Új hozzászólás Aktív témák

  • Lacics25

    aktív tag

    válasz Pikkolo^^ #18575 üzenetére

    Szia!
    Nem szokásom hosszú hozzászólásokat írogatni, remélem ez sem lesz az.
    Megpróbálom kicsit hasonlítani a házassághoz ezt az egész szituációt, nézd el nekem! Az egyes szám második személyben történő fogalmazás sem személyes, előre elnézést kérek emiatt, csupán az érthetőség miatt teszem!
    Vettél egy telefont, 8.1 rendszerrel -- Megnősültél
    Elégedetten használod -- Boldog vagy
    Jön egy fiatal csajszi, meglibbenti a szoknyáját, otthagyod az asszonyt -- Insiderezel, kipróbálod a W10M rendszert
    Nem zárójelesen!! Én is megtettem.
    Az asszony jobban főz, jobb az ágyban, jobban kiszolgál, ismeri a szokásaidat, elnézőbb veled, stb. -- W10M ezzel szemben gyakran hibázik, állandóan virág kell neki, szórakozni kell vinni, stb.
    A döntés a tied! Illetve az enyém, mindenkinek a sajátja. Maradsz az asszonynál vagy bevállalod az új kapcsolat döccenőit?
    Nekem úgy tűnik, visszamentél az asszonyhoz, de folyamatosan szidod a rendszert, hivatkozol mások panaszaira, olyan cikket linkelsz, ahol eleve rossz házasság született
    . El sem tudod képzelni, hogy van olyan akinél jól működik a rendszer? Akinél (lehet szerencse kérdése volt) jól főz az új asszony, szívesen viszi szórakozni, stb.
    A végén feltett kérdésedre a válasz pedig igenis IGEN!! Én furcsának találom, hogy olyan fogalmaz meg kritikát, aki nem használja a rendszert! Lehet egyedül vagyok ezzel. Az általam eddig feltett kérdésekre vagy kaptam válasz vagy nem. Vagy sikerült megoldani a felmerült problémát vagy nem. Amint olyan gondom lesz a rendszerrel amit nem tudunk megoldani (szerintem a fórum ezért van) és ez akadályozza a mindennapi használatot, visszamegyek az asszonyhoz.
    Még egyszer elnézést kérek, ha kicsit személyesnek tűnik, nem annak szántam!!!

Új hozzászólás Aktív témák