Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
saril
senior tag
na ennyi: "A KNOX alapértelmezetten már nem is lesz rajta az S5-ön, csupán azok vállalati célra vásárolt példányaira kerül fel."
Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
Peterhappy
őstag
Sziasztok,
Tegnapi napon jutottam hozzá egy S4 Minihez (azt hiszem NFC-s). Az imént olvastam, hogy lesz hozzá 4.4 KitKat is.
Azt tudjátok esetleg, mikorra várható a frissítés?Nem sok időm volt eddig tesztelni a telefont, de eddig nagyon elégedett vagyok a gyorsaságával, a tulajdonságaival. Tudnátok esetleg egy-két programot, illetve beállítást ajánlani, ami leginkább bevált nektek ennél a telefonnál?
Gondolok itt Launcherre, valami aksikímélő cuccra, esetleg CPU szabályozóra (hogy kevesebbet zabáljon) stbstbstb, illetve hogy milyen gyári szoftvereket érdemes/lehet minden különösebb gond nélkül kilőni?Wifin netezek (böngészés, GMail), ezen felül olvasásra/tanulásra (Anki, szótárazás...) szoktam használni a telefont, néha zenehallgatásra. Nem FB-zek, nem játszom, nem videózom.
Van értelme főzött romot dobni rá? Véleményem szerint amire nekem kell, arra a gyári szoftver (a leendő 4.4) is tökéletes, vagy tévedek?
És még egy kérdés: a telefonon nincs notification led - azt kiváltandó tudnátok ajánlani valamilyen app-ot, ami bevált nektek?Elnézést hogy hosszú lett és esetleg pár hülye kérdést is nektek címeztem, előre is köszönök mindennemű választ, segítséget!
Péter
[ Szerkesztve ]
-
saril
senior tag
válasz radicspeter1 #4809 üzenetére
hát itt: s5 cikk
Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
legenda
kérdés, hogy csak magára a knox védelmi alkalmazásra vonatkozik, vagy a számlálókra...stb is, mert nem mindegy...
félek, csak előbbire, nem valószínű, hogy más és más bootloader...stb készülne az eltérő felhasználási területekre.
az a baj, hogy sokan keverik a knox alkamatást, és az annak az alapjául szolgáló korlátozott bootloader...stb értékeket.
maga a knox alkamazás az s4-re sincs telepítve, csak az ikonja adott, aki akarja telepíti, akinem nem kell, az pedig nem, de attól még mindegyik telefonnál adott az alap, thát korlátozott a bootloader, jelen vannak a knox számlálók...stb.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
csicsaaa
tag
Sziasztok!
Egy beállítási segítséget szeretnék kérni ezzel a ROMmal kapcsolatban!
Az előző verziókban megtaláltam, de most nem akad a szemem elé a home gombra ne ébresszen opció!
Azaz csak a power-re ébredjen, mert sajna van hogy megmagyarázhatatlan okokból kifolyólag bekapcsolódik a torch, mivel a home-ra van beállítva nekem! És még mi előtt valaki benyögné...Nem, nem akarom levenni a funkciót a gombról!!!
Előre is köszönöm a szíves válaszotokat!Védd a fákat, egyél hódot!!!
-
lmaresz
aktív tag
Sziasztok! Ti nem tapasztaltátok a középső (home) gomb kopását, mert nálam lenyomásnál mintha más hangja lenne mint újonnan.
-
saril
senior tag
na csak összejött a BLN a megfelelő kombináció nálam:
cm 10.2.1 stabil + f4k kernel 1.3.0-eur_lte-JB és minden elmulasztott eseményre villog most már az érintőgomb hála az égnek mivel
cm 11 nightly-val és a f4k kernellel a viber híváskezdeményezéskor vagy fogadáskor kikapcsolt a telefon szóval az a párosítás nem volt nyerőde tegnap még kifüggtem az unoffical carbon és slimkat romokat is de csak a stabil verzió az ami jó hiába "csak" 4.3.1 de legalább stabil!!!
szóval öhöm bodottá van
-
lsz12
csendes tag
Bocs az idetolakodásért, egy barátomnak van S4 minije és visszatérő hiba nála, hogy a készülék minden előjel nélkül újraindítja magát, ami például az ébresztő funkció használatát teszi minimum kérdésessé. Szervizben már járt vele, "ott nem jelentkezett a hiba, de újra kalibráltuk" volt egy hét után a válasz, de nem szűnt meg a dolog. Nem tudnátok segíteni, hogy mi okozhatja, esetleg van-e vmi ellenszere, egyáltalán mit lehet ilyenkor csinálni? Előre is köszönet.
-
saril
senior tag
ha gyári érintetlen szoftveres akkor max frissíteni tudjátok, illetve ha ez megtörtént már akkor a sokat beszélt alkalmazások letiltása funkció az alkalmazás kezelőben, mert gondolom a gyári adatok vissza állítása már megtörtént..
illetve ha rootoljátok akkor rengeteg rom közül lehet választani ahol tuti nem fogja ezt csinálni
nagy valószínűséggel biztos nem hardveres hibáról van szóAkkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
lsz12
csendes tag
Köszi a gyors választ. A teló szinte vadiúj, telenoros garis, tehát rootolni nem akarja, a szervizben nem tudni mit csináltak vele, gyári adatok visszaállítását talán, de ebben sem vagyok biztos. Ja és alig telepített rá alkalmazásokat mert elsőre én is azt mondtam, hogy esetleg valmelyik app miatt lehet, de szinte csak a gyáriak vannak rajta. Ezek közt nem lehet valami gázos? Bár azt úgysem lehet leszedni, csak ha mindent leszedne, de az meg a gari miatt nem megy.
-
saril
senior tag
az összes samsung cucc rajta mehet a levesbe amit nem használt tiltsa le akkor esetleg meg lehet próbálni az SNS nevű facebook alkalmazást hátha az csinálja
[ Szerkesztve ]
-
Clapaucius
tag
Nekem 3-4 naponta fogja magát és teljesen behülyül a telefon... először viberen nem tudok pontosan karaktert ütni (1-2 karakterrel odébb ugrik amikor ő úgy gondolja), majd utána a kijelző random behülyül... lehúzza az értesítősávot, majd vissza... belép a beállításokhoz majd kilép...stb
Okát tudja valaki?....
-
Tamás88
őstag
válasz Clapaucius #4826 üzenetére
Valamit érzékel a képernyő, vagy kalibrációs hiba, amit könnyen lehet orvosolni.
-
Mankó
veterán
Apro-n hirdetett telefon fóliáján olvastam egy ilyet, hogy 2*1,4 Ghz. El is töprengtem rajta, hogy nem-e klón, mivel tudtommal 2*1,7 Ghz-en megy nem?
-
MzperX07
tag
Üdv. Mindenkinek!
S4 Minimen CM 10.2.1 fut. Tegnap még minden fénykép és videó megvolt az micro SD kártya DCIM/Camera mappájában, ma reggelre minden kitörlődött. Mindenem. Természetesen, ha csinálok fényképeket, akkor azokat ismét oda menti. Az SD kártáyn minden egyéb, IGO mappa, zenék, stb megmaradtak. Nem tudom, mit lehetne tenni és mi történt. Én biztosan nem töröltem le véletlenül vagy 300 Fájlt.
Szerk. 1: ma reggel frissítettem a legújabb ES File Explorert.
[ Szerkesztve ]
-
Madoc
veterán
Na visszajött a minim.Kijelzőt cseréltek rajta kompletten.Meg persze frissítettek is,és ugy ahogy van szar. Ha az lte is be van kapcsolva akkor nem birok hívni(csak tárcsázik a végtelenbe),eldobálja a térerőt ott is ahol a régi rommal fullos volt! uamh4- volt ubml4 lett.Egyébként még nem knoxosként én is probálgattam a modemeket és ez akkor sem jött be. A legjobb ami volt az az ml2 (ha valaki ugyjár mint én akkor azt a romot tegye fel) Ha valaki tud knoxos bootloaderhez biztosnak tünő root-ot(amivel nem vált a számlálo) az ne tartsa magában,Én próbaképpen beáldozom a garanciám szerintem egy -két napon belül.Sosem volt gyári szoftverem csak pár napig.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Madoc
veterán
Ja és nem megy az nfc! Csak ugrál a kapcsolo magátol.Ez vicc! Így küldik vissza a szervizből.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
ferob
őstag
válasz istvan47 #4842 üzenetére
A fólia színe még hagyján, de ez a telefon ránézésre is elég gyenge klón, ami főleg a kijelző alatt és felett levő nagy kihasználatlan részen is látszik.
Ha már megnézitek, akkor nyomjatok rá a jelentésre is, ne tudjon már másokat átverni.
(#4840) madoc: Tehát visszakaptál a szervizből egy telefont, amivel nem működik a hanghívás és az NFC, de próbaképp root-olod a telefont és megvonod magadtól a garanciát.
Ezt az egészet azért végig is gondoltad?[ Szerkesztve ]
-
Madoc
veterán
Végig.Sőt kész is.Ment vissza a cm11 mentésem és az ml2 modem. A problémák megszüntek. Kivéve hogy a 0 forintért vásárolt készülékem mostantól fizetős szervizes. Ennyi. Annyit eddig is tudtam mogy az ml4 modeme szar. Saferoot amit a i9195-höz ajánlanak az hibaüzenettel nem csinál semmit(azt irja nem támogatott eszköz), a kingo root rootolja ugyan de ugrik is a warranty0x1-re.
kernel számláló nem ugrott pedig cyanogen 11 van.Sárga felirat jön be induláskor hogy kernel warranty,ha recowery-be bootolok akkor a sárga felirat recowery warranty.De csak samsung felirat alatt utánna eltünik.[ Szerkesztve ]
-
Madoc
veterán
válasz radicspeter1 #4848 üzenetére
Megnéztem saferoot után nem változott semmi.Kingo ki is írta hogy ugrani fog a számláló.
-
Mankó
veterán
Sajnos egyre tobb ilyet latni, a heten mar ez a 3. Samsungokbol rengeteg a hamisitvany, de sony-ba meg nem lattam klont. Mondjuk az mostanaban nem is jon be.
S4, S4 mini, es Huawei P6. Ezek kozott vacilalok, de mindegyikrol vannak negativ velemenyek. Hasznaltakat hanyagolom, max amit helybe is megtudok nyomorgatni, azokat nezem meg, mert konnyen oda juthatok, hogy leutaztam x-be egy gagyi sz@rert.
Azert koszi a segito hsz-kat, sokat segitenek, mint mindig!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest