Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptAdamica
veterán
Csináltam én is pár képet a hétvégén, a Balaton körüliek már az új frissítéssel készültek, meg a süti is.
Megyen!
-
zhata
senior tag
válasz CptAdamica #801 üzenetére
Nekem ez jött át.
1. Végre ráértem a hétvégén, és lementem a házamhoz-telkemre, stb.
Az út unalmas volt. (Felhők az égen.)2. A kert viszont ragyogott, frissen öntözött és gondozott. (Naplementekor, vagy napfeltekor a mély árnyékok fokozzák a kontrasztot és a színhatást, ami vidám, megelégedett hangulatot ad.)
3. Pláne a kutyus gazdit leső mosolya!
4. A negyedik kép kifejezetten jó: mutatja az optika erejét abban, hogy miként lehet a mélységélességgel játszani, hogy azt mutassa, amit szerenénk láttatni.
(Remélem, automatán volt).
5.-6. A két utolsó képből árad a nyugodtságod. Ezek letisztultak, látványuk átsugárzódik a nézöre is.
(Már ráértél a tájjal is foglalkozni.)Köszi.
-
zhata
senior tag
válasz enginev3.0 #802 üzenetére
Ez benne van. Így lett hiteles a kirándulásod.
Köszi Neked is -
zhata
senior tag
válasz CptAdamica #805 üzenetére
-
Watto1991
senior tag
válasz enginev3.0 #795 üzenetére
A hely szép volt nagyon, viszont szerintem a képek iszonyatosan részletszegények.
-
vranyek
aktív tag
válasz sszemtelen #809 üzenetére
hmmmmm.......miért is????
Szerintem ezek a képek pont simán hozzák az élmezőnyt...[ Szerkesztve ]
OnePlus 7 Pro; Toyota Prius III.
-
enginev3.0
félisten
válasz sszemtelen #809 üzenetére
9.5.7
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
enginev3.0
félisten
-
S@s
tag
válasz enginev3.0 #815 üzenetére
Igen ront a minőségen valamennyit, ha csak előfizetésed nincsen és nem számít a tárhely. Mondjuk annyit nem mint a Messenger, Viber.
[ Szerkesztve ]
S@s
-
zhata
senior tag
válasz enginev3.0 #817 üzenetére
Az első linken található összes képet Te készítetted?
Mert ha igen, akkor nagy gratula. A "Vihar" című panorámakép marha jó. Igaz, hogy túlszaturált, de épp ez kell neki! -
F-ECT$
titán
-
Milanos
csendes tag
Valaki nem tud jó fémes ikon csomagot ? / ami csak az ikonokat cseréli le, nem az egész témát /
-
betyarr
veterán
üdv!
olvastam az írás (már vagy 3x) és azt látom,hogy van volte és vowifi.azonban visszakerestem és azt látom,hogy ugyanúgy nem jelenik meg a menüben,be kell kapcsolni némi mókolással.most akkor mi az igazság?
vannak itt digi mobilos teszterek?mik a tapasztalatok?nekem op6t-n nem tökéletes a volte/vowifi,mert hívásnál a telenoros és a vodás hívottak nem hallanak engem,csak én őket.
12/256-os op7pro verzióból vajon lesz fekete változat?
tényleg annyira vészesen csúszós a teló?van,aki kötött rá biztosítást?ha igen,akkor hol?
előre is köszönöm a válaszokat!ezektől függ erősen,hogy cserélem-e a 6t-met
-
NextError
tag
Szia!
Vásárláskor lehet rá biztosítást sokfélét, én vettem a 2 éves teljeskörű biztosítást, nem dobálom de az ördög nem alszik 135 euro volt de kb annyiból 1 képernyőcserére se futná talán, ennyit lehet megér hogy nem kell kisebb szívrohamokat kapni. Van csak képernyőre is biztosítás de ott van azt hiszem valamennyi önrész ha történik valami, a 135 eurósnál nemtudom van-e ilyen.
A másik kérdésre meg vannak itt akik digisek majd megválaszolják. -
betyarr
veterán
a karbon tok mennyire védi a telót?főleg a sarkokra és az oldalakra gondolok.
illetve durván sokat számít nagyságban?
csak azért kérdem,mert neoprén bujtatós tokokat szoktam használni.ilyen hátlapos balhékat nem.de ha tényleg olyan durván csúszós,akkor kénytelen leszek. -
veterán
A hátlapot igen, a sarkát szintén, és az éleket is, de ha pofára esik, viszi a kijelzőt, mert az áll ki a leginkább. Én bőrtokokat szoktam venni, most jól rácsesztem, mert két hete nem találok, így ebayről rendeltem jópárat. Hátlapban, és az egészet a hátlap dobozában hordom, nagyon szexi így! Olyan tokot keress, ami legalább 165 milliméter hosszú, a telefon picivel rövidebb a gyári karbon hátlappal.
Alin láttam textil tokot, úgy ajánlották nekem is. Sajnos Alin nincs paypal, kártyát meg direktben nem akarok megadni.
[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
Reggel átadták a telefont a UPS-nek. Ingyenes szállítással kértem mert nekem ráér. Nem kell azonnal megkapnom. De az ingyenessel is azt írja, hogy 12-én érkezik.
Akkor milyen lenne az express? Már holnap itt lenne? -
nbukta77
addikt
Gyors kerdes, ha eladom a telot az uj tulaj is be tudja regelni a garancia miatt, ha mar az en accomhoz hozza van adva? Elore is koszi
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
beeep146
tag
Üdv!
Lemondtam a return folyamatot, pedig holnap már vitte volna a futár vissza..
Rátettem a dbrand szürke karbon hátlap skint a fekete matrix helyett így a nebulával együtt már rendben van a külseje is, egész hétvégén a gyári szilikon tokban van a telefon, szoktatva magam az érkező Ali-s cuccokhoz + 4 napja használom az Edge Gestures-t a vízszintes swipe vissza funkcióhoz megelégedéssel, úgyhogy az esélyt megkapta, és úgy néz ki élt vele. Marad.[ Szerkesztve ]
-
LógaGéza
veterán
AliPayen keresztül az Aliexpress és az Alibaba csak egy kicsit bonyolít le nagyobb forgalmat, mint a PayPal. Sokat vásárolok Aliexpressről, sose volt vele semmi baj. Ha a PayPalon meg merted adni, akkor itt is nyugodtan megteheted (vagy csinálj egy Revolut kártyát, amit fel tudsz tölteni bármikor, és arról vásárolva még spórolsz is valamennyit ).
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
-
-
S@s
tag
[link] Ez az OP 7 Pro-nál érdekes lesz....
S@s
-
tomp
félisten
Na nekem ez az "előny" nem ér annyit, hogy fizessek extra díjat. Így is ide ér. Szépen nyugodtan. Ráérek. Úgyis velem lesz a telefon legalább 2évet. Hát nem kibírom ezt a pár napot?
S@s
A régi Xperia M4-ben van ilyen hasonló mód. Ott a telefon helyzetét figyeli a rendszer. Ha a helyzetéből azt látja, hogy a kezemben van akkor nem kapcsolja ki a kijelzőt.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- Xbox tulajok OFF topicja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hardcore café
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Crypto Trade
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest