Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madoc
veterán
Xda-n fent van az UBNA2 modem, eddigi legjobb!! Eddig ML2 modemem volt de ez sokkal jobb! Érdemes feltenni.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
tomi613
aktív tag
Nem értem akkor. Keretrendszer ok. Modulok ok. restart ok. fake system status ok. restart. és semmi. módosított eszköz... Amúgy a root jog is néha elveszik, csak az újraindítás segít.
※ Samsung Galaxy S21 Ultra 5G (SM-G998B) Android 14 ESIM※ Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B) 1TB 12GB RAM Android 14 ESIM※
-
Pete55555
addikt
válasz radicspeter1 #5156 üzenetére
+1
De én csaltam, mert még sosem frissítettem a telót Valami pár megás csomag ment rá, miután megvettem, azóta elégedetten használom. Meg kell mondjam, tényleg meg vagyok vele elégedve,és nem érzem azt, hogy buzerálnom kellene. Persze Xposed, meg Kingo root van rajta, de ennyi. Elvagyok, mint a befőtt.
Ha lesz Stabil 4.4 CM azt talán kipróbálom. Vagy már van ?(#5162) Morris Ezt hogy nézem meg ?
[ Szerkesztve ]
...Szeretem leracsniztatni...
-
radicspeter1
őstag
válasz tomi613 #5202 üzenetére
Valószínű töröltél/fagyasztottál egy rendszeralkalmazást, vagy kernelt cseréltél...ha a deodexes romról írsz akkor az 100% hogy miután felraktad és wanap xposedba bekapcsoltad a fake system statust akkor nem írja ki hogy módosított eszköz.
#5203 Pete
Na ez szupi! Vagyunk már kb 7-en eddig!
Nyugodt szívvel tudom ajánlani az aláírásomban szereplő romot. Bitang stabil! és nem is kockáztatod még a garit sem...[ Szerkesztve ]
[LG NEXUS 5]
-
Otisz
őstag
Idővel majd erre is kitalálnak valamit, szinte biztos vagyok benne.
Nekem is knoxos a szoftvere, és a számláló is ugrott egyet. Ellenben ha úgy romlik el, hogy be sem lehet kapcsolni, akkor nem számít a knox, a garancia él.Hiába új a készülékem, tőlem sokan a knox miatt nem veszik meg, pedig drágán sem adom, plusz nem az 'uccáró' szalajtottak'
[ Szerkesztve ]
(OO[IIII][IIII]OO)
-
Morris
veterán
válasz Pete55555 #5203 üzenetére
Kikapcsolod a telót. Majd kikapcsolt állapotban nyomsz neki egyszerre egy középső menü gomb + bekapcsoló gomb + hangerő le kombót és addig tartod ezt a három gombot nyomva amíg a készülék be nem kapcsol. Ha sikerült akkor a jobb felső sarokban kék színnel fog írni egy szöveget és utána jön be az oldal. (ezt download módnak hívják)
Ebből úgy tudsz kilépni, ha a bekapcsoló gombot folyamatosan nyomva tartod és így kikapcsol a készülék.A másik lehetőség a középső menügomb + bekapcsoló gomb + hangerő fel, szintén egyszerre. Itt tudod formázni a telót gyári állapotra, tudod törölni a cache memóriát, rootolni stb.
Én a cache memóriát kéthetente szoktam törölni. -
tomi613
aktív tag
válasz radicspeter1 #5204 üzenetére
töröltem jó párat!! És ez a root jog eltűnés mitől lehet. Mindig az után jön elő hogy használom a Wanam xposed et.
※ Samsung Galaxy S21 Ultra 5G (SM-G998B) Android 14 ESIM※ Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B) 1TB 12GB RAM Android 14 ESIM※
-
L.L.
senior tag
Ilyen akkufedelet láttatok már valahol?
-
Acef
addikt
trixi78
Ez egy új telefon, a hátlapját még külön nem láttam, de engem is érdekelne, sőt az egész telefon is (ennek fekete az előlapja, bőrhatású a hátlap).tuzpenge
Gyorsítja. Sőt, ha van fejlett recovey-d, akkor az advanced/wipe dalvik-ot is érdemes (pl. havonta mindkettőt).[ Szerkesztve ]
-
Panthera
őstag
A knox-nak csak a root szempontjából van jelentősége?
-
Panthera
őstag
Értem, köszi.
A tabletet azt szándékosan nem piszkáltam ilyen szempontból, pedig az szolgáltatós (mondjuk szívem szerint takarítanék egyet rajta). Remélhetőleg egy független telefon sem fog okod adni rá (stabilitás és gyorsaság szempontjából - ha jól láttam, Ti sem amiatt csináltátok).[ Szerkesztve ]
-
borbas666
aktív tag
Szerintetek hogy néz ki ez a telefon fehér színben?
-
Acef
addikt
dupla igen
most vásároljatok!
(igaz, hogy mind Knox-os, de 2 év gyártói garral, és 90-körül elhozható) -
Melafoto
senior tag
Hali!
Bocsi az offért.Tudtok nekem olyan androidos telefont ajtánlani 70-90e környékkén ami jó minőségű fotókat készít.
Az s4 mini-t néztem ki, de vannak ellen vélemények a képpel kapcsolatban. És mivel fgépem nincs csak a teló lenne első körben a képminőségre mennék.Köszi.
-Mela- -Tudatlanság a legnagyobb fegyver- Mi Mix 2s Black (EUStock) +Mi Band 3
-
Morris
veterán
válasz Melafoto #5232 üzenetére
Fényképezésre nem a legjobb választás az S4 mini. Ez sajnos igaz. A nokiáknak van nagyon jó kamerájuk. De az meg WP rendszerű. Nem tudom mennyire probléma.
Vagy a másik lehetőség, veszel egy olcsó kompakt fényképezőgépet, ami ötvenkétszer jobb képet csinál bármelyik mobilnál.
[ Szerkesztve ]
-
Eternitys
aktív tag
válasz Farkas86 #5221 üzenetére
az EFS mappa lementéséhez is kell (ami még nem rendszermódosítás)
(#5223) borbas666: a fehéren a későbbi esetleges mikrokarcok jobban meglátszanak, ez eladásnál számít majd, viszont az újjlenyomatok kevésbé. S4 Black Mist vs. White Frost .
Egy kérdés mindenkihez: Ha rootolt minire olyan app kerül a play-ről aminek root kell szerintetek az ugraszthatja a knoxot (pl root explorer)? Pontosan mi számít rendszermódosításnak?
-
radicspeter1
őstag
válasz Eternitys #5234 üzenetére
Nem ugrasztja még.
Rendszermódosítás alatt értem rendszer a kernel cserét, rom cserét de abban nem vagyok biztos hogy system/app-ban történő törölgetésekkel ugrik-e a knox...-valószínű igen de nem ajánlott kipróbálni.Ha már rootoltad akkor a greenifyt mindenféleképp rakd fel mert ez csak jó hatással van a fogyasztásra
[LG NEXUS 5]
-
Eternitys
aktív tag
válasz radicspeter1 #5235 üzenetére
Ok, köszi. Igen pont ezért érdekelt hogy pontosan mit takar a dolog, mert ha pl egy root explorerer kitöröl vagy felülír egy mappát (üreset vagy akármilyet) akkor az pöckölheti a knoxot, de akkor csak az efs mentéshez fogom használni aztán uninstall.
Greenefy-t is megnézem majd, köszi. Esetleg lehetne egy listát összeállítani mely root alapú appok nem bánthatják a knoxot. -
Morris
veterán
Urak!
Létezik olyan app, ami a gyári max hangerőn tud erősíteni?
Zajos környezetben vagyok sűrűn és nem mindig hallom meg, ha csörög, vagy rövid szöveges érkezik.Egyébként azt vettem észre, hogy ha megnyitok egy csengőhangot az jó hangos, viszont ha hívnak akkor már nem olyan hangerőn szól, hiába van minden max-on.
[ Szerkesztve ]
-
g0dl
addikt
A gyári romban van lehetőség arra, hogy repülő módba kapcsolásnál és vissza ne kérjen mindig megerősítést?
Más. Roppant idegesítő, hogy minden rendszerben kicsit átszervezik a beállítások menüt, és egy csomó dolgot a legvadabb helyekre képesek rakni. Találkozott már valaki olyan alkalmazással, ami a beállítás menüből hívható activity-ket név szerint kereshetővé teszi? Esetleg mindezt angol nyelven magyar környezet mellett is?
-
Elefanti
csendes tag
A készülékben van Tap on tap funkció? (ha egy listának az alján vagyok, és a készülék tetejét megkocogtatom, akkor a lista elejére ugrik a telefon)
-
silvergod
őstag
eddig azt hittem hogy csak én beszéltem ezt be magamnak....de már tudom hogy nem így van
nálam ugyanez volt a helyzet..ezért is váltam meg tőle. ez sajnos egy olyan dolog hogy javítani nem lehet rajta moddolás nélkül akkor meg ugrik a garancia...ennyi pénzért kompromisszumot nem akarok kötni.Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
Cunc
tag
Sziasztok. Az lenne a próblémám, hogy hiába van LTE-s netem a T-mobiletól. Valamiért nem működik. A telefonon minden be van állítva. És van 4G lefedettség is ahol teszteltem, de max a 3G-ig jut el. Android 4.2.2 van rajta. Ennél frissebb azt mondja nincs. Haverom azt mondja ez lehet a baja. Valami ötlet? Valami speckóbb beálítás kell?
A világon két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség. Bár az elsőben nem vagyok biztos.
-
Cunc
tag
És nem jó a sim kártyám? Tegnap vettem.
A világon két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség. Bár az elsőben nem vagyok biztos.
-
Cunc
tag
válasz Farkas86 #5245 üzenetére
Be van állítva, hogy autómatikusan csatlakozzon LTE-re is ha van. És ott nem csatlakozott ahol volt. Haverom telefonján, volt LTE (ő is tmobile-os és sima s4-e van). Enyémen a 3G-ig jutott.
-
silvergod
őstag
Morris : igen amúgy nagyon jó telefon,az eddigi legjobb ami nekem volt samsungban...szerintem nagyon jó képeket csinál! pedig azt sokan szidják...
Acef : hát már mindegy
egyelőre semmire kivárok,most hogy jelennek meg az új modellek,megy lefele az ár majd 10-15%-ot talán.
de lehet benevezek a nagy testvérbe egy S4-be vagy meglesem a G3-at vagy valami nexus-t,nincs elképzelésem majd alakul....csak bírjam ki a kis gagyival ami most van ideiglenesen
Neked is minden jót,és jó romolást![ Szerkesztve ]
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest