Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Penquin fajták eléggé bőtermőek pl. Ha meg valami nagyon különleges példányt szeretnél és ki tudod tenni a napra nyáron, akkor ajánlom a "Black Royal" csilit. Igazán mutatós növény és elég jó erős a termése, meg sokat is hoz.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
e=mc²
őstag
Ha csiraztatni szeretnel, akkor nedves papirzsebkendobe lazan tedd bele a magokat. Ezeket elotte be is aztathatod nehany orara.
Ha nem akarsz ennyire pepecselni, akkor siman helyezd el 0,5-1cm melyen jo laza, tozeges (3:1 aranyban) folddel es homokot is keverhetsz bele, az jot tesz a palantaknak.
De ha egyszeru viragfoldbe teszed, akkor sem lesz semmi komoly baj. Arra figyelj, hogy egymashoz nagyon ne legyenek kozel, mert az atultetesnel a gyokerek osszefognak kavarodni, es seules nelkul igy nehez lesz attenni oket.
Lehet kelteto korongot is venni, abba 1 korong 1 mag. Annyi elonye van, hogy kesobb igy a koronggal egyutt teheted bele nagyobb edenybe, csak fold kell ra.
[ Szerkesztve ]
Ambulimax Provider
-
e=mc²
őstag
Kerekpar?
Amugy nem vagy meg keson. Tavaly ilyenkor ultettem, de azok nem keltek ki, az ujraultetes pedig marcius elso heteben volt. Az mar keso, mert nem volt mar kello ideje a beeresnek, igy megprobaltam 4 tovet atteleltetni felemas sikerrel.
1 Santaka termett is decemberben es most is, valamint 1 Jalapeno most hozott viragokat egy hete.Szoval meg nem keso ultetni, de sokaig mar ne halogasd.
Ambulimax Provider
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Oda nekünk eddig csak hangya család költözött be, mert az egyik szomszéd behurcolt egy komplett fáraó hangya családot a panelba a felvitt hulladékkal együtt. Pár évig aranyos kis vörös hangyák éltek az egész tömbben.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Mi mikor zacskóztunk, akkor megvártuk a zöld sziklevelek kifejlődését, meg volt, hogy még utána egy ideig ott maradtak a zacskóban, mire eljutottak földig mert lusták voltunk. Mindegy volt nekik.
De nekem is volt olyan paprika magom, ami földbe vetve jóval hamarabb csírázott, mint pzs-n. Én arra gondolok, hogy néhány magnak nem csak a víz számít, hanem kell nekik bizonyos ásványi anyag vagy valami hasonló is, hogy hamar beinduljanak a folyamatok.
-
tmogyorosy
csendes tag
Nem is igazi kezdő chilis, aki nem méretezi túl...😃
Fajták, magboltból: Jalapeno TAM, Purple, Naga Viper, T.S. Moruga Caramel, Habanero Red, Yellow, Macska Sárga, Pepperóni.
Saját termésből: T.Scorpion Red. Ajándékba kapott chilitermesztőtől: Tabasco. Innen-onnan vásárolt termésekből mentett, általam nagyjából beazonosítani vélt fajták: Congo Trinidad Habanero, Habanero Chocolate, Cappuccino, Mustard, Orange, Peach, Scotch Bonnett Yellow, Burkina Yellow, Bolivian Bumpy, Aji Habanero, Aji Amarillo, Bhut Jolokia Red, Yellow, T.S. Moruga Red, Krishna Jolokia. Meg még Tescos Haba piros és narancs. Ja, és pár kápia is van. Asszem ennyi[ Szerkesztve ]
-
jansky1
senior tag
4 doboz készült, letakarva folpackal, a többinek semmi baja, de erre az egyre (Red Savina és Trinindad M.S. magok) hanyagul tettem fel és ki tudott párologni a nedvesség...
Volt már nekik kis hajszálgyökérzetük is, de az is elszáradt...Mindenesetre elültettem őket és várom a csodát[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Rendőrségi feljelentés
- Ilyen specifikációkkal érkezhet a 2025-ös ThinkPhone
- Apple notebookok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mobil flották
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AsRock B550M, Ryzen 5 5600X, RX 5700 XT 8GB, 32GB DDR4 3200MHz, 500GB Gen4x4 M.2
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- HP 15s-fq2000 laptop 15.6", i5-1165G7/16GB/512GB SSD, WIN11 Pro
- Honor Magic V2
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 Rog Strix / 32GB DDR4 / 480GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest