Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
carlosca
tag
De az mf5 az xeh
I9195XXUAMF5_XEH
I9195XXUAMF9_XEHI9195XXUAMG5 Az nem XEH, de én felülírtam az UAMG5 romot az MF9 nek a CSC-jével és úgy raktam fel így az is XEH.
Én úgy rootolom. Hogy előbb fel rakom a CWM-et(odinnal) majd az alól a SuperSU.zip-et.
Igy van cwm is, root is. Mehet a CWM backup is.
Itt vannak.
Recovery 6.0.3.3 & root.zipHát a számláló az érdekes dolog nem tudom milyen volt előtte, mit ir ki romolgatás nélkül. a recovery. esetleg valaki leirhatná vagy le fényképezhetné hogy tudjam.
Mert nem számolt nekem eddig, de custom-ot ir, kiváncsi vagyok hogy alapból is igy van e.[ Szerkesztve ]
-
aggleány
addikt
Az az igazság, hogy én valamiféle telefonbuzi vagyok, nekem mindig a legújabb meg legjobb kell. Ezért az S3-at még bevállaltam, de nem voltam túl boldog vele a mérete miatt. Az S3 Mini ugye elég szolid lett, és most nagyon megörültem az S4 Mininek. Végre nem lapát, és mégis jó.
-
aggleány
addikt
válasz Skynet258 #749 üzenetére
Nem gondolod, hogy nem ismerem több éve az oldaladat??? Rendszeres olvasód vagyok. Tudom, hogy a WiFis megoldás lenne a legjobb, de én mobilnetre nem akarok WiFit tenni. Azért lehetséges, hogy előbb-utóbb kipróbálom, de jelenleg nincs madzagos netem és WiFi routerem sem. Köszönöm a javaslatot, alapos megfontolás tárgyává fogom tenni.
-
carlosca
tag
:-) miért nem ?
Dehogy is használok alap romot amivel kiadják, Azért jelennek meg az új samsung romok hogy frissítsük őket, és azért vannak újak mert valamit mindig javítanak rajta. changelog mutatja mennyit.
Ahogy meg jelenik egy új rom akkor rakom is fel mert oka van a javításoknak, nem sokára jön a 4.3 is azonnal dobom fel. Ez nálam egyértelmű minden telómnál.
Nem szolgáltatós vagyok, nem kell figyeljek semmit.
Csomó mindent fagyasztok, rootolok, romolok, cwm-ezek.Tudom hogy melyik az alap rom lásd a képet a gépemen sorakoznak az újabb megjelent romok.
-
paxm
aktív tag
válasz carlosca #758 üzenetére
Most néztem meg a SamMobil-on:
Latest firmware infoGT-I9195 null
PDA: I9195XXUAMF5
CSC: I9195OXXAMF5
MODEM: I9195XXUAMF5
Added: 2013-06-16Hol találtad ezt?
Különben ha kernelt(főzött) nem cserélsz , elvileg nem változik a binarycounter, és oficial marad.
Szóval, miért nem csak simán rot-olod?[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S24, Huawei P30
-
carlosca
tag
Én innen táplálkozok, hamarabb frissül. http://samsung-updates.com
Azért kell a recowery mert anélkül a UPDATE-SuperSU-v1.34 et nem lehet felrakni, a gyári recowery, nem engedi, az csak a hivatalos update zipeket engedi át. A cwm ezt meg kerüli, és bármit felrakhatsz.
[ Szerkesztve ]
-
-
carlosca
tag
ilyenek miatt nem aggódok :-) én régen is függetlenítettem IMEI -t írtam át , lenyomom a számlálót is ha kell, meg vannak a JIG jeim is, és amikor eccer volt egy s3 am anno :-) úgy adtam a telót a kezébe hogy újra függő volt IMEI-t is vissza kapta, és minden zsír volt root nélkül stb. Ez a jó az androidban és főleg a samukban..
A trinangle szerintem működne már, és ha még sem akkor kb 2 hét múlva 100% mert folyamatosan dolgoznak xda-n. már mindent csinálnak erre is.Én is azért írtam meg a volume Hackemet is.
A telefon van értünk nem fordítva. ha lesznek nagyon jó customok lehet bepróbálok 1-2-t.
Egy jó EFS backup a gépen legyen mindig és kész.
Ha csak meg nem úsztatod vagy mész át kocsival rajta nem lehet gond. Holtában is ébreszthető.[ Szerkesztve ]
-
aggleány
addikt
válasz Skynet258 #760 üzenetére
Á, tényleg nem, droidos körökben senki nem hallott még Rólad. Gondolom, azért válaszoltál, mert segíteni akartál, és mivel nőnemű vagyok, azt feltételezted, hogy erősen a nullához konvergál az androidos tudományom. Anno én is eléggé benne voltam a témában, de mostanság ellustultam, bár azért többé-kevésbé igyekszem követni az eseményeket.
Amúgy az miért lehet, hogy nem működik az USB OTG?
-
paxm
aktív tag
válasz carlosca #763 üzenetére
Az S3 minivel beleszaladtam a számlálós dologba, kb. 1 hónapig rágtam a körmöm miatta, egy Samsungos ismeősöm se tudott vele mit kezdeni.Amikor a Triangle.. támogatás megjött, akkor sikerült csak. Onnantól kezdve, már bátor voltam. Állítólag ennél valahol rejtve van egy piros háromszög(nem tudom hol lehet megnézni) , lehet hogy csak avatott látja. Én óvatos vagyok, ezért inkább várok kicsit. Mindenképpen fogom rot-olni, minden telefonommal ezt tettem eddig.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S24, Huawei P30
-
aggleány
addikt
válasz carlosca #691 üzenetére
Isten vagy!!! Na jó, angyal! Feltettem az általad linkelt cuccokat, és így már simán felismerte a telót a gép. Most már tuti, hogy marad. Már két szép tokot is vettem neki, mert reménykedtem, hogy lesz itt valaki, aki tud segíteni.
Már tudom, hogy miért az az avatarod, ami.
-
legenda
van egy számláló, ami mindig ugrik, ha nem eredeti samsung, hanem módosított kernel, firmware..stb megy fel, illetve olyan jellegű beavatkozás történik, például root...stb.
több helyen és módon is jegyzi ezeket a rendszer, és ha garis ügyintézéskor nem áll nullán a számláló, vagy nem megengedett szinten módosított a rendszer, akkor bukó lehet a gari!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
-
legenda
szolgáltatója is válogatja, s4 alá például kétszer is korábban jött a friss t-mobile firmware verzió, mint a függetlenre, most viszont korábban jött a független, de szerencsére egyik irányban sincsenek jelentős intervallumok, régebben problémásabb volt a dolog, akkoriban nem siették el a szolgáltatók.
igaz, annak sincs gyakorlati akadálya, hogy független firmware verzió kerüljön a szolgáltatós készülékre, simán és gyorsan visszaállítható - látható nyom nélkül - az eredeti szolgáltatós állapot, ha szükség lenne rá.
a korábbi kérdésre; más gyártók esetén is van rá mód általában, hogy valamilyen szinten lekövethető legyen a szélsőséges módosítás, illetve néhány gyártó már gyökerében elfojtja a lehetőséget, például zárt bootloader, ami nyitás után nem zárható vissza...stb.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
gabancs
addikt
-
nikilauda
senior tag
Igaz,hogy nem nekem írtad, de remélem segítek.
A mobilon elindítod az Airdroidot. A mobil kijelzőn lévő IP címet beírod a böngésződ címsorába és csatlakozik. A böngésződben ettől kezdve például másolhatsz fájlokat a telefonodra. Magyar nyelvű, nem hiszem,hogy gondot okoz.
-
Fitzgerald
veterán
Jo ez a cucc + szep is, kar hogy nincs hd kijelzo...ez az adreno 305 hol lehet teljesitmenyben egy 276mhz-es mali400 mp4-hez kepest?
-
Geri Bátyó
addikt
válasz aggleány #792 üzenetére
Új még a ketyere, talán csak nem támogatja rendesen ezt a felbontást/hardvert. Érdemes megvárni egy frissítést, az talán megoldja a problémát!
Ha már megvetted, érdemes várni rá, addig meg talán a gyári navi megteszi. Esetleg az SIII-at használd navinak."Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
tojaaji
aktív tag
Ő már adja 80k-ért is igaz biztos bolti garanciával
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs