Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mtm800
senior tag
válasz Seangaijin #16600 üzenetére
Azért sokat nem volt használva sztem .....Nekem is van de napi 2 -3 óra telefonálással +kis net max 2 nap az üzemideje
[ Szerkesztve ]
-
insyde5
aktív tag
válasz Seangaijin #16600 üzenetére
... jaja, a harder más, Nem Kicsit . (FULL HD, 2.2 GHz.. stb), én sem értem miért nem tettek bele legalább egy 4000 -s akksit. Sebaj, ezért még nem fogom tovább adni
Hoztam már ki több mint 48 órát én is ebből a paks zabálóból
[ Szerkesztve ]
-
Seangaijin
aktív tag
válasz mtm800 #16601 üzenetére
2-3 óra telefonálás, minden második nap olyan 10-15 perc mobilnet. Nem volt agyon nyúzva de azért kímélve sem. Igaz nem játszottam vele és nem hallgattam zenét rajta. Ugyan ilyen használat mellett a 930-am bír 1,5 max 2 napot.
YouTube csatornám gameplayekkel: https://www.youtube.com/c/seanjrrussel
-
mtm800
senior tag
válasz Seangaijin #16603 üzenetére
Hááát...nem tudom ...mondjuk nekem 3 mail van mellette 15 perces szinkronokkal+folyamatos wifi, 4G-n használom.Játék nálam sincs. De tény és való hogy ez a legjobb üzemidejű a három készülékem közül 830 és 930 a másik kettő
[ Szerkesztve ]
-
tomboy0013
veterán
válasz Seangaijin #16603 üzenetére
Akkor ott gondok vannak azzal a 930-cal. Nálam simán megy 2-3 napot nem túl erős használat mellett( 10-15 élet Candy crush, folyamatos WIFI, kis Messenger meg telefonálás). Nem is értem miért mondják sokan, hogy gyenge az aksija, nekem eddig minden telóm nagyjából ennyit ment hasonló használattal. A W10-zel már más a helyzet, 536-os build volt rajta legutóbb az megfingatta 1 nap alatt minimális használattal.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz tomboy0013 #16605 üzenetére
Nekem sose bír egy napnál többet. Éjszaka töltőn, reggel le, majd éjfél körül vissza.
-
Zsoleszhun
addikt
-
zsoltzsolt
addikt
válasz Zsoleszhun #16607 üzenetére
Mondjuk terhelve van 😊 négy email fiók folyamatos szinkronban, nfc, bluetooth bekapcsolva, helymeghatározás szintén, fut a háttérben a Whatsapp, meg még nem is tudom kik 😊 pl lépésszámllók stb 😁
-
Burt1793
veterán
válasz tomboy0013 #16605 üzenetére
Ezt így nem lehet kijelenteni, mindenkinek más az átlagos használat. Ha tudna képernyőidőt írni az aksihasználat menü, könnyebb lenne, de így esélytelen. Telefonálos, kicsit mobilnetezős üzemben 3 napot, azaz 2,5et kibírt a 930 is, de ha volt sok kijelzőhasználat, illetve molbiadat, akkor durván merült. Sajnos készenlétben is többet merül, de az nem vészes.
Ez a 7 napos üzemidő.már.kímélésnek számít nálam. Esténként repülőbe is raktad? Asszem én 5 nap valamennyit tudtam vele max, de a 7 is simán.megvan összesen 3 óra telefonálással.
[ Szerkesztve ]
-
Zsoleszhun
addikt
válasz zsoltzsolt #16608 üzenetére
Nálam: wifi (sok hálózatra lép fel egy nap), gps, 2 fiók, 4g, viber, tehát kb. azonos használat de megnyugtató, hogy nem csak Én töltöm Naponta
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
hroberto
veterán
válasz Seangaijin #16611 üzenetére
Jelenleg én is 640-et használok míg javítják a 930-at. Szvsz kb. dupla az üzemideje a 930-hoz képest.
Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
Seangaijin
aktív tag
válasz hroberto #16612 üzenetére
Baromi jó készülék. ha benne lenne a 930 kamerája, akkor simán el is adnám a 930-at. Eddig nem volt glance képes lumiám, de most így az elmúlt 1,5 hétben annyira megszoktam, hogy majdnem hiányzik. Mindennapi dolgokra tökéletes a 640
YouTube csatornám gameplayekkel: https://www.youtube.com/c/seanjrrussel
-
Burt1793
veterán
válasz Seangaijin #16613 üzenetére
Másra meg a 930-at se lehet használni, mert akkor melegszik és még durvábban merül. Arról nem is beszélve, hogy a mindennapi programokon kívül más nem is nagyon van rá (persze azért van jó pár játék, de telefonon én pl nem szeretek játszani, gépen lehetne, de azon se szoktam). Nem a 640 üzemideje kiemelkedő, hanem a 930-é gyenge.
-
tomboy0013
veterán
válasz busman #16615 üzenetére
Én sem értem miért gyenge egyesek szerint. 2-3 napot elmegy úgy hogy folyton neten van, takarékos üzemmódot nem látott még nálam és azért szoktam használni is. Ha fényképezek meg játszok, netezek stb. akkor 1,5-2 nap. Bőven jó. Meg amúgy se mondja nekem senki, hogy 2 napig nincs konnektor közelben, tök mindegy amúgy is meddig bírja, lehet tölteni nem? Nulláról 100-ig feltöltődik max másfél óra alatt, de ha csak negyed óra töltésre van idő azzal is kihúzza plusz fél napig. Más lenne ha 1 nap alatt nulla használattal bekapcsolt nettel merülne le mint az iPhone-oknál szokás, de azért attól mérföldekkel jobb.
-
lbence
aktív tag
Tényleg nem gyenge az akksi, 1 nap alatt nem sikerül szinte soha lemerítenem, pedig két magán egy céges emailem szinkronizál egész nap és folyamatosan fut a whatsapp és messenger is. iPhone 5 ilyen használat után lemerülne estére szerintem. (Legalábbis öcsém meló után már teszi is töltőre az övét)
-
ZavaBalazs
őstag
válasz tomboy0013 #16617 üzenetére
hát azért nekem egész napos kirándulásokon, sok fényképezéssel, kis navigációval szinte mindig kipurcan. legutóbb sikerült egy full töltést + az állítólag 4500 mAh-s akksit (gyakorlatilag a felét tölti vissza, de aznap kb csak 2,5 óra képernyőidővel hosszabbította meg a töltést, de általában olyan 2500 mAh jön belőle ki) lemerítenem, egy vonaton 2*45 perc böngészéssel + állatkertben fotózással.
amúgy meg minimum naponta töltöm, néha még melóban rá is kell töltenem, hogy hazaúton ne haljon meg. szóval nálam elég gyászos a helyzet
[ Szerkesztve ]
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
Burt1793
veterán
válasz ZavaBalazs #16619 üzenetére
Nehogy azt hidd, hogy a tiéd hibás. Eltérőek a felhasználói szokások. 1,5-2 napot komoly használattal a note3-4 tepsik sem bírnak.
ITT van ez a közismert tesztoldal, eléggé hátul van a 930 és persze használat nélkül nem bírja rosszul, illetve ha csak telefonálás megy rajta, akkor bőven többet tud a régi gombosoknál, de a mobilnet és internet/messenger/facebook komoly százalékokat merít rajta, ahogy te is tapasztalod.Ezen az oldalon a 930 az összesített időben 46 órát kapott, a most általam használt telefon 74 órát (a 640 76-ot tehát nagyjából ugyanannyit) és igen, a 930-cal is bőven kihúztam egy napot általában, de érződik a különbség, ahogy az a kolléga is megjegyezte itt az előbb, aki 640-et használ. A 830-ra is 68 órát ír az oldal. Persze ezeket az összesített órákat ésszel kell kezelni, vegyes használatot jellemeznek. A kijelzőidők a sorban mellette viszont száraz tények.
[ Szerkesztve ]
-
tomboy0013
veterán
válasz ZavaBalazs #16619 üzenetére
Nem azt mondom, hogy én vagyok a sztenderd, de itt olyan emberek is fennakadnak az üzemidőn akik egész nap konnektor mellett ülnek Aki sokat jár kirándulni meg túrázni az meg általában visz magával kompakt gépet az elfér a hátizsákban. Én csak azt mondom, hogy az emberek nagy része csak azért panaszkodik az üzemidőre mert egy másik készülék többet bír, de egyébként értelmetlen az egész fennakadás ezen a dolgon mert meg tudják oldani a töltést, pláne, hogy minden nap van éjszaka is amikor ugye úgysem használja a telefont és addig lehet tölteni.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz tomboy0013 #16621 üzenetére
Én pl nem panaszkodom, az elmúlt 5 -6 évben megszoktam az egynapos használatot 😊
-
ZavaBalazs
őstag
válasz Burt1793 #16620 üzenetére
de hiszem, hogy az enyém a hibás, mert csinált már érdekes dolgokat, meg amúgy sem hozza a többiek által leírt átlagot (mindenki ~5 óra képernyőről ír, az enyém mostanság alig bír háromnál többet, meg neked elment 4 napokat kímélve, nekem épphogy kibírt 2-t úgy, hogy kb össz 20 percet használtam)
szóval tudom hogy alapból nem egy akkubajnok a telefon, de az enyém átlaghoz képest is kritikán aluli. ezért is kértem a szervizben az akku cseréjét is, meglátjuk mi lesz belőle.wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
applause
aktív tag
Sziasztok!
1 napos a telom és az azt tapasztalom, hogy random módon, vagy csinálja vagy nem hívásoknál fekete marad a kijelző. Csak bekapcsoló gomb megnyomására éled fel, de rögtön kialszik. Továbbá a jobb alsó részen lévő kereső gomb (ami a Binget hozza be) nem érzékel semmit. Ezzel mit lehet kezdeni, szerviz vagy t-mobile-nél létezik a 72 órás csere.
Várom a válaszokat.iPhone 13 pro, Mercedes A150 2005, Dell Latitude 7300, MacBook Air M1 2020 Sequola
-
seefried
tag
Sziasztok!
Tegnap visszakaptam a telefonom,mikrofon hibával adtam le. A következő alkatrészeket cserélték:
- mic smd omni hp
- lte adhesive
- back cover gasket
- 2nd camera window gasket
- screw
Most mükődik.Xiaomi Mi 10T PRO, Samsung Galaxy S10 Black
-
hroberto
veterán
Hol tudok a legjobb áron gyári garanciás 930-at (újat) venni?
Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
Burt1793
veterán
válasz ZavaBalazs #16623 üzenetére
Az 5 óra képernyőidő szigorúan wifivel használva, kikapcsolt képernyőnél kikapcsolt adathasználattal tényleg elérhető vele, 3G-vel viszont a 4 óra képernyőidő is soknak számít a 930-nál egy nap. Nekem kb ezt tudja. Kímélve (csak telefonálva, 5 nap alatt kb 4-5 órát) kényelmesen bírta öt napig. Ha ezt nem tudja, akkor lehet, hogy baj van az aksival, de mondom még egyszer, ha mobilnetezve használod, akkor jobban melegszik és jobban merül, mint wifivel.
-
insyde5
aktív tag
Látom sokakat érdekel az átlag akksi idő. A kepeken lathato adatok igy jottek ossze:
-1,5 - 2 óra beszélgetés
-1 - 2 óra aktiv kijelzo
-3 - 4 ora 4G LTE mobilnet megosztas tabletnek wi-fi n.
-ejszaka is be volt kapcsolva
- nehany fenykep keszitesez nalam egy teljesen atlagos " toltotol-toltoig " idoszak.
[ Szerkesztve ]
-
-
Burt1793
veterán
válasz ZavaBalazs #16632 üzenetére
No de így most hány százalékon van? 75?
-
Szári
tag
Valaki tudna megoldást arra a problémára, hogy miért nem tudja a telefon normálisan megnyitni az xls/xlsx file okat. Igazából nem csak a 930 hanem úgy általában az összes wp. IOS-en és Androidon megnyitja rendesen de wp valamiért nem tudja. A file képeket is tartalmaz mindenesetre érdekes, hogy a Windows saját file formátumát nem tudja helyesen kezelni.. Valakinek van ötlete?
-
busman_
tag
Helo!
Lumi 930-amnak a mikrofonja nem üzemel. Ahogy olvastam ez eléggé gyakori hiba. W10M 10549-es sw-em van fent, ha ezzel adom le garanciális szervizre mit fognak szólni?
Sajnos úgy tűnik valamiért nem tudok downgradelni 8.1-re, nem tudom másnál jelentkezett e má hasonló probléma.
Üdv
-
ZavaBalazs
őstag
válasz busman_ #16639 üzenetére
nálam amikor leadtam, megkérdezték, hogy ugye nem raktam rá fel korábban a win10-et, mert az okozhatja az akku gyors merülését (lol, ja, 8.1-re visszaállva is meríti az akkut ), szóval szerintem nem díjazzák, ha úgy adod le.
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
busman_
tag
válasz tomboy0013 #16641 üzenetére
Köszi a válaszokat!
Sikerült visszaraknom, sajnos a kábelem meghibásodott, lecseréltem egy másikra azzal már gond nélkül működött!A szervizben már szinte az ajtóból tudták hogy ha 930-at hoznak akkor mikrofon hibáról van szó. 1 hét múlva keresnek, ha kész...
-
zazira2
tag
válasz tomboy0013 #16644 üzenetére
Én a Care-ba adtam le már 4. hete, mikrofonhiba, kijelzőelállás.
Már írtam nekik emailt, de még arra sem válaszolnak.
Soha többet microsoft! -
busman_
tag
-
ZsoltG60
aktív tag
Ma meg is készült a telefonom(mic, kijelzőelállás)... vagyis kaptam egy újat fődarab csere néven Szépen fóliába becsomagolva csak a hátlap maradt a régi
Lumia 950XL
-
DaveJr
őstag
válasz zazira2 #16645 üzenetére
Akkor ennyi erővel soha többé fogyasztási cikket. Samsunggal is jártam már úgy, hogy hetekig ültek a telefonon.
Tudom, hogy nem vígasztal de ez bármelyik szervízzel előforduhat.
Isten és a programozók versenyt futnak egymással. A programozók egyre hülyebiztosabb programokat készítenek, Isten pedig egyre hülyébb embereket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest