Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
Na.. Megérkezett a gyönyörűség..
Már el is felejtettem, hogy milyen qva jó ez a telefon... -
Arcsi
tag
Délután egyszercsak bekapcsolt és azóta is megy. A fene se érti...
Végig töltőn voltOlyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
skroy
senior tag
válasz bibalint #13658 üzenetére
Pontosan ugyanez történt az én 820-ammal. Leesett, külső sérülés semmi, de egy belső hajszálrepedés mentén elkezdett kékülni. Minden tökéletesen működött rajta, az érintőnek sem lett semmi baja, viszont reggelre fullra elsötétült. Megrepedt az lcd. Az pedig nem 2 ft, így nem is költöttem rá többet, hardverapro-n el tudtam adni 13-ért, de nagyon sajnáltam. Jobban szerettem, mint a mostani 535-öt.
-
MK VII
veterán
válasz csabi94 #13662 üzenetére
Jól van nah... Én összességében értettem..
Amúgy meglepően jól bírja az akkuja a 820-nak amit most vettem... Ugyan úgy használom a telefont mint az előző 820-am amit naponta 2x-3x töltöttem és a mostani még 39 %-on van reggel óta úgy, hogy egész nap ment a wifi és chateltem meg PH!-t olvasgattam és kb 15-20 hívást is intéztem róla..
Szóval eddig teljesen megvagyok elégedve az új szerzeménnyel -
csabi94
őstag
válasz MK VII #13663 üzenetére
Hallod, nem tudom, hogy hogyan, de mostanában az enyém is jobban bírja. Az a baj, hogy azt gondolom, hogy azért, mert megváltozott az életem kb. Munkahelyen töltöm, itt vagyok 8 órát, a maradék 16-ban meg nem nyomkodom annyit. Szeirntem ez lehet az oka. De múlt héten egyszer kibírt 2 napot.
Ilyen se volt még. -
Shirchy
tag
Sziasztok!
Újra szeretném húzni a telefonom szoftverét,mert újabban csinál furcsaságokat. Pl. a képernyő krix-kraxokat mutat, minimális netre engedés után is óránként 10% körül merül, illetve mintha néha meg meg akadna a programváltásokkor.
Szóval a kérdésem az lenne,hogy van arra valamilyen megoldás,hogy miután újrarakom a szoftvert ne szinkronizálja a beállításokat és a programokat? Amiket vissza akarok majd állítani a névjegyzékem ,és az sms-eim. Minden mást beállítgatok majd teljesen elölről.
"jobb adni,mint kapni" mondta a boxoló... :P
-
MK VII
veterán
Na.. Sajnos eddig tartott az új 820 varázsa.. Ma kocsiból való kiszállás közben kiesett és a padkának kijelzővel nekicsapódott..
Nem tud valaki esetleg olyan helyet itthon ahonnét gyári érintőt kijelzővel együtt be lehet szerezni?
-
MK VII
veterán
Én ezt most vettem teljesen felújítva.. Gyakorlatilag vadi új volt és nem akarok másikat venni. Nem azért vettem ezt, hogy másikat vegyek.. Természetesen megértem, hogy mit mondasz, de mindenképp meg akarom csinálni.. 535-öt meg semmiképp nem akarok. Játékszer ehhez képest..
(#13671) Kbali
Igen. fagyalllo-t ismerem. Anno a Galaxy S-embe kétszer cserélt alaplapot..
Nem akarom elküldeni hozzá.. Nem kell megcsinálni.. Meg tudom én csinálni csak alkatrész kellene.
Ebay-on vannak 15-20 ezer közt komplett kijelzők, de félek, hogy nem eredeti és valami vacak kijelző van benne nem OLED...Azért köszi nektek.
[ Szerkesztve ]
-
-
this is life
Ármester
válasz MK VII #13676 üzenetére
Lehet hulye otlet , de vegyel egy masik 820-at , es rakd at a touchpanelt,kijelzot... az ebay-es cucokkal ovatosan , engem is megs.ivattak az u.gy touchpanellel. Amugy az lcd kb 20, a erinto panel 16 ezer korul van .
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
V-I-D-A
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap egy barátom lumia 820-a frissítés közben bootloop-ot kapott, és azóta sem bootol be. Vissza lehet valahogy hozni ebből az állapotból, vagy tégla lett?
-
félisten
Srácok, le tudom gariztatni a telefont úgy, hogy az LCD-t már kicseréltem otthon? Sajnos összetört, de találtam egy eredetit és megcsináltam. Viszont ha nem ég a kijelző látszik pár folt amit nem lehet letörölni.
Piaci helyzetükhöz mérten méltányosan járnak el a készülékekkel?Köszi!
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
old rocker
veterán
Mindamellett, hogy a véleményem változatlan, a nyóchúsz mellé elcsábultam egy 640-re...
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
MK VII
veterán
válasz old rocker #13684 üzenetére
640XL-re én is rácsábulnék csak még drága számomra..
Bár sok kompromisszumot kellene annál is kötnöm... -
Burki
aktív tag
válasz Plazmacucci #13683 üzenetére
Ha még garanciális, akkor miért otthon estél neki? Szerintem garanciális javítást biztos nem fognak rajta elvégezni,ha otthon már bütyköltél rajta, de kívánom, hogy ne legyen igazam.
Csütörtökön adtam le az enyémet a Telekomnál, decemberben jár le a garancia a garijegy alapján. Annak ellenére, hogy a Telekom honlapján 1 év garit írnak, minden gond nélkül átvette az ügyintéző a telefont, felvette a jegyzőkönyvet,és ingyen eljuttatják a szervízpontba, illetve ki is fogják szállítani ha elkészült. 15 napot mondtak rá.
Asrock Z87 Extreme6, i7 4770K+CM Hyper 103, 2*8 GB Corsair Vengeance,FSP Hexa+ 500W, MSI RX 480 GAMING 8GB, SSD HyperX 120GB FURY, WD Blue 1TB EZEX, Cooler Master N300
-
félisten
-
csabi94
őstag
válasz Plazmacucci #13687 üzenetére
Szerintem egy próbát megér. Én annó kérdeztem ezt valamelyik Nokia Care-ben, és nem mondták, hogy gond lenne, annyit mondtak, hogy eredeti legyen az alkatrész, és akkor cserélik, ha jól emlékszem.
-
félisten
-
Burki
aktív tag
válasz Plazmacucci #13687 üzenetére
Bocs, én olvastam félre. Az valahogy kimaradt,hogy összetört, és azért cserélted ki. Egy próbát azért megér, hátha nem veszik észre,hogy hozzányúlt már valaki.
Asrock Z87 Extreme6, i7 4770K+CM Hyper 103, 2*8 GB Corsair Vengeance,FSP Hexa+ 500W, MSI RX 480 GAMING 8GB, SSD HyperX 120GB FURY, WD Blue 1TB EZEX, Cooler Master N300
-
MeroM
senior tag
Helló!
Ti tapasztalatok már olyat hogy mintha a képernyő közepén bele lenne égve egy feketés csík, illetve az alsó sáv?
Mostanában vettem észre a telo nálam már több mint egy éve van, elötte 1. gazdájától vettem aki 2 évig használta, lehet a kijelző kezd meghalni?
Olvastam h az amoledbe egy idő után beleéghet a kép... -
csabi94
őstag
Könnyen lehet, hogy beégés. Engem szerencsére ez elkerült, lehet, hogy azért, mert nem szoktam sokáig egy képet nézni, mármint úgy értem, hogy soha nincs olyan, hogy órákon keresztül böngésznék, vagy ilyesmi. Navigálni is keveset navigálok. Nálam amúgy csak annyi van (de az már újkora óta), hogy sötétben ha fekete dolgot jelenít meg, akkor észreveszek pár apró fekete pöttyöt. Lehet, hogy valamelyik réteg ragasztója, vagy nem tudom. Világosban, és világos tartalom megjelenítésekor hibátlan, észre sem venni.
-
MK VII
veterán
válasz old rocker #13693 üzenetére
Legyen is jobb, ha újabb..
Persze az én bajom, de engem kiráz a hideg az on-screen gomboktól.
Ezért írtam ,hogy kompromisszumot kéne kötnöm a 640-nél, de annyira nem fogott meg, hogy engedjek.. -
félisten
-
MK VII
veterán
válasz Plazmacucci #13695 üzenetére
Én nem tudom, hogy gyorsabb-e csak a kolléga írta én meg elfogadtam..
Nekem tökéletesen megfelelő a 820 csak kijelzőt kell hozzá rendelnem. -
félisten
-
MK VII
veterán
válasz Plazmacucci #13697 üzenetére
Alapvetően egy szinten vannak.. Az újabb programokban játékokban sokkal jobb a 305-ös.
"Az Adreno 305 már egy fejlettebb architektúrára épül, Open GLS3-at használ, szemben a 225-ös Open GLS2-esével, ám jelenleg az ebben rejlő pozitív erőket igen kevés (vagy még inkább semennyi) játék, vagy program tudja kihasználni, így a valóságban inkább egy szinten van a 225-össel, mintsem felette.
A benchmarkokban viszont sokszor 2x, esetenként majdnem 3x annyi pontot kap 3D-re, mint az OneS-ben 225-ös. Mindez persze annak (is) köszönhető, hogy az erősebb GPU-hoz kisebb kijelző felbontás tartozik. Így a benchmarkok többségében is felül kerekedik az SV az S-en.
Vannak olyan 3D-s teszt programok, amik már ismerik az újabb szabványokat, ezekben az Adreno 305 felül kerekedik a 225-ösön, ami viszont még a régebbiek alapján mérnek, illetve nem veszik figyelembe az újat, a 225-öst hozzák ki győztesen.
Visszalépésről, vagy teljesítmény csökkenésről azonban semmiképp nem beszélhetünk az Adreno 305 esetében. Sőt, aki most vásárol készüléket, még jobban is járhat vele, hiszen a fél év múlva megjelenő játékok egy része már Open GLS3-at használhat, és ezen játékok futtatásánál bizony nagy előnyre fog szert tenni az Adreno 305." -
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic