Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
darkmann
őstag
Na látod, ez is téves! Nem simlivel, mert számlával és garanciapapírral! Pont itt írták, hogy a OP weboldalról rendelt termékek mellé NEM KAPSZ számlát!
De úgy látom, akármit írok, te úgy is belekötsz, anélkül, hogy utánajárnál.[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro 12/512, Oneplus 9 Pro 8/128, Huawei P30 Pro 8/128, Redmi Note 7 4/64
-
veterán
"A 90hz-es kijelző tagadhatatlan előny, de ez vagy érdekel valakit, vagy nem. Engem pl nem, mert egy felesleges akkuzabáló baromság."
Idáig volt értelme olvasni a hozzászólásod, ha csak nem használtál legalább 1 órán át 7 Prót. Kicsit olyan ez, mint amikor az emberek szaroznak egy prémium autót. Fingod nincs, és nem is lehet arról, hogy milyen, amíg nem próbáltad.
A két telefon összevetése akkor lenne reális, ha mindenben egyeznének. Így, hogy jelentős különbségek vannak, teljesen értelmetlen dolog.
"Mindeközben a konkurencia termékei a megjelenéskori árakat egy-két hónap alatt levetkőzik és máris olcsóbban hozzájuk juthatsz"
Azért ez így nem teljesen igaz. Ajánlott mindig az OP oldaláról rendelni, de normális eladótól (Gearbest) vásárolt 6T-t állítólag garanciáztat a OnePlus, dacára, hogy nem tőle származik. Márpedig a 6T múltkoriban már 140k alatt volt náluk.
[ Szerkesztve ]
-
CptAdamica
veterán
De most érted, felesleges ezen rugózni. Olcsóbb, ez tény. Van ami nincs benne, ami a OnePlus-ban benne van. Innentől mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy megéri e a felárat, bejön e az adott UI, vagy sem. Nekem megérte, stock androidot szerettem volna, gyors frissítésekkel, paraméterek számomra jók és még sem egy Pixel ára van.
Megyen!
-
<Lacy85>
addikt
válasz CptAdamica #10 üzenetére
Mi9-et nem lehet hivatalosan kapni? Munkatársam most vett nemrég Győrben.
-
tixem
addikt
Elég volt mkbhd tesztjét megnéznem, egyértelműen elmondja, hogy kifejezetten rossz hatással van az üzemidőre. Nem véletlenül rakta bele a OP a 60hz-re való visszalépés lehetőségét. Gyorsabb lesz meg fluidabb az egész. Nagyszerű. Komoly feature. Valahogy elleszek szerintem 60hz-en is, túlélem. Ez sem akad. Ahogy eddig egy telefonom sem. Már kb a Lumiám óta nem volt olyan gondom, hogy lássúnak tűnt volna bármi is. Biztos poén a 90hz az első kézbevétel alkalmával, de minden hasonló csoda 3 napig tart.
"Márpedig a 6T múltkoriban már 140k alatt volt náluk."
Múltkoriban. Egy hónapja, két hónapja? Hja, mikori készülék is a 6T? Nem csoda, hogy 140k. A Gearbestes dolgot meg, mondjuk úgy, hogy fenntartásokkal kezelném. Maradnék a hivatalos forrásnál.
[ Szerkesztve ]
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
veterán
Nem mondtam, hogy nem akkuzabáló. Azt mondtam, hogy olyan dologról mondasz véleményt, amit nem láttál még élőben. Persze, az elképzelhetetlen, hogy eszi az energiát, mégis bekapcsolva hagyod, mert jó? Nyilván.
Elárulom, nem csak 3 napig tart a varázsa. Ennek kellene a kvázi alapnak lennie minden gyártónál, akkora a különbség.
"Múltkoriban. Egy hónapja, két hónapja? "
Te hoztad fel, hogy idővel sem veszít az árából, a konkurencia meg igen. Erre írtam, amit.
[ Szerkesztve ]
-
tixem
addikt
Ez egy parttalan vita. Én nem foglak meggyőzni, ahogy Te se engem. Nekem ez egy eyecandy mókusvakítás, semmi több. Majd ha egyszer kezem közé akad valami ami többet tud, mint 60hz talán változik majd a véleményem. Vagy nem. De addig az álláspontom marad ez.
(#108) Na ennyi. +1
[ Szerkesztve ]
-
S@c@
őstag
Ebben ugyanaz az amoled kijelző van, mint a Samsung S8-ban?
-
veterán
22-e óta van nálam a telefon, két negatívumot találtam: a nem igazán jó "ultraszéles modul" és, amit a cikk is említett, hogy a gesztus vezérlésnél nincs túl sok hely húzogatni, tokban nem 100%-os a használatának kényelmessége. Minden másban remek, hozza azt, amit vártam. Az összes cikk kiemeli a méretét, de nekem még pont jó, általában szabad mindkét kezem, tömegközlekedésen kapaszkodva lehetnének csak gondjaim vele.
A 90Hz látható, simább, "folyékonyabb" az egész működés, vagy hogy mondjam, de nem olyan "hűha" módon, hanem szimplán természetesnek hat. Legalábbis számomra. Nem lesz ettől kuka az összes 60Hz-es kijelző[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
snorbi82
senior tag
válasz mjani1172 #108 üzenetére
Azért egy kicsit több mint marketing. Picit magas lovon ülsz, de ez a Te véleményed. Azért mikor a Mate 20 és ez mellette van és kolléga azt mondja 1 óra használat után, hogy a mennyivel jobb, mint a M20... Van akinek a szeme észre veszi, van aki elé oda teszed és "marketing".
IPhone 15 Pro Max, Iphone 13
-
Jherumit_
csendes tag
Sziasztok
Egy hete használom a mobilt.
Egyelőre semmi hibával nem találkoztam, hozza azt amit előre meg lehet tudni a tesztekből.
A kijelző és az egész telefon nagy, egy kézzel nehezen használható.
Mondjuk pont azért vettem ezt mert nagy kijelzőt akarok notch nélkül, egy kézzel meg nem is nagyon akarom használni.
Nem igazán érdekel, hogy belenagyítva kicsit jobb képeket csinál egy p30pro, teljesen használhatónak tűnnek a képei ennek is.
Van akinek kritikus a jack meg a vezeték nélküli töltés, annak nyilván nem ez az álmai telefonja.
Aki szereti a miuit annak se fog tetszeni (hát én annyira nem szeretem)
Egyedül az akku miatt aggódtam, de úgy tűnik az én felhasználási szokásaimmal megy neki a 6 óra sot/másfél nap, ami megfelelő.
Aki nem a telefont választja az igényeihez hanem fordítva, annak ott az apple.
Androidnál meg vegyen mi 9-t (pl) az aki nem akar pluszt fizetni a notch hiánya, ois stb miatt.
Már csak azt nem értem veszekedni min kell -
tylerszeged
csendes tag
nagyon szimpatikus telefon, sztem az emlitett negativ dolgok se gázak...
viszont a méret ami miatt kimarad, nekem már a redmi note 7 is óriási volt, zsebet húzta le mint az állat meg kb a teteje kilógott...és ez még nagyobb :(
kár h nem gyártják kisebb méretben, tuti rámennék
-
Linkin1994
senior tag
Valakinek van tapasztalata a Oneplus féle Usb C-s fülessel és az átalakítóval kapcsolatban?
YT csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCQZ2KEX-j9vNsWr6dLeDp3w
-
<Lacy85>
addikt
válasz CptAdamica #107 üzenetére
Azt mondta, hogy van a plázában egy Xiaomi stand. Ott vette.
-
Linkin1994
senior tag
válasz DaveHutt #121 üzenetére
Nem a Benchmark számít.elég ha csak megnézel egy exynos-os meg egy snapdragonnal felszerelt s10 összehasonlítást.Az snapdragonnak jobb a teljesítménye és kevesebbet is fogyaszt.
[link][ Szerkesztve ]
YT csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCQZ2KEX-j9vNsWr6dLeDp3w
-
válasz fornettisuti #85 üzenetére
Ha a kamerát nem vesszük, mégis csak hozza a felső kategória szintjét.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
tom_87
tag
Nem tudom, nem akarom megbántani a cikkirót, de ez nem lett egy jó teszt. A telefon erősségeit egy-két mondatba letudni, ami meg nem ió kihangsúlyozni sokkal jobban... Minden külföldi cikk dícséri a telefont, hogy kb. ilyet még nem láttak és a kijelzőről is ódákat zengnek. Itt meg: nem látok különbséget, itt már csak tizedek vannak. Fura volt olvasni ezt a tesztet.
OnePlus 7 Pro (12/256)
-
veterán
-
bordi10
senior tag
válasz TheBikerider #126 üzenetére
Majd nézz vissza pár nap múlva, addigra a károgók lemorzsolódnak, maradnak a boldog tulajok
[ Szerkesztve ]
Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO| PSN Id: bordi10
-
tipuka
addikt
Tetszett a teszt, a kamerában kicsit többet vártam azért, de helyette másban jobb hasonló árú társainál, pl a 90hz-es képernyőt megnézném élőben, biztos jó lehet (a 60 és a 75hz közötti különbséget is láttam monitornál, akkor egy 90hz még jobb lehet, hiába telefon ).
-
beeep146
tag
1 napos tulajként megértem akik azt mondják túlzott az ár, DE!
El kell szerintem fogadni, hogy irányt váltott a Oneplus a 7 Pro-val. A 3-astól kezdve az OP5-öt kivéve mindegyik telefonjukat használtam hosszabb-rövidebb ideig és már a 6T-nél is azt írtam a topicban, hogy minőségben nagyon szorosan az élmezőny közelében van. Az 7 Pro-nál ez a szint már ugyanaz mint egy iPhone XS Max. Mind általános anyaghasználatban, fogási érzetben, kijelzőben, kijelző érintési érzetben (ebben nálam az Apple etalon). Rendszersebességben meg már a 6T is jobb volt. -
veterán
-
gattolino
senior tag
válasz TheBikerider #134 üzenetére
Elveszett már náluk is a varázs. 200k felett nem lehet ajánlott, ha nem Xiaomi, Huawei, vagy Samsung csúcsmodell. A hátrányokat, meg az előnyöket már kiemelték. Ha a kamera is méltó lenne a DXO 112 pontra, tehát valóban az élmezőnyben lennének akkor talán megérné. Így ennyit nem ér ez a telefon nekem. Már a Oneplus 5t-nél és elgondolkodtató volt kiadni 550€-t. Kíváncsi leszek meddig növelik még az árakat.
Vivo X90 Pro Plus
-
tom_87
tag
válasz tibcsi0407 #55 üzenetére
Nagyon jó kamerában a P30 Pro, de specifikáció alapján minden másban rosszabb (IP és vezeték nélküli töltés) és ugyanazokkal a hiányosságokkal is rendelkezik, mint az OP7 Pro.
Akkor az a telefon miért éri meg az árát (főleg amivel indult) és ez nem?
Csak érdekel, hogy ez így nálad (és sokaknál) miben nyilvánul meg :).
[ Szerkesztve ]
OnePlus 7 Pro (12/256)
-
ates
aktív tag
Bizonyos ár felett szerintem a felhasználó jogosan vár el extrákat (lásd pl. amit a szerző is megemlített), jelen készülék ára pedig e határ felett van. Egy A6-nál, egy Lexus-nál, stb. prémium (alias flagship) is az ülésfütés, navi, stb. alap 2019-ben, még ha egy Fabiánál, Swiftnél külön fizetendő extra egy szót sem szólunk.
-
beeep146
tag
"ates"
90 Hz, UFS3 és Warp Charge.. :-D
Mi kell még?[ Szerkesztve ]
-
tom_87
tag
válasz beeep146 #140 üzenetére
Igen, érdekes, hogy ezt sokan "alap" dolognak gondolják. Gondolom filléres dolog a kijelző és a háttértár is...
Egyébként a cikkben (legalább ez) is le van írva: 2+1 évig támogatott szoftver. Sajnos ez elég ritka Androidos fronton. Másrészt ahogy a fórumokon olvasom nem egy összecsapott főverzió frissítést adnak ki a régebbi telefonokra sem.
Továbbá meg kell nézni pár youtubos összehasonlító tesztet: minden Androidos telefonnál gyorsabb az általános alkalmazásoknál. Még az iPhone-nál is, kivéve a játékok, aminek az az oka, hogy az jobban optimalizálják az iOS-re: [link]
Nekem ez az utóbbi nagy extra Androidos fronton, igaz nem kellene annak lennie...
@tixem
A Jack csatlakozó kezd minden gyártónál "kikopni". Tudom a Samsungnál még meghagyták, de ott meg akkor annyi pénzért egy normális ujjlenyomat olvasót is elvárna az ember...
[ Szerkesztve ]
OnePlus 7 Pro (12/256)
-
veterán
válasz mjani1172 #108 üzenetére
Srácok, most komolyan?! Ne röhögtessetek már, ha jól gondolom, egyikőtök sem látta még a telefont saját kézben, de szarozzátok és marketing hype-nak tartjátok a kilencven hertzet? Meg sem fordul a fejetekben, hogy egy magamfajta öreg róka nem beszél a levegőbe, és nem a hype miatt írom, amit? Ne b@sszatok már fel!!! A kék szín, az marketing f@szság. A tripla kamera, az marketing f@szság. De a kijelző, a rohadt életbe már, az minden, de nem marketing! Az egyik kijelenti, hogy ugyan még nem látta, de amíg nem látja, addig default értékként csak SZ@R lehet! A másik közli, hogy a kutya se igényelt ilyet, tehát nem lehet más, mint SZ@R.
Mi a picsa van itt, óvoda?! Jo ég...
[ Szerkesztve ]
-
erdifefe1985
újonc
Egy dolgot nem igazán értek. Mégpedig hogy miért olyan nagy dolog a jack csatlakozó hiânya .... Pár ft èrt lehet usb c jack átalakítót beszerezni.... Most az a plusz 3 cm extra kábel az mièrt olyan nagy gáz.
Valaki aztmondja hogy nem venne ilyet mert ezután plusz tízezreket kell Bluetooth fulesre kolteni...
Ekkora marhaságot sem hallottam.mèg. ottvan az átalakító....
Vezeték nélkuli toltés hiánya azt megèrtem hogy sokaknak.fontos. -
válasz erdifefe1985 #146 üzenetére
A pár forintos átalakítóval rossz a hangminőség, és így meg nem is tudsz töltés közben zenét hallgatni.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
tixem
addikt
válasz erdifefe1985 #146 üzenetére
A választ a #147-ben találod.
(#145) Timer
Szóval a tripla kamera faszság? Értem, ja nem. Miért is faszság? Mert téged nem érdekel, vagy nem fontos?
Van akkora faszság, mint a 90hz már ne is haragudj Ha már így bemondásra dobáljuk a faszság jelzőt egyes feature-ökre. És akkor óvodázol. Én elhiszem, hogy neked tetszik, de ennyire nehéz feldolgozni a tényt, hogy van akit annyira nem tud érdekelni a magasabb képfrissítés, hogy arra szavak sincsenek? Számomra két értékelhető dolog van ebben a telefonban, egyik az UFS 3.0, másik a warp charge.[ Szerkesztve ]
-
tixem
addikt
válasz Linkin1994 #149 üzenetére
Dugják a seggükbe az átalakítót. Az árak mennek felfelé, a funkciók meg vesznek elfelé. Csodás új irány mit ne mondjak. Eddig megoldottad egy fülessel, most még vegyél átalakítót is csak mert a gyártóknak úgy éri meg jobban? F@szt, már bocsánat. nem beszélve a környezeti terhelésről, nem termelünk már így is elég ipari hulladékot, még tetézni kell ilyen felesleges baromságokkal. A rendes BT hangzás felárát meg hadd ne én nyeljem már be. Van nagyon jó füllhallgatóm, köszönöm szépen, nem kell semmi extra baromság. És nem a 8 euró. Akkor se kéne ha 1 dollár lenne.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest