Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hallador

    addikt

    válasz czeller #15982 üzenetére

    Egyrészt nem utálom a Nokiát, másrészt mivel a szakmai ártalom, meg akarom tanulni. És mivel használtan hivatalosan szerződéssel jutottam hozzá, igen kedvező áron, nem hagyhattam ki.

    Kedves hallador! Miért veszel Nokiát ha ennyire utálod? Te egy droid fan vagy. Trollok ide nem hiányoznak.

    Sajnos nem szeretem az olyan jellegű megnyilvánolásokat mint ez, Te így leszűrted ezt, nem vagyok troll, de véleményem még lehet azért, vagy a vélemény ilyen microsoftos, nem baj ha szar, nem baj ha hazudunk, de mivel van pénzünk lenyomjuk a torkodon... Mert akkor ja troll vagyok, de azt gondolom, hogy ha neked másnak nem tettszik egy vélemény, akkor még nem kell trollozni, ha nincsenek érveid. Ez ilyen klasszikus hozzáállás, vagy nevezzük tulajdonosi szemléletnek a kapitalista világnézetben.

    Nem a Nokia nem tud rendszert írni és nem a Nokia nem képes értelmesen a userekhez állni, a magyar szervizt hagyjuk, de ez sem a Nokia sara.

    [ Szerkesztve ]

    The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]

Új hozzászólás Aktív témák