Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
brickm
őstag
-
this is life
Ármester
válasz Szakáczki #13847 üzenetére
Be kell lepned a live.com fiokodba es ott megnyitni a naptar alkalmazast es az ics filet importalni kell .. onnantol mutatja mindig a nevnapokat... egy kis how-to [link]
Brickm
Nalam w10 alatt volt hobortos a youtube, wp8,1-nel semmi gondom sem volt.[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
brickm
őstag
win10-zel mennyivel merül gyorsabban a telefonotok?
Tegnap este levettem a töltőről, állítgattam pár dolgot, meg telepítgettem, ma reggel szintén egy keveset és már 20%-on van.
8.1-el 2 naponta töltöttem. -
this is life
Ármester
válasz brickm #13856 üzenetére
Akkor nalad valami nem gombolyu , nalam kb 10%-al volt gyengebb uzemido, ha nem piszkaltam akkor egy ejszaka alatt alig merult , csak nehany szazalek lett oda , bongeszessel mobilnetet hasznalva 3-3,5 amit egy toltessel automata fenyeron birt, kb kozepes fennyel...
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
brickm
őstag
válasz this is life #13857 üzenetére
Hát hagyok neki egy kis időt. A. 8.1 nek is kellett vagy 3 nap mire beállt. Remélem 2napot ez is ki fog húzni.
3napot nekem új korában birt. -
agemate
addikt
Sziasztok! Hol tudom állítani a kamera és a video felbontását? 8.1 Denim.
-
this is life
Ármester
válasz agemate #13860 üzenetére
Kamera app ,beallitasok , de konkret felbontast nem tudsz allitani ,csak 16/9 4/3 es ennek megfeleloen lesz mas a felbontas . A proshot alkalmazas tudja , de az fizetos...
[ Szerkesztve ]
-
agemate
addikt
válasz this is life #13861 üzenetére
Köszi, meg is van!
-
ocscsi
csendes tag
Sziasztok! Nem tudom ki hogy van a wp10-zel.. Dióhéjban: kiszámíthatatlan lett a telefon és soha ilyen ramaty zajos képeket nem lőttem vele... mikor képet kell csinálni inkább másra hárítom(!)
Nos az usb csati eltört, (DT-900as padon töltöm) és az a nagy gondom h vissza szeretném tenni rá Denimet,
csak vezetéken keresztül van rá mód a recovery toollal? -
brickm
őstag
válasz ocscsi #13863 üzenetére
Miért lett kiszámíthatatlan?
Megmondom az őszintét érzem én is, hogy nem egy kész rendszer. Néha picit belassul.
De sokkal rosszabbra számítottam tesztverzió alatt.
Fast ringen vagyok és nekem teljesen jól működik a telefon 10-zel is.
Sőt, nekem 8.1 alatt mindig sárga lett a fotókon minden fehér. Akárhogy állítgattam a fehéregyensúlyt, mindig sárgább lett a kép. 10-alatt elmúlt ez is.[ Szerkesztve ]
-
ocscsi
csendes tag
Napi szinten legalább kétszer újraindul, akkor is ha épp semmit sem csinálok, van hogy csak sms-t kapok a nem fogadott hívásról holott be voltam kapcsolva és a térerő is fullon van, videók lejátszásakor sokszor zöld képet ad és lefagy...van hogy nem jeleníti meg az alkalmazás ikonját csak egy üres kockát... minden animáció szaggat,darabos.. jah és egy játékkal sem tudok játszani mert annyira akadnak h kezelhetetlen .... ilyen az én 820-on a wp10... vagy keressem a hibát a telefonban?
-
ocscsi
csendes tag
Júliusi a legrégebbi biztonsági mentésem de azt meg nem próbáltam akkor csak a beállításaimat állítja vissza vagy a rendszert is(denim)?
-
ocscsi
csendes tag
THX! Jah és akkor sem ha ha denim alatt volt? Valamit alkotok holnap, ha minden kötél szakad megcsináltatom az usbt és recorveryvel nekiesek...
[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
válasz ocscsi #13869 üzenetére
A lumia kamera appot levalto ms kamera nalam is gyengen muzsikal , hr-el vagy anelkul is , de ezt leszamitva kellemesen mozgott nalam a w10 s mind a ket modon probaltam , hr-el es nelkule , illetve biztonsagi mentessel es nelkule , de nem volt gondom vele ... ha 8,1-re mennel vissza akkor kell az usb csati, ha marad w10m akkor csak egy hr es amen ...
-
brickm
őstag
válasz ocscsi #13865 üzenetére
Vagy a telefonoddal van valami gond, vagy a telepítésnél nem sikerült valami teljesen jól.
Ahogy írták utánad, az insideres update után érdemes nyomni ey HR-et, és így felépíteni az üres win10-et.
Nekem is akadozott amikor rátettem a 8.1-re, meg egy nap alatt lemerült, majd HR-eztem most simán megy 2,5 napig, mint win8.1-el.
Nem tapasztaltam még azt a problémát, hogy hívnának és nem tudnak....illetve tapasztaltam olyat, hogy leszakadt a telefonom a hálózatról és csak restarttal tudott visszalépni(se fly üzemmóddal, se hálózat manuális keresésével...) de ez 8 alatt volt.....szóval win10-zel még ilyen gondom nem volt. -
ocscsi
csendes tag
HR megvan.. csak most lett egy wp10-em ami a készülék szerint cyan....nem nem csináltam visszaállítást.. most telepíti az extrák és infók apot.. remélem helyrerázza
[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
válasz ocscsi #13872 üzenetére
A cyan csak eliras , az extrak es info telepitese utan helyre all a rend . Eloszor az aruhazat telepitsd aztan mehet a rendszer es egyebb appok frissitese. A lumia kamera apptol bucsu , helyette az ms megoldasa lesz ami alul exponal... a 1shot alkalmazast probald ki helyette .
-
egervarics
újonc
Sziasztok. A segítségetekre lenne szükségem. Az imádott 820-am pont a két éves gari lejárta után kezd elromlani. Volt szervízben pont garancia lejárta előtt is, de akkor az usb csatlakozó miatt csereltek benne teljes lapot. Vettem is bele egy új aksit, úgy megörültem a garanciális javításnak. Most viszont az érintő panel lehet rossz, mert a vissza gombom, a home gombom nem működik, csak 20-ból egyszer. További tünet, hogy ha pár másodpercig nem nyúlok a kijelzőhöz, akkor megdermed a kijelző és csak lezárás-feloldás után lesz megint tapizható. Most mindent a keres gombon keresztül kell kiszenvednem a telefonból. A szervízben azt mondták, hogy nem érdemes javítani, amúgy sincs érintő paneljuk. Viszont a vaterán meg ilyen helyeken 4ezer körül találok ilyet. Szóval nem értem. Van esetleg ötlet? Imádom ezt a telefont, kár lenne érte, viszont szereléssel együtt nem szeretnék rá feleslegesen költeni.
-
szita.erno
aktív tag
Erre is elérhető lesz a Windows 10??
'Tiszteld őseidet, mert rajtok keresztül nyertél életet és örököltél Istent és Hazát."
-
brickm
őstag
válasz egervarics #13874 üzenetére
Eben mi a kérdés?
Én a helyedben megvenném az érintő panelt magamnak, aztán megkérdeznék pár gsm boltot, melyik vállalja a cserét. -
anorche1
őstag
-
MK VII
veterán
válasz egervarics #13874 üzenetére
Szia.
Én nem foglalkoznék már a telefonnal..
Külön gyári érintőt már nem forgalmaznak hozzá. Amiket látsz azok után gyártott dolgok. Érintő csere elég macera egy ilyen készüléknél.. Ragasztva van és utána már nem tudod rendesen soha az életben visszaragasztani, ha nincs kifejezetten ahhoz való gyári ragasztód. Azt meg nem igazán lehet kapni. Már csak kijelzőt lehet gyáriba beszerezni.. Ebay-on találsz kompletten kijelző+keret+érintő szettet ami össze van szerelve és gyakorlatilag pár csavarmozdulat és lehet is cserélni. Én már cseréltem benne és rendeltem is ebay-ról 17 ezerért egyet, de megbántam. Nem ajánlom... Szerintem ne költs rá egy fillért sem.. Ideje a telefoncserének.. -
tisn
addikt
válasz egervarics #13879 üzenetére
http://hardverapro.hu/apro/nokia_lumia_520530620630625800820_gyari_erintokijelzo
ugy 20 korul mar lehet hasznalt masinat venni
de en is ujban gondolkoznek, ha bekrepalna
-
MeroM
senior tag
válasz szita.erno #13875 üzenetére
én win 10 et használok már egy pár hónapja. Hibátlan
-
this is life
Ármester
válasz szita.erno #13883 üzenetére
Ha jo aron tudsz hozza jutni akkor nem egy rossz valasztas . A w10m is jol fut rajta , semmi extra nyug es uzemido csokkenes . Kamera jo , kompakt meret , egyeduli gyengeje az alacsony kapacitasu akksi , ha aktivan hasznalod , se wp8,1 se w10m alatt ne szamits extrem uzemidore . Max 4 ora kijelzo ido ... de inkabb kevesebb , persze ez alkalmazas fuggo is . Imadtam a nyochuszat amig decemberben be nem tortem a touchpanelt... de mivel gyari alkatresz mar nincs igy inkabb masik kszuleket vettem ... ettol fuggetlenul , ha nincs tores a mai napig hasznalnam .
-
szita.erno
aktív tag
válasz this is life #13884 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget!
'Tiszteld őseidet, mert rajtok keresztül nyertél életet és örököltél Istent és Hazát."
-
this is life
Ármester
válasz szita.erno #13885 üzenetére
Ha jo aron hozza tudsz jutni , akkor a 920/922/925/928 se rossz darabok , a hw ugyanaz, nagyobb akksi es felbontas , ami a wp8,1 ala eleg is , de a w10m mar fogja a hardvert. Ha opcio a w10 akkor inkabb 820 .
-
brickm
őstag
válasz this is life #13886 üzenetére
Így van.
W10 820-on ezerszer stabilabban meg jobban megy, mint 920-on.
Öcsém szinte szenvedett vele, vissza is tette a 8.1-et. Nekem meg gond nélkül megy a 10. -
this is life
Ármester
válasz brickm #13887 üzenetére
En is szerettem w10-el , csak a kulon frissitheto rendszer appok nyiltak lassabban min 8.1 alatt, stabil es jol mukodik a w10 is rajta, persze a w10 ugyan ugy elcseszte a kamerat mint a 735-on.. az ms megoldasan meg reszelniuk kene hogy a nokia/lumia kamera app szintjere felerjenek . Ha kijon hivatalosan a w10 akkor lehet hogy megcsinaltatom a 820-at utangyartott touchal ...mert kellemes, kezbe simulo kompakt telefon . Tartaleknak jo lesz ☺...
[ Szerkesztve ]
-
brickm
őstag
válasz this is life #13888 üzenetére
fura, mindenki panaszkodik a w10 kamerára. Nálam meg pont ez javította meg.
8.0 és 8.1 alatt is végig minden képem túl sárga lett.. akárhogy fehéregyensúlyoztam sárgás beütése lett. 620 alapbeállításokkal élethűbb fotót lőtt....
erre a win10 megoldotta, mostmár nekem is jó a képek színe...
nekem bejött -
this is life
Ármester
válasz brickm #13889 üzenetére
Nekem is kisse sargas volt , de ezt betudtam annak hogy alapjaba veve a vakus kepeknel volt szembe tuno, jo fenyviszonyok mellett ,nem jelentkezett a sargulas . Gondolom azert panaszkodnak , koztuk en is mert a vakuhoz kepest az exponalas kisse kesik es sotetebbek a kepek mint kene , ja es a kepzaj elmosas is jelentosebb , bar ez a legutobbi frissitesnel mintha finomodott volna . Nalam az osszes kamera app amit hasznalok a szelein kisse bezolditette a kepet .. proshot , oneshot, 1shot, kamera360 sight... most w10-en a1shot ami emlitest erdemel.
-
brickm
őstag
válasz this is life #13890 üzenetére
Na ezeket megnézem amit most mondtál, hogy csinálja-e.
Bár mivel szoftveres eredetű a dolog így valószínűleg.Engem azért zavart a sárgulás, mert alapvetően nagyon hideg fehér a vakuja, kb 6000-6500K-es, ehhez képest a 620 vakuja sárga..ténylegesen sárgább és gyengébb, mégis fehérebb képet lőtt.
-
MeroM
senior tag
586.29 es rissítés 2% nál folyamat megáll és nem engedi frissíteni valakinek valami ötlet?!
-
Tim82
félisten
Még mindig nem találok érdemi utódot a 820-amnak (kompakt méretben ilyen feature-ökkel, mint LTE, Glance, NFC, Qi töltés, jó kijelző), ezért úgy döntöttem, hogy felújítom kicsit a telefont és használom tovább. Kapott új akkut, de sajnos azzal is töltőre kell tenni délutánra, máskülönben nem húzza ki az estét.
8.1-en vagyok, alacsony fényerővel, bekapcsolt LTE, wifi, NFC-vel használom, két emailfiókot és egy FB-fiókot szinkronizál. W10M-nek van valami olyan bugja, ami jellemző a 820-ra és zavaró?
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
anorche1
őstag
Nekem csak annyi gondok volt, hogy a net megosztas nem működött ha kinyomtam a kijelzot. De ez egy régi builden volt igy, nem tudom hogy javítva lett e, a windows 10 estopicban is csak engem zavart. Lumia 640en szerencsére jól működik.
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
Tim82
félisten
válasz anorche1 #13895 üzenetére
Köszönöm, így utánaolvasgatva napi használatra alkalmasnak tűnik, teszek vele egy próbát.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
this is life
Ármester
-
Tim82
félisten
válasz this is life #13897 üzenetére
Glance-ről nem szeretnék lemondani.
-
csabi94
őstag
válasz this is life #13899 üzenetére
???
735-ben van Glance?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa