Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
radicspeter1
őstag
nagy gondban vagyok...amikor belépek a CWM-be bejönnek a menüpontok de egyik sem csinál semmit...hiába nyok pl reboot system now-ra nem reagál csak villan egyet és ottmarad... help!!
gyári t-mobilos szofton vagyok. Betallóztam Ap-hoz F-reset ki volt kapcsolva....újraindult a teló. Betöltött. Kikapcsoltam majd belépek CWM-be Power+hang fel+home al és a fenti dolog történik...
bekapcsolni bekapcsol a power gomb hosszantartásával
[ Szerkesztve ]
[LG NEXUS 5]
-
radicspeter1
őstag
válasz radicspeter1 #1656 üzenetére
Semmi semmi én hölye a power gombot használtam CWM-ben a Home helyett...lesett és koppant is
[LG NEXUS 5]
-
Agi70
aktív tag
válasz radicspeter1 #1656 üzenetére
Látom megoldódott
[ Szerkesztve ]
"Az idegbaj öröklődő. Én is a gyerekemtől kaptam. :) "
-
Agi70
aktív tag
-
paxm
aktív tag
válasz radicspeter1 #1657 üzenetére
Ugyan így jártam én is, az SGS-nél a bekapcsoló gomb volt az ok., itt a Home gomb! 3X futottam neki amíg rájöttem, viszont a KIES-el mindig szépen visszatettem a hivatalos rom-ot, úgyhogy kiválóan működik a módszer!!
Samsung Galaxy S24, Huawei P30
-
elmariachi89
csendes tag
Sziasztok,
telefon vásárlás előtt állok és nem tudok dönteni optimus 4x és a samsung galaxy s4 mini között.
abszolút átlag felhasználó vagyok, nem bolygatom a hardvert.
Melyik telefon hibásodik meg gyakrabban?
köszi a segítségetTovábbi szép napot!
-
Tonyo
őstag
válasz elmariachi89 #1662 üzenetére
MIért pont 4x? Akkor inkább optimus g 975 vagy s4 mini? Sokkal jobb az optimus g, mint a 4x.
-
MzperX07
tag
válasz kakuk100 #1601 üzenetére
Helló! Leszedtem én is az MG8-as firmware-t. A kérdésem csak annyi, hogy hogy lehet rátenni? Már rootoltam a telómat, sőt KIES-sel visszaraktam az eredeti T-Mobile-os szoftverét, de úgy külön én nem tudom, hogy hogy kell rárakni egy általam választott firmware-t, hogy én tallózom be ( a KIES leszedte, felrakta).
Gondolom ugyan ezzel a progival lehet. : ) -
Mitics
tag
Sziasztok! Kicsi segítséget szeretnék kérni!
Párom S4 minijét frissítette a 4.2.2-re. (telenoros, minden gyári) De rögtön meg is bánta. A Gtalk-ot kellene visszahozni a halálból és ezt a fostalicska Hangouts-ot kinyírni!!!
Nem sok infót találtam, de több helyen is azt olvastam, hogy a beállítások/alkalmazások-ban a hangouts-nál rá kell nyomni a frissítések törlésére. Ezzel csak az a probléma, hogy ilyen "gomb" nincs. Csak letiltani és leállítani lehet. Mi lehet a gond? Máshol kellene keresnem "frissítések eltávolítása" opciót? Vagy lehet, hogy a gmail frissítését kellene eltávolítani?A másik kérdésem: nem lehet esetleg egy az egyben visszaállítani a 4.2.1-re? Igazából azért frissített, mert 2-3 óránként jött az értesítő és már az idegeire ment teljesen. És sehol sem jött rá, hogyan lehetne kikapcsolni az állandó értesítőt.
Előre is köszi!
-
Mitics
tag
-
Mitics
tag
Törölni még nem. De ha jól emlékszem, lehet, hogy csak letiltási lehetőség volt, törlés nem. Sajnos nincs mellettem a telcsi, hogy megnézzem, csak gyűjtöm az ötleteket (ha lennének) mert ma azt hiszem kezembe fogom tudni venni du és lesz egy kis időm buherálni
Közben megálmodtam az éjjel egy lehetőséget
Lehet, hogy hülyeség. Az jutott eszembe, hogy ha jól tudom, a hangouts, ahogy a gtalk is volt, a gmail-nek a szerves része, abba van "beépítve". Na most ha jól emlékszem, a g-mail-nél volt olyan lehetőség az alkalmazás kezelőben, hogy a "frissítések eltávolítása". Elvileg, ha így van, akkor ezzel a hangouts törlődne és visszaállna a gtalk. Ha jól gondolom. Ha még se, akkor elvileg bajt nem csinálhatok, mert a újra le lehet tölteni a frissítést a play-ről.Na, hülye ötlet? Már nincs jobb ötletem. Letiltani nem merem a hangoutsot, mert azzal nem tűnik el a program és nem is fog visszajönni a gtalk. Szerintem felesleges, de a legvégső lehetőségnek megtartom.
-
Agi70
aktív tag
Sajnos rossz hírem van, a Play áruházban is csak frissítési lehetőség van, nem lehet törölni. Sőt mint apk.-t sem engedi telepíteni. Csak azt nem próbáltam, hogy egy 4.2.1-es romot telepítsek rá. Szerintem ez megoldaná, de már ebben sem vagyok biztos.
"Az idegbaj öröklődő. Én is a gyerekemtől kaptam. :) "
-
Mitics
tag
Nagyon aranyos vagy! Köszönöm szépen! Azt hiszem már csak az maradt, hogy a gmail frissítéseket törlöm, hátha eltűnik ez a szar program. Ha az sem segít, akkor marad a samsung telefonos ügyfélszolgálata, ahol elvileg technikai problémában is segítenek
Köszönöm még1x!
Persze ha valakinek van még ötlete, szívesen fogadom
-
törölt tag
Gondolkodom egy S4 mini vásárlásán, de volna pár kérdésem:
1, Régebben S3-at használtam, de nem volt elég éles a kijelzője. Itt nincs pentile, de csak 540 x 960. Mennyire éles a kijelző?! Most egy Lumia 620-at használok ezzel nincs bajom. (nem pentile 3.8 col = 480 x 800)
2, Az fm rádió és a zenelejátszó mennyire szól jól?! (tisztaság, basszus, hangerő) Az S3-as ebben nagyon jó volt a Sennheiser cx 300 II. fülesemmel.
3, Youtube tud hd felbontást?! Fater S2-je nem tud, az S3 az tudott
4, Kamera tényleg gyengécske?!
Nagyon szépen köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz #74266624 #1690 üzenetére
2, Abban Yamaha Wolfson DAC van, ebben még nem is hasonlítottam össze őket! Kösz ez lesz a köv.
3, Csak a beállításokban be kell állítani
4, ~ S3 csak kisebb a fileok mérete. Erősebb a JPG tömörítés, sztem köv romban javítják.Gangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
-
Flyme
senior tag
A telefon hangerejét valamilyen gyári beállítás átállításával lehetne növelni?
-
SkyLaci
őstag
Sziasztok, S4 minihez is jár 2 évig 50 GB ingyen dropbox? (vagy az csak más országokban és csak S4-hez van?)
-
mrjoeker
csendes tag
Sziasztok!
Iphone 4S-ről lenne váltás erre, kérdésem az lenne, hogy tudtok-e "szériahibákról"? Régebben volt androidos telóm, arról mentem át iphonera a fagyások és megbízhatatlanság miatt, s most reménykedek, hogy fejlődött annyit a rendszer is, hogy megveszem és működik, nincsenek random problémák.
Megbízhatónak találjátok ezt a típust?Sony Xperia SP mennyire versenyképes ez mellett? A kettő között vacilálok
Köszönöm segítségeteket!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest