Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz FrankMonzano #3778 üzenetére

    én inkább úgy fogalmaznék, hogy az lg áll távolabb tőlem, mint a többi gyártó, sosem volt tőlük telefonom, és pont a g2 volt az az egyetlen típus, aminek egyáltalán esélyt adtam, mert az egyik vesszőparipám a jó akkumulátoros üzemidő, amiatt kompromisszumokra vagyok hajlandó, de még így sem győzött meg minden tekintetben, többszöri nekifutásra sem.
    a samsung telefonjaim közül csak az s, s2 és s4 volt meg fél évig vagy attól tovább, a többi említést sem érdemel, sokkal több (sony)ericsson és nokia típust szerettem.
    már meg is szoktam a note 4-et, egyedül a nagy méretével kellett megbarátkozni, de az is csak napok kérdése volt, meg aztán csináltam már hasonlót többször is, például az iphone 4s -> xperia z váltás is ilyesmi volt.
    többször is hurcolásztam már a héten a note 4-et a farmernadrág első zsebében, érezni a nagyobbságát nem csak az 5s, de még az előtte használt s4-hez képest is, viszont tűréshatáron belül mozog, amennyire vissza tudok gondolni, az xperia z jobban zavart, de talán a szögletesebb/élesebb kialakítása miatt, hiszen méretben alatta van valamennyivel.

Új hozzászólás Aktív témák