Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
nagyúr
válasz Plazmacucci #17301 üzenetére
Tehát egy 22"-os full HD IPS monitorhoz ennyi kell,a többit bluetooth-on keresztül kell.
Egy ilyen megfelelne?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Plazmacucci #17303 üzenetére
-
félisten
-
nagyúr
válasz Plazmacucci #17305 üzenetére
-
félisten
Ha 700mAh töltővel töltöm fel jobban bírja az akku 😆
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
laverdadb
tag
Kivancsi vagyok, hogy mikor dobjak ki fuggetlen Note 4re az 5.1.1es frissitest. S6/S5 re mar bizonyos helyeken kijott. Alphara most olvasom, hogy a Franciak jeleztek a nagyon kozeli megjelenest. Erdekes, hogy jelenleg az S6 es a Note 4 a Samsungnal a csucs es meg hir sincs rola
-
pepetech
őstag
válasz Janeway7 #17314 üzenetére
Asusnál megtanultam, hogy először a régi készülékeket frissítik és ha minden oké akkor kapják meg a friss modellek. Note 4 sem kapta meg rögtön a lollipoppot ellenben az s5 tulajok szenvedtek az elején az első frissités tele volt galibaval. A note 4 rögtön a javítottat kapta meg.
IPad Pro 13" M4, MacBook AIR M2, iPhone 14 Pro, Watch Series 5 Nike GPS, AirPods 3
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Janeway7 #17314 üzenetére
Ennek addig nincs különösebb jelentősége, ha olyan rendszert gyúrnának alá, amit valóban megérdemelne a készülék, de ha továbbra is késnek vele, - ráadásul laggol is, mint ahogy most is teszi, ráadásul folyton. -akkor tényleg nagy ívben szarnak a note 4-re.
Eddig úgy néz ki, hogy a második az igaz.
Oltári nagy baromságnak és "valamit fogjunk rá" oknak tartom azt, hogy egy Note4 később kapja meg frissítést. A nyalóka is sokat késett, mégsem sima a rendszer, ráadásul ronda és buzis kinézete is van. Legalább változtatható lenne, de ááá nem. Utálom a világoskéket a fehéret meg még jobban. A rendszer meg főleg ezekre a színekre épül. Cöhh
Ez (is) egy csúcs készülék, új ára 240 ezer volt, a legalapvetőbb dolog lenne, hogy egy finom rendszert csináljon végre alá az az elszabott bagázs!
-
pepetech
őstag
Az már más tészta, hogy mennyire optimalizálnak. Viszont ez a frissitési rendszer valamilyen szinten valós. Például az ASUS próbál úgy tenni mint az APPLE. A régi telefonokat próbálják ellehetetleníteni a frissitésekkel. Az első padfon a 4.1-el kezdett betegeskedni de nem javították. A padfone 2 a kitkattel lett halálos beteg. Most az infinity szériát fogják kiütni a lollipoppal az hétszentség. Bár én pont lesz@rom, hogy milyen rendszer fut rajta, ha használható. És egyenlőre használhatónak tünik a note 4 lollipoppal nincs kitkates tapasztalatom rögtön ez volt rajta mikor megvettem. Mondjuk amíg padfone 2 tulaj voltam észre vettrm, hogy rengeteg hiba user error. Sokan megveszik de nem tudják használni. Itt is érzek pár kommentben olyat, hogy hibátlan a cucc csak mégis szét akarják faragni így egy laggos sz@r lesz a telefonból. Egyet megtanultam az évek során. Frissités előtt és után érdemes a factory reset elvégzése. Bár sokan úgy telepakolják a telefont videókkal, zenékkel hogy jópár óra a visszaállítása.
IPad Pro 13" M4, MacBook AIR M2, iPhone 14 Pro, Watch Series 5 Nike GPS, AirPods 3
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz pepetech #17318 üzenetére
Az én telefonomon nincsenek rogyásig videók. Eszemben sincs faragni rajta, ahogy írtad. viszont van benne vagy 1500 tel szám és vagy ezer fontos dokumentum és rengeteg pofázás, meg konferencia dumák, nagyjából erre van használva etc..., Ettől még nem kellene laggolnia, sőt semmitől nem kelleme.
A user error-t, vagyis a hülyéket, meg másnak irkáld, ne nekem hozd fel példának cimbora
[ Szerkesztve ]
-
pepetech
őstag
Félre ne érts nem neked szántam az user errort csak egyszerűen beszélgetünk. De nagyon nehéz olyan embert találni aki a 2. Komment után nem vesz mindent magára és kezd el cimborázni . De nem vagyunk egyformák. Egyébként fél éve csináltam egy tesztet. Vásároltam egy régi LG Optimus black P970-es telefont. Régen imádtam, jó volt a kezembe venni ennyi év után . Na de a lényeg. Akkor megtanultam mi az a laggod telefon . Szóval lehet ezért sem veszem észre ezeket az 1-2 másodpercekes laggokat amit inkább nevezek mikro laggnak. Bár ha 10 másodpercre lehal a facebook mert az az app egy sz@r minden telefonon az sem tud felidegesíteni. Tudom, hogy az alkalmazás hibája nem pedig a készüléké.
Na de most jó éjszakát kívánok altatom a kisfiamat.
-
Risard
aktív tag
http://techanalog.com/galaxy-note-4-spotted-running-android-5-1-1-test-build-in-antutu-benchmark/
Majd ezzel magyarázzák miért nem jön az update mert visszalépés ☺
-
rstwingo
tag
A PFC-n az egyik USER a Kingrootot kipróbálta KK alatt és ideiglenes rootot kapot tőle, újraindulásig/újraindításig marad meg
nem véletlen írtam az újraindulásig, mert leírása szerint random újra indul a telefon a root miatt
A KNOX marad 0x0Bizonyos root szükségletű alkalmazáshoz nem jó, de kitakarítani, pár fontos módosítást ellehet végezni a telefonon
aki kipróbálja csak is SAJÁT FELELŐSSÉGRE
[ Szerkesztve ]
-
ibenny
senior tag
Sziasztok!
Szerettem volna beállítani a Knox-containert a telefonon, de egyszerűen nincs fent rajta, pedig úgy emlékszem, korábban kint volt az ikonja. Honnan szerezhető be? A Store-ban van valami My Knox, de pl. a Note 4-en nem az az egyik lényeges pont, hogy hardveres a Knox védelme a szoftver mellett?
Ötletek? Gyári független Note 4.
-
félisten
-
Bagoly81
aktív tag
válasz Plazmacucci #17303 üzenetére
Nekem olyan dokkolom van amin van hdmi kijárat rendes usb 2 aux kiment gyári samsung dokkoló
-
Pow
tag
válasz Plazmacucci #17333 üzenetére
Igen, csak azért merem ilyen biztosan mondani, mert nekem is ilyen van.
Samsung Galaxy N10+ S9+ & Watch
-
félisten
-
boksz
senior tag
válasz Plazmacucci #17333 üzenetére
Igen beépített akksis 4 óra bluetooth, 12 óra kábellel amit bír.
7000,- rongy volthttps://www.flickr.com/photos/boksz/
-
boksz
senior tag
-
félisten
-
boksz
senior tag
-
félisten
-
nyikus
csendes tag
Sziasztok!
A véleményeteket szeretném kérni a Lollipopról Note 4-re? Feltelepítsem? Jelenleg 4.4.4-es rendszer fut a telón.
Előre is köszönöm Mindenkinek!
Nyikus
-
blu79
addikt
válasz nyikus #17344 üzenetére
szia, nekem is 4.4.4 van fennt ez még a gyári, nekem tökéletesen jó, nincs semmilyen gondom vele, és nem telepítem fel a mostani Lollipop-ot, nem sikerült annyira jól , ahogy olvasgattam itt a hozzászolásokat több user-nek is gondja van volt vele... meg a színvilága sem valami szép... fakóbbak a színek... állítolag juli végére érkezik a frissített 5.1.1 verzió amiben már a különböző hibák ki lettek javítva. Erre én is kíváncsi vagyok milyen lesz, és ha pozitivak a visszajelzések akkor lehet én is frissítek... de addíg biztos nem
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
kazanka
őstag
válasz nyikus #17344 üzenetére
Ez szabadon választott műfaj.Itt tanácsot nem nagyon lehet adni.Az attól is függ hogy szolgáltatós vagy független a telefonod.Előfordulhat hogy a következő frissítés már holnap jön a függetlenre, és még hetek vagy hónapok kellenek mire a szolgáltatósra is megkapod.Az én telefonom független 910 c, 5.0.1 van rajta és semmi bajom vele.
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Karácsony környékén gondolkozom telefonváltáson, olyan 100-110 ezer ft-om lenne rá. Mindenképpen egy vagy egykori csúcstelót szeretnék, és a Note 4 is benne van a kalapban, mivel addigra szerintem már beesik az ára az általam elképzelt összegbe. Persze használtan, de az Nekem nem baj. A másik esélyes az Lg G4.. Mivel tudnátok meggyőzni, hogy Note 4-et vegyek? Tapiztam már, nagyon tetszett! G4-et még nem láttam élőben, viszont csak jót olvasok róla itt a fórumon folyamatosan..
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest