Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz this is life #13899 üzenetére
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
-
Tim82
félisten
válasz this is life #13902 üzenetére
A gyorsnézet / gyors betekintés egyenlő a Glance-szal. És még mindig meglepne, ha a 735-ben lenne, ugyanis annak a kijelzője nem képes rá hardveresen (hiányzik a feature-jei között a "kijelzőmemória", amit a 820 kijelzője megkapott, ha jól emlékszem a pontos okra).
8.1-gyel ilyen a menüpont (nem saját kép):
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
this is life
Ármester
Jol emlekszel , a display memoria szukseges hozza , a gyor betekintes , emlekeim szerint volt 8.1 alatt a 735-on , de hogy mit takart az passz , mert kb fel orat se ment a telefon s mar ugrott is a w10m ra . Nincs glance abban is igazad , van mert ment a hiszti a forumon, hogy nix de van helyette allitolag led ami nincs aktivalva ...
Gondolom 830 nem kerult kepbe neked az ara miatt...Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
MeroM
senior tag
Üdv!
Nem tud valaki segíteni miért nem engedi a frissítést a win 10?
-
Tim82
félisten
válasz ocscsi #13907 üzenetére
Vadonatúj gyári akku nekem semmit nem hozott a régihez képest, ugyanúgy töltőre kell dugni délutánra a telefont (8.1, wifi, NFC bekapcsolva, 4G/LTE használva, kis fényerő).
-
Khan13
senior tag
-
JamesLavelle
tag
Milyen töltőt érdemes ehhez venni? Már kétszer kellett töltőt (pontosabban a csatlakozóját) cserélni és most már szeretnék olyat venni, ami gyors is és jó is hozzá.
Ehhez kapcsolódóan: mire érdemes figyelni, illetve van-e olyan töltő, ami biztonságosan használható mondjuk egy mobilhoz és tablethez is? Nincs elég töltő a lakásban. -
Xantomas
őstag
Nah, tapasztalatok vannak:
Szóval, ha valakinek van a t-nél biztosítása a telefonra, gondolja át, hogy beküldi szervízbe, vagy inkább rendel eredeti digitizert, és kicseréli magának.
Már nagyon gáz ami folyik.
"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
-
this is life
Ármester
válasz Xantomas #13917 üzenetére
Az a baj hogy mar megszunt az alkatresz utanpotlas a 820-ra , digitizert gyarit beszerezni szerintem csoda szamba meno dolog ... nekem is emiatt lett keszulek csere ... a kinai retek digitizert inkabb kihagytam .
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Xantomas
őstag
válasz this is life #13918 üzenetére
Nah, cserélik egy 640-re a telefont. A kecske is jóllakik, a káposzta is megmarad.
-
Csapataim
csendes tag
egy hajszálrepedés mentén el kezdett kékülni a kijelzője a 820-asomnak, működő képes marad szerintetek vagy már kuka lesz hamar
-
this is life
Ármester
válasz Xantomas #13919 üzenetére
Mondjuk ha mododban all valasztani akkor a 73x a kamera miatt, a tobbi hw elemben a glace es az ips vs amoledet leszanitva nincs kulonbseg..
Csapataim
Ha a glance nem szamit akkor 73x , korrekt kamera , normalis szenzor... 4 core a 820 2core elleneben , mas elore lepes nincs. A w10m- nel jon majd jol a negy mag..[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Xantomas
őstag
válasz this is life #13924 üzenetére
Sajnos nincs lehetőség válaszgatni.
640 LTE, meg valamelyik Samsung Galaxy Young-ot ajánlották fel.A vételi listaára adott, és csak olyat ajánlhatnak fel, a T rendszeréből, aminek az eredeti telefon akkori listaára körül van.
550 kiesik, mert túl olcsó, 950 kiesik, mert túl drága, kp-t nem adhatnak vissza.A kellemetlen helyzet, hogy azóta vettem egy i6s-t, és igazából nincs szükségem másik telefonra.
-
this is life
Ármester
válasz Xantomas #13925 üzenetére
Arra nincs lehetoseged , hogy mivel ilyen rendszeru , kozepkategorias telefonjuk nincs igy elutasitod az ajanlatot ? Anno velem is hernyoztak egy telefon kapcsan, de egy kis rahatas utan , mivel nem voltam koteles elfogadni a csere keszuleket a fogyasztovedelmi szabalyok lehetove tettek hogy elutasitsam az ajanlatukat .. Igaz igy tovabb tartott a macera de vegul fizettek... ha nem tudjak javitani, vagy ugyan olyan keszulekre cserelni akkor nem vagy koteles elfogadni az ajanlatukat , kerheted vissza a keszulek arat ...
-
Xantomas
őstag
válasz this is life #13926 üzenetére
A telefon több mint 2 éve lett vásárolva, előfizetésesként, így a vételár visszatérítése csak a szerződés felmondásával együtt lehetséges. Ezzel elvileg nincs is baj elméleileg, mert a hűség lejárt, de...
Mivel másnap indultam külföldre, mindenképpen kellett egy másik telefon, mivel úgyis tervben volt a lecserélése a gyenge akkuidő miatt, így összekötöttem a két dolgot, a telefont bejelentettem kárrendezésre, és vettem egy új telefont újabb hűségre.Úgy vagyok vele, hogy a befizetett biztosítási díj, amit fizettem két évig a telefonra legalább megtérült...
Meglepő módon, ugyanakkor nem T függő, hanem független telefont kaptam (reggel meghozta a futár), szóval nem értem, hogy akkor miért nem tudtak mondjuk 730-at felajánlani...
Továbbra is azt mondom, ha kis buktával, de kiszáltam a TMX-es buliból és az életben közöm se legyen többet hozzájuk."Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
-
this is life
Ármester
válasz Xantomas #13927 üzenetére
Na egyszer neki ulok egy tremobilos szerzodest atolvasni , mert mi koze a lejart husegideju keszulek biztositas penz kovetelesenek az elofizeteshez... a ketto dolog nem ossze moshato szerintem , meg ha annak is tunik. Ha 730 van meg naluk raktaron , akkor verni kellett volna az asztalt, de itt az ido kozbe szolt neked , amugy a 73x sorozat elegge kifuto darab abbol sok nem lehet , nem ugy mint a 640-bol... gondołom ezert is kinaltak fel a lumiat . A samu y kicsit rohejes csere keszulek lett volna , enyhen elektronikai hulladek ... nekem a telenyomornal jart le iden agitalnak is havonta vagy ketszer hogy lenne jo ajanlatuk, de mondtam hogy ha tudnak olyan keszuleket ami minden tekintetben melto utodja a 820-nak akkor targyalhatunk a dologrol... na ilyenkor zavartan elbucsuznak ...ja meg hogy valtsak tarifat , most smart van netet csak letoltesre lassitjak , bongeszes voip zavartalan, erre ra akarnanak dumalni a mytarifra ahol ha elfogy a keret a netet kikapcsoljak ...
Birom mikor hulyenek nezik az embert .Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Xantomas
őstag
válasz this is life #13928 üzenetére
Egyszer anno már elmagyarázták nekem, de akkor se sok maradt meg. Gondolom azzal függ össze, hogy az előfizetés megkötésekor, és készülékvásárlásakor, te csak a készülék használati jogát veszed meg, de a tényleges tulajdonos a szolgáltató marad, és a készülék csak egy társított eszköze a szolgáltatásnak.
-
brickm
őstag
Most épp van nálam egy 640 dual sim...
hát azért a 820 jobb...érezhetően.feelingre is prémiumabb vagy 200x, meg úgy..mindenhogy. a 620 jut róla eszembe. ráadásul abba is fizikai mikrokapcsolósak a dedikált gombocskák, mint ebben...de legalább a hangszórója nem recseg. -
MeroM
senior tag
válasz this is life #13932 üzenetére
820 után méltó utód a 950 (na jó a 830)
-
JamesLavelle
tag
válasz JamesLavelle #13915 üzenetére
Erre valaki??
Már kétszer kellett töltőcsatlakozót cserélnem és nem tudom, hogy milyen töltő jó hozzá, azon kívül hogy micro usb. A voltot kell figyelni vagy milliampert? Esetleg mást? Az akkumulátorra 3.7 V van írva, a legtöbb töltő ma 5V-os. Kérdeztem a best byte-ban, azt mondták a töltő elvileg nem ronthatja el a töltőcsatlakozót. Máshol meg mást mondtak.Nagyra értékelném, ha valaki tudna egy értelmes választ adni, mert nincs kedvem állandóan 5000 Ft-okat fizetni ilyenre.
Köszönöm az érdemi válaszokat előre is. -
brickm
őstag
válasz JamesLavelle #13934 üzenetére
Szia. Mindkettőt.
5volt stabil dc fesz kell. Az áram az akkutól függ.
Én 1.4-1.5 A-el töltöm. De töltheted 700-900mA-rel is,csak lassabb lesz.820 után én is a 830at szavaznám,dizájnos kis gép.amugy a töltőnek nem kéne elrontani a csatot,hacsak nem mérethibás,vagy sz rul forrasztották fel és melegszik, amitől kiolvadnak a tűk és KH-s lesz.
[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
Hat a 950 mas ligaban jatszik mint anno a 820 , a 830 a dedikalt kamera gomb es nagyom felbontason kivul semmi plussz a 73x-hez kepest , foleg hogy mind a ket keszulekben ugyanolyan meretu keperzekelo szenzor van , csak mas felbontason dolgoznak. Nem biztos hogy megeri a pw-nek kikialtott 830 a felarat a 730-hoz kepest. Amugy is ha kamera telefon akkor 1020 ...
-
Csapataim
csendes tag
szerintetek 18-25e-ért egy használt a jobb vagy 55-65ért egy újnak hirdetett gsm boltból?
-
Xantomas
őstag
válasz brickm #13930 üzenetére
Egyet értek. Nem rossz telefon a 640, de óriási visszalépés mind minőségben, mint fogásra. Új gyári házzal, a 820-at nem éreztem arányaival rosszabbnak egy iphone4-nél, vagy Galaxy S3-4-nél (ugye korban azokkal paszol).
Kiváncsi vagyok a 640 gyári flippes coverjeire, állítólag jobb anyagból vannak, meg picit masszívabb, mint az original fekete hátlap.
A 640-nél pl iszonyatosan zavart hogy a képernyő alján ködös a fekete, meg felül a fehér ledek látszónak, hogy hol vannak, de ez a kijelző technológiájából fakad."Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
-
brickm
őstag
válasz Xantomas #13939 üzenetére
Hát nekem az 5S azért jött be, mert magas a kijelzője, a 820 meg azért mert szélesebb. Az 5s-en nem tudtam rendesen írni, mindig mellényomtam.
A 820-on is előfordul, bár win10-zel már azért felismeri legtöbbször mit akarok, ritkán kell visszalépdelnem.
920-on jól tudok írni, de az meg nagyon nagy százalékarányosan hardverbajos.
2 van a családban mindkettőnek van szenzor baja.
Úgyhogy szerintem a 820 egy piszkos jó telefon lett.Ja az 5S fele annyit bírt akkuval, mint a 820...
Iphone-ból eddig nekem a 4S jött be a legjobban, csak az meg már annyira csökött a mai szoftverekhez, hogy idebuda.[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz brickm #13940 üzenetére
Arra kíváncsi lennék, hogy milyen használati szokásokkal bír sokat a 820-ad.
Nekem alacsony fényerővel, de bekapcsolt LTE/wifi/NFC/glance-szal (utóbbi asszem csak 10 mp-re van állítva) úgy fél napot bír. Új akkuval is...
-
brickm
őstag
Nálam jelenleg(2éves elmúlt, az akku is) automata fényerőn, wifi mellett, napközben némi mobilnetezéssel(amit ha nem használok kikapcsolok) napi 1óra kihangosított telefonálással, napi átlag 2-3fotóval, kis zseblámpázással 2,5nap.
glance-om állandóan van, lockmix keveri a hátteret, élő időjárás előrejelzéssel. win10 fut momentán.ja BT NFC ki van kapcsolva, mert semmire nem használom.
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz brickm #13942 üzenetére
Köszönöm.
NFC - elvileg - alig kellene, hogy fogyasszon valamit, egyébként BT hangfalhoz való könnyű párosítás miatt van bekapcsolva (illetve lusta vagyok kikapcsolni az NFC-t, wifit).
Az igazán nagy különbség kettőnk használata között, hogy én alig telefonálok vele (napi legfeljebb kb. 20 perc), ellenben mobilnetet, wifit aktívan használom.
Ja, meg én még lusta voltam W10M-et feltenni.
*
Ha választanom kell aközött, hogy hosszú üzemidő vagy okostelefonként való használat, az utóbbi nyer, de azért kicsit bosszant a dolog, mert gyakorlatilag felújítottam a telefont - kapott új akkut, új hátlapot, új tokot. Az üzemidőt leszámítva meg semmilyen kifogásom nincs vele szemben, teszi a dolgát, ahogy kell, már másfél éve. Enyhe beégés az én telefonom kijelzőjén is van, mint sok más 820-nál is, az állapotsáv égett be halványan alul, de együtt lehet élni vele, nem zavaró a dolog."You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
brickm
őstag
Nekem új korában is 2.5 napot bírt, mondjuk akkor sokat mobilneteztem. Gyakorlatilag minden nap, sokat-sokat. Már akkor is bosszantott a 2.5 nap, mert a nokia e52 kibírt egy hetet, csak azon netezni volt gagyi ugyebár.
Most meg így visszagondolva egész jó ez a 2.5nap így, hogy azért lényegében hazsnálom a telefont, nem csak van.
Ahogy én észrevettem a mobilnet eszi a legjobban, meg a játékok. Minden más, még a GPS-is eltörpül ezek mellett..
JAh igen, szoktam GPS-ezni is vele, majdnem minden nap. Here drive-ot használom,mert 2 másikat próbáltam, egyik nagyon gagyi volt, másikkal fűteni lehetett.. Ez optimális.
Ha okostelefonhoz hosszú üzemidőt is akarsz vegyél LG-t..legalábbis nekem van emellett egy LG L70-em, na azon napi 1órát telefonálok, itthon wifizek is, fényerő maxon, hangrögzítő stb fut, és 4-5-6 napokat kibír. Pedig használtan szereztem nagyon jó áron.
ÉS amúgy ahhoz képest, hogy nem látok túl sok fantáziát a droidban, meg az ilyen nemprémium telókban sem, ez egészen tetszik. -
old rocker
veterán
A 820-nak egy hibája van: nagyon vigyázni kell vele, mert sajnos qrvajÓ telefon.
Használok mellette egy 640 LTE is, a dedikált kameragomb nekem hiányzik, azon kívül a 820 valahogy simábban fut, az érintésre jobban és precízebben reagál...A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
Tim82
félisten
válasz brickm #13944 üzenetére
Nem térnék vissza Androidra (Motorola Atrix 2-m és első generációs Moto G-m volt utoljára, azokat szerettem), csak annak örülnék, ha kihúzna biztosan egy napot a 820 a használati szokásaim mellett. Igaz, munkahelyen is van töltőm, szóval ez is csak bosszúság, nem pedig deal breaker.
-
Tim82
félisten
válasz Xantomas #13948 üzenetére
Engem köszönettel érdekelne, budapestiként el tudok menni érte.
Estefelé írok privátot.
-
anorche1
őstag
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások