasz BogyóBP #31081 üzenetére
Ha nincs, akkor vagy nem a gyári telefonkönyvet használod, vagy nem a google fiókba mented a kontaktokat, hanem a telefon memóriájába vagy máshova.
Nálunk a családban még van 3 másik samsung (azok nem s6-ok) és mindegyiken ugyan úgy néz ki és működik a telefonkönyv és kedvencek, akár kitkat, loli és marshmallow alatt is ott van a csillagozás lehetősége.
A google címtárban pedig ahogy egy névjegy fölé viszed az egeret rögtön mutatja a sor végén a szerkesztés és a csillagozás lehetőségét. -
Kroni1
veterán
válasz ngabika92 #31084 üzenetére
Na végre elértünk ide is, hogy a felbontást nem az egekig akarjuk emelni feleslegesen hanem az ésszerű szinten tartani! Az A3 topikban sok "okos" magyaráz, hogy miért nem fhd kijelzős a 4.7"-os telefon. Hát azért mert oda a hd kijelző is teljesen elég, és a fent leírt előnyök miatt! Én sem látom az S6-ot sokkal szebbnek, nekem is tökéletesen elég lenne a fHD felbontás 5.1"-os kijelzőhöz normál használatra. (VR-hez még a QHD se az igazi, ugyhogy az megint más téma.)
Amúgy van róla valami pletyka, hogy az S6 kb. mikor kap majd nougat-ot?!
-
Kroni1
veterán
A P9 egy nagyon elkalibrált színvilágú IPS NEO kijelző, az S6 meg egy jól kaliblált AMOLED. Szerintem ez a legfőbb oka a különbségnek.
Normál távolságból 5.1"-on nekem az összes előnyével együtt inkább kéne az fHD panel mint a QHD, 4.7"-on pedig a HD is elég szerintem. Mondom ezt úgy, hogy használok A3-at HD és S6-ot QHD kijelzővel. De persze ez csak az én véleményem.[ Szerkesztve ]
-
-
Jadro
veterán
válasz Márton #31094 üzenetére
Ezért is jó, hogy most már lesz állítási lehetőség root nélkül is. Mindennapi használtra az én megfáradt szememnek tulajdonképpen elég a FHD is, ha meg még egy kis +akkuidő is jár vele, akkor köszi, inkább az. Majd ha VR-be teszem akkor meg feltolom csutkára.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
kisvillam
tag
hali all
nemrég tettem újra a gépem (windows 10 *64) viszont a telót (S6 SM-G920F) nem látja, a Smart Switc-et nem engedi telepíteni. Valakinek ötlet hogyan lehetne megoldani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Okos Otthon / Smart Home
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest