Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stylerr
addikt
Lehet a telefonhoz valamilyen módon billentyűzetet csatlakoztatni? Akár telefonos billentyűzet, akár számítógépes.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz ZavaBalazs #16853 üzenetére
Ez az OTG biztos?
-
Zsoleszhun
addikt
-
borat26
aktív tag
válasz Zsoleszhun #16856 üzenetére
ASROCK B365 M Pro4 |Intel I5-9400F|Corsair Vengeance 2x8GB DDR4 2666 Kit|Gigabyte GTX 1070 Windforce 8GB OC |Thermaltake Element V3|Zalman ZM600 LXII|LG 29WN600
-
BorsóKorsodi
tag
Sziasztok.
Milyen a makróképek és milyen közelről lehet lőni ?Ryzen 5600//TUF gaming B550M WIFI II//NITRO RX 580 4GB// G.SKILL 16GB DDR4 3200MHz//Samsung 980 1TB M.2 PCIe//RM550X 550W 80 Plus// LG 27MP59G-P
-
TedThomas
aktív tag
válasz BorsóKorsodi #16859 üzenetére
Itt mindent megtalálsz: [link]
-
TommyX_
őstag
Van itt olyan új 930-as tulaj, aki telekomos és kevesebb, mint 1 hónapja cseréltette a sim kártyát nano simre?
Ha igen, akkor megnézné a mobilhalózat menüpontban, tud-e választani 2g-t?
Előre is köszönöm.Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
ZavaBalazs
őstag
ja, el is felejtettem, már egy ideje visszajött a telefonom szervizből. fasza minden, van 4g, kihangosítás, nem elállós kijelző (igaz, ezen meg kicsit úgy néz ki, mintha egy papírvastagságnyival hosszabb lenne a keret, mint a hátlap, meg a kijelző ), akkut nem cseréltek, de valamivel mégis jobban bírja, lehet csak HR kellett neki.
viszont a kereten a szürke rész már megint lilásodik kevés fénynél.wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
confuser
senior tag
Kicsit takarítottam. Offolást kéretik kerülni.
-
busman
veterán
Kijelző időt hol tudom megnézni?
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
Anulu79
addikt
Sziasztok!
Ez a készülék a hw-en kívül miben jobb a 1020-nál? Ezen a 2 készüléken gondolkodom.
-
Anulu79
addikt
válasz ZavaBalazs #16888 üzenetére
Ha 930 mellett döntök akkor újonnan venném. De ha kilövöm a 1020-at akkot még képben van az S5. De ez már más topikba tartozik. Majd nézek róluk összehasonlító vodeókat.
Egyébként van olyan alkalmazás, játék a telefonra amivel mondjuk a 1020 nem bír de a 930 már igen? Vagy csak a trend miatt van ilyen hw a 930-ban?
-
ZavaBalazs
őstag
válasz Anulu79 #16889 üzenetére
Persze. Pl a lumia camera legújabb verzióját, 41 megapixel ide vagy oda, nem kapja meg a régi soc miatt (hdr, 4k, gyorsabb fotózás marad így ki). Nálam most volt pont egy 1020 pár hétig, én jól elvoltam vele, de azért érezhető a különbség (pl appokat lassabban indít, 1020 nélkül nem is tudom meg, hogy a messengernek van kék töltő képernyője ). Játszani nem nagyi szoktam, de megnéztem rajta a beach buggy racinget, az 930-on vajsima, 1020-on csökkentett grafikával is akadt, gondolom más játékokkal is előfordul.
Szóval 8.1-en azért simán elvan azzal is az ember, kérdés a win10 hogy fut majd rajta, állítólag jelenleg ég és föld a 20-as és a 30-as széria közti különbség. A legutóbbi buildet úgy 10 percig nyomogattam 1020-on, nem tűnt vészesnek, de nem tudom 930-on milyen, az majd később kapja meg.wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
Melack
veterán
A sim probalgatason túl van módszer hogy megtudjam független e a készülék? MS csere, lengyel volt, amikor átvettem.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Anulu79
addikt
válasz ZavaBalazs #16890 üzenetére
Köszi az infókat! Igazából a kamera ellenére kicsit tartok is a 1020-tól mert kora és teljesítmémye ellenére elég jó árban árúlják őket használtam. A 930-at meg újonnan akarom megvenni. Percse csak ha erre esik a választásom. Egy kézbem fogva mennyire kényelsmes használni a készüléket? Vagy szükséges már a 2 kéz mindenféleképpen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Politika
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest