Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeteePeti
őstag
Most már sokan raktok fel képernyőképet a menüről, és egytől egyig azt látom, hogy senki sem használja a menüben a sötét módot. Közben meg az egyik legtöbbet emlegetett téma az üzemidő.
Most akkor érdemes sötétre váltani, vagy nem?
AMOLED panel révén úgy gondolom érdemes, akkor viszont nem értem miért nem használják sokan!
Vagy egyszerűen csak az ízlés miatt?OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
-
zhata
senior tag
válasz PeteePeti #953 üzenetére
Nekem is sötét témám van. Nem tudom miért, de berzenkedtem a világostól az Amoledtől függetlenül is. Talán azért mert otthon este nem fárassza annyira a szemem. Pl. az OP3-n (Oreo) a VLC telón a mappákat sötéten mutatja, addig az OP7Pro-n (Pie) minden mappa világos marad, ami nagyon zavar.
-
PeteePeti
őstag
Egyébként meg lehet, hogy nem mindenki van töltő közelben nonstop 0-24-ben nem gondolod? :)
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
dikan
tag
válasz enginev3.0 #960 üzenetére
Nem, innentől 5-7 business day, amíg kivizsgálják. Aztán jön az hogy visszakérem a priority shipping díját. Vagy az egész telefon árát.
Mate20, S10, 🍏XR, mi9SE, 1+7
-
-
zolka95
őstag
Gondoltam, hogy csak a szoftver miatt van ott, azért raktam oda a szmájlikat
Nem kapcsoltam át "60Hz"-re, szóval nem tudom, de nyilván nem. Bár OP fórumán aki ezt posztolta az azt állítja van különbség. Szerintem csak placebo.
Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
S@s
tag
Megint lehalt az OP honlap.... nem nagyon megy még a support úgy látom....
S@s
-
betyarr
veterán
még az lenne a kérdésem felétek,hogy a telón van tg gyárilag?vagy már azt is lespórolják,mint az 3,5-type c átalakítót?
-
betyarr
veterán
-
tomp
félisten
A telefon leadva a helyi UPS csomagpontra. Hazafele pont útba esik így este már nálam lesz.
-
Edge
veterán
sztetek a 6/128-as az nagyon ergya lehet? most egy 5t-m van 8/128-as verzióban, tartok a ram csökkentésétől, viszont a 8/256-os annyival drágább hogy egy dash charge töltő kijön a difiből vagy egy tok...
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
-
CHIPman
nagyúr
válasz enginev3.0 #988 üzenetére
Egyébként a játékot, amivel szoktam játszani, a 8/256 simán oda-vissza váltásnál bezárja néha, holott 4GB körül van az átlag RAM használatom, szóval lehet hogy abban az esetben is app specifikus volt a nyűg.
hardverapro.hu/tag/chipman
-
tomp
félisten
válasz szlaci888 #985 üzenetére
Tegnap készítettem egy normális VoLTE/VoWiFi leírást.
VoLTE/VoWiFi -
Milanos
csendes tag
Én a német O2 szolgáltatónál vagyok előfizetéses és nekem minden állítgatás nélkül megjelenik a Volte felirat . Akkor ezek szerint nekem nem is kell ez a hókuszpókusz ?
-
Milanos
csendes tag
válasz brainticket #997 üzenetére
Köszönöm !
-
PeteePeti
őstag
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Lexus, Toyota topik
- Nyomtató topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- iPhone 15 Hibátlan 2027.03.05-ig Garanciális 99%-os Akku
- Új, bontatlan Samsung Galaxy S24 valamint S24+ 128GB// 256GB// 512GB Samsung garancia
- !Új! Samsung S24 Black 256 Gb Euronics vétel 2027.10.18-ig garanciás KARCMENTES
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy A55 5G 256GB jegeskék színben - 2 év Samsung garancia
- Samsung S23 S911 hibás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest