Új hozzászólás Aktív témák

  • WolfheartGR

    őstag

    válasz tybsen #7226 üzenetére

    Emailozok, fórumozok, zene esetleg youtubozok. Néha kicsi játék és bármilyen meglepő telefonálok. Ha lett volna az N900-amnak utódja akkor most az lenne (N9 az nemaz hiába annak szánták). Hiányzik a bill. Nekem fontos volt. Vissza is esett az emailforgalmam a telefonon. Rühellek érintőképernyőn írni.
    Nem csak a kijelzőméret ami számít hanem maga a készülék mérete és kényelmes hordozhatósága ami erősen személyes igény és lehetőség kérdése. Hiába van nagy kezem kicsit kényelmetlen a 800-as is. Alul felül túl sok a holt tér ahhoz, hogy egy mozdulattal átérjem a kijelzőt. Kicsit más állásban kell fognom a telefont ha a tetején lévő dolgokat akarom tapicskolni, kénytelen vagyok magam felé fordítani, hogy közelebb legyen a hüvelykujjamhoz a kijelző felső része. Idegesít, hogy nekem kell alkalmazkodnom egy eszközhöz ahelyett, hogy az kiszolgálná az igényeimet, ami valljuk be nem is olyan magasak.

    [ Szerkesztve ]

    ‎"Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..." Milyen színű az, hogy berúgok szombaton? Valószínű...

Új hozzászólás Aktív témák