Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TODI1111
veterán
Jól értelmezem, ha ezt odinnal feldobom akkor rootolt lesz a telcsi?
[ Szerkesztve ]
-
jofiucska
tag
Hello
Telo vásárlás előtt állok. Leadtam a rosz nexus s-emet a Samsungnak amiért kaptam egy 85 ezres csereutalványt, melyet csak Samsung boltba tudok felhasználni, ahol 140 jelenleg az s4 mini. Az s3 130. Szerintetek melyikkel járnék jobban? Az s4 minihez 55, az s3 45-öt kellene ráfizetni... -
Remus389
veterán
válasz jofiucska #1152 üzenetére
neked kell eldöntened melyik tetszik
ha képes vagy megbarátkozni az S3 góliát méreteivel, és jól jön az a tizes is, akkor s3, azért jobb HD felbontású
ha tetszik a mini kompaktsága, akkor mini
egyéni dolog
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
Callisto
őstag
Elhatároztam, hogy veszek, mert tetszik, meg kompakt. Felbontás nem izgat. Aztán megtudtam hogy nincs notification led rajta. Valami hasonló kompaktot mit tudtok ajánlani?
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee
-
David4411
csendes tag
Sziasztok nem tudja valaki azt hogy hol találhatom meg a tesztben szereplő hátteret? bejövős
-
Rage47
veterán
Megnyomogattam ma MM-ban a telefont, lenyűgöző, elég sokat fejlődött az Android a Galaxy 3-am óta Gondolkozom, hogy leváltom a Lumiámat... Szerintetek mennyi idő alatt lesz olcsóbb az S4 Mini? Nem vagyok otthon androidos/samsungos fronton már egy ideje...
-
TODI1111
veterán
Ha valaki nem tudná!
Fejlesztői beállítások előhívása: Menü>Beállitások>Egyebek>Az eszköz névjegye>Build száma>itt 7szer rákoppintani! Többek között itt lehet beállitani az usb hibakeresést! -
nggabi
félisten
hali. kis csemege:
================================================
Galaxy S4 mini i9195 gyári rom, unbrick, repart: [link]
================================================soha ne legyen rá szükség
"szenyor dzsíííí"
-
carlosca
tag
Ha van valakinek független s4 minije, és hozzáfér az EFS mappához, legyen szíves csomizza már be és küldje el nekem, emailcímre.
Az emailcímemre.[ Szerkesztve ]
-
carlosca
tag
Nem tom mennyire számít vagy próbáltad e, de én tegnap éjjel, reseteltem a linkelt rommal amihez pit et is mellékeltél. azóta nincs efs mappa tartalmam, És factory módban indul a telefon. Akár hányszor állítom vissza gyári állapotra mindig oroszként indul, hiába a csc módosítás újra oroszként bootol be, volt már wipe meg minden. Üres az efs mappa, ez még nem is lenne gond de azt hittem már van mentésem, hát nincs! mert a másik s4 em é van csak meg. :-(
Van Imei számom is van netem tudok telefonálni, müxik minden csak a kikapcsoló menü/képernyőzár nem, és a factory képernyő kikészít.Hiába pit meg gyári rom. :-(
Keresek másik pit-et de eddig semmi.[ Szerkesztve ]
-
|AP|
veterán
Valami jó tokot vett már rá valaki?
Elmondom, hogy nekem mi a jó tok, ilyesmit keresek :
Mivel a telefon mérete tökéletes, csak a hátlappal nem vagyok kibékülve, ezért nem a védelem a legfontosabb, hanem hogy minél vékonyabb legyen, minél kevésbé növelje a telefon méretét, de kellemes tapintású legyen, és véletlenül sem fényes
Ilyenekre gondoltam:
tok1
tok2Valaki vett már hasonlót? Vagy más alternatíva?
-
[DE2JAY]
senior tag
-
lac0211
tag
Ma megakartam tapizni a telefont a Győri Media Marktba.
megyek be az Árkádba nézek körül ...
és leesik h minden csak 9 kor nyit ... (ez volt 8 : 40 kor)én meg inkább mentem vissza a pályaudvarra mert ment 9 : 25 kor a buszom és még vissza kellett sétálnom ... kár érte ... pedig kiváncsi voltam rá ... majd valamikor legközelebb
LG Arena KM900 -> Samsung Galaxy Ace -> Sony Ericsson Xperia Mini -> Samsung Galaxy S III Mini -> Samsung Galaxy S4 Mini
-
[DE2JAY]
senior tag
Elvileg igen, de azért azt vedd figyelembe, hogy re-partíciónálásnál újracsinálja a partíciót, tehát ott tuti 100-as az alap Ez az én véleményem és csak SGS1-el és SGS2-vel csináltam még, mini marad gyári egyenlőre
Gangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
-
Agi70
aktív tag
válasz [DE2JAY] #1184 üzenetére
Mindig tanul az ember.
Én is SGS2-öt mókoltam utoljára, és az nem mostanában volt. De úgy rémlik volt egy program a Play áruházban, amivel le lehetett menteni az efs mappát. (Fehér alapon piros futó emberke, a neve nem jut eszembe, és hiába keresem, eltűnt) Nem ismerős valakinek?"Az idegbaj öröklődő. Én is a gyerekemtől kaptam. :) "
-
[DE2JAY]
senior tag
Készül valami Végre belekezdtem 1.hsz
Gangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
-
Agi70
aktív tag
válasz [DE2JAY] #1187 üzenetére
Nagyon jó ötlet. Csak annyit tennék hozzá, hogy nekem a telefon memóriában (tehát nem SD kártya) alapból volt egy olyan mappa hogy "Ringtones" ide kellett rakni a csengőhangokat, és egy olyan hogy "Notification" ide pedig az SMS, az ébresztő és a többi jelzőhangot, és a kellő helyen kiválaszthatóak voltak.
"Az idegbaj öröklődő. Én is a gyerekemtől kaptam. :) "
-
[DE2JAY]
senior tag
Lejavítottam egy belső-külső SD-s teszt után, így egyszerűbb is!
Jöhetnek még az ötletek!
Valaki talált még bugot a jelenlegi szoftverben? Nekem egyszer repülőből rosszul jött vissza és nem reagált a töltésre[ Szerkesztve ]
-
Callisto
őstag
Kicsit OFF, vásárlás előtt vagyok és két kiszemeltem van: Galaxy 4 mini (ez már picit előbb), és most képbe került a Nexus 4 is. Melyik legyen azok szerint akik mindekttőt ismerik?
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest