Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
no more
veterán
válasz Zizmand #29804 üzenetére
Azt nem mondtam, hogy szar lenne, de nincs is a toppon (pl. Xperia Z2-től fölfelé, vagy a Compactok, iPhone Plus, S7 és főleg az Edge simán 2-3 napos telefonok). Egy napot lazán kibír, sok telefon ennyit sem (sőt). A G4-em alig bírta ki estig, ez este még 40-50%-on van.
Az iPhone-ok üzemideje köztudottan botrányosan rossz (kivéve a Plus-széria)!
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
Zizmand
aktív tag
válasz no more #29805 üzenetére
Hát ja. 5s előtt Z2-m volt na az bírta rendesen, de sok idegesítő hibája volt, pl. nem működött rendesen telefonálás közben a mikorfon, ajtócskái nem záródtak, kamera szarrá karcolódott és elmozdult, hátlapot elengedte a ragasztó, ha kicsit erősebben megnyomta a kijelzőjét torzul a hang a hangszórón, rádásul állandóan melegedett, inkább forrósodott. Pedig akkor még pár hónapos telefon volt.
De üzemidő tekintetében nagyon jó volt. -
no more
veterán
válasz csorbajeno #29808 üzenetére
Sony-t nem szabad venni. Mind hulladék, sosem hisz nekem senki, amikor mondom...
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
Zizmand
aktív tag
Én nagyon sokáig Sony-s voltam, még Sony Ericsson w200i-vel kezdtem majd w205i, k550i, xperia x8, xperia mini pro. Akkor még jó volt a Sony, illetve Sony Ericsson. De az iphone 4 elcsábított. Azóta is legbelül iphone-os vagyok. Szerintem leginkább csak Z2-t kakkantották el, úgy tudom ezért jött utána ki hamar a Z3. Az is volt egy rövid ideig, abban már a hibákat javították.
[ Szerkesztve ]
-
gydani20
tag
válasz no more #29794 üzenetére
Üdv nekem is hasonló elszineződés van a kijelző felső részén de nekem szemből látszik a fehér vagy ahhoz hasonló szineknél viszont egy kicsit döntve már nem látszik elvagyok igy is vele nem olyan zavaró majd ha lessz olyan hogy vmi teljesen beleég akkor cserélek majd kijelzőt!
-
ShadowLac
addikt
üdv Kérdésem lenne: ha veszek egy s6 ost 6.0.1 el. Vissza lehet rá tenni a legutolsó 5.0.2 őt.
Debreceni vagyok esetleg pesten v szegeden v békéscsabán járok. Lenne valaki aki megcsinálná.
Csak összehasonlitanám főleg kamerában a 6.0.1 el az van a családban.Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
ShadowLac
addikt
üdv Kérdésem lenne: ha veszek egy s6 ost 6.0.1 el. Vissza lehet rá tenni a legutolsó 5.0.2 őt.
Debreceni vagyok esetleg Pesten v Szegeden v Békéscsabán járok. Lenne valaki aki megcsinálná.
Csak összehasonlítanám főleg kamerában a 6.0.1 el az van a családban.Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
csorbajeno
veterán
válasz ShadowLac #29817 üzenetére
Elvileg egy nem régi frissítésben elhozták azt, hogy már nem lehet korábbi androidra visszatérni. Így én nem veszem biztosra, hogy vissza lehet tenni. Az 5.0.2 annyival több/kevesebb, hogy abban nincs .raw mentési lehetőség, viszont a panoráma mód teljes képernyős, nem neked kell nagyítanod a képet, hanem a telefon forgatja neked a képet.
-
fermacht1994
aktív tag
Használja valaki a telefont fólia nélkül? Hogy bírja a kijelző ha vigyáz rá az ember. Nekem nagyon sokat torzít a fólia. Nélküle sokkal szebb a kijelző.
Feri
-
Gábor-KJ
őstag
válasz fermacht1994 #29820 üzenetére
Nem 2 dollárért kell fóliát rakni rá!
Vegyél egy Nillkin üveget rá - az rendben lesz!
Vigyázni meg relative... amikor véletlen becsúszik a kocsi középbox és az ülés közé pl.
[ Szerkesztve ]
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
spider80
őstag
válasz fermacht1994 #29820 üzenetére
Nekem marciusban lesz 2 éves a teló. Hajszálkarcoktol eltekintve (amit erős fényben látni a kijelzőt ide oda forgatva csak) tökéletes a kijelző. Fóliát sosem látott.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
Ákkk
addikt
-
ToBeY
nagyúr
A novemberi update xef-re megérkezett már?
-
Ákkk
addikt
válasz Garsza #29829 üzenetére
Akkor csak telepitsd az alkalmazást amit linkeltem és nyomj egy wipe cache patrition-t.
Amúgy van egy google menüpont is több dolgot is be lehet ott állítani de ennek nincs köze a deep sleep bughoz ami nálad a probléma jelenleg.
De viszont ha ez ki van kapcsolva semmit se telefonszámokat alkalmazásadatokat nem szinkronizál a google fiókodba.A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
gaben1117
senior tag
Sziasztok!
Sajna szervizbe kell adnom a telómat beszédhangszóró hiba miatt, így azon gondolkodom hogy jelezni kéne nekik több dolgot is, amik elég zavaróak vagy esetleg hibák lehetnek. A készülékre még 2017.06.25-ig van gari, ezek közül mivel foglalkoznának szerintetek?
- akksi nagyon hektikusan működik. Van hogy 20%-ról egy pillanat alatt 2-3%-on van, majd ha rádugom töltőre, azonnal megint 20%-ot mutat. (volt már resetelve, nem segített)
- kijelző kb. alsó harmadától lefelé sötétebb a kijelző árnyalata. Főleg böngészés közben venni észre. Olyan mintha lenne gy sáv, amitől lefelé sötétebb.
- nem szemből, hanem döntve a telefon kijelző totál rózsaszín, szinte semmit nem látni rajtaKöszönöm!
-
KovyBoy
tag
Sziasztok,
Egy kis helpet kérek tőletek. Kedves kollégám S6-ját telepítem és egyszerűen nem jut eszembe, hogy kell bekapcsolni, hogy a kezdőképernyőket körbe lehessen görgetni, NE csak koppig a 2 széléig; segítsetek légyszi.
Köszönöm szépen![ Szerkesztve ]
-
-
-
-
csabyka666
veterán
Üdv mindenki!
Nem tudom telefon- vagy szolgáltatóspecifukus a dolog, de az elmúlt pár napban random megszakadnak a telefonhívásaim. Tegnap este vllt, hogy egy fél órás beszélgetés alatt egyszer sem, de előfordult, hogy percenként prüttyent a telefonom, és hívhattam újra. Bejövő, kimenő egyaránt.
T-Mobile, SGS6. Valaki tapasztalt hasonlót?
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
Ákkk
addikt
válasz fermacht1994 #29848 üzenetére
Ez csak az eladótól függ de elsősorban ugyanezt a terméket de mivel nincs már így az árából bármilyen mást.
Régebben pld. a szolgáltató nem engedett ráfizetni most, hogy van azt nem tudom de pld amikor én vettem drágább volt mint most az s7 edge....Csabyka666
Nem volt azon a helyen megfelelő a térerőd vagy szolgáltató rossz sim vagy készülék.
Nálam még soha egyébbként régebben a kifüggetlenitett telefonok játszották ezt az ismerőseimnél...[ Szerkesztve ]
A technika nem az agy helyettesítő terméke.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Yettel topik
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Macska topik
- Projektor topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Tőzsde és gazdaság
- Elektromos autók - motorok
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest