Új hozzászólás Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    válasz pepetech #16614 üzenetére

    Ha az asszonyod telefonját tudod nyomkodni, akkor az Spen részét csekkold. Ha úgy érzed, hogy neked nem kell, akkor G4. Ha tetszik, és úgy érzed, hogy használnád, akkor csak a Note 4. M9-et szerintem hagyd ki a körből. G4 vagy Note4, cerka használattól függően.
    Illetve ott van még G4 részről a lézeres autofocus, ami nagyon baba. G2 volt elég sokáig, nagyon szerettem, de 10 hónaposan besárgult a kijelzője. Ez nem friss eredetű probléma, lényegében évek óta típushibának nevezhető, amit nem tudnak megoldani. Ráadásul a G2 után a G3 eléggé félresikerült, kezdetben nagyon sok szoftveres gond volt vele (lag), és kissé alul is méretezték a hardvert a kijelző felbontásához.
    Szóval ha a szívemre teszem a kezem, a Note 4, illetve a Samsung kissé kiforrottabb, Mint az LG és a G széria. Ki tudja a G4-el milyen gondok lesznek. Nagyobb a sansz rá, hogy bármi hiba becsúszik, mint Note 4-nél az elején.

    [ Szerkesztve ]

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Új hozzászólás Aktív témák