Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Sikerült beállítanom a netet már tárgytalan..
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
stranger28
addikt
válasz mukibuci #6499 üzenetére
Meseszerű, de nem tud mit csinálni. Másrészt arról ő is tud, ha nem fizeti ki, így arról is, hogy mikor jön majd az elégedetlen vevő a pénzéért. Ha letiltották, akkor valóban, de ettől még az ő hibája. Volt már sajnos ilyen esetem, bár nem konkrétan velem, de együtt mentünk behajtani.
(#6504) Sofian: +1
[ Szerkesztve ]
-
Gigabyga
aktív tag
válasz stranger28 #6506 üzenetére
JAJA
Droidnál könnyű a dolog de ennél nem 1xű (lap csere stb...) -
Sofian
őstag
válasz stranger28 #6508 üzenetére
Alapvetően nem zavar... csak gondoltam szólok, hogy súrolgatjuk a fórum szabályzatot..
-
Gigabyga
aktív tag
válasz stranger28 #6508 üzenetére
Akkor vág igazán ha JÓÓL! megvan feszítve
-
tailor
őstag
Pam-pararam! Adat- és hívásidő számláló beta!
-
.LnB
titán
Ó thx, jól jön!
Rákkantintok a Download the app here linkre erre:
Application not found
Ez nem jött jól, ez az üzenet
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Telefonról megnyitva működik! Köszi
-
neooen
aktív tag
Perc alapon számol?
Semleges értékelés oka: Az eladott vidokártyán a HDMI bemenet miniHDMI volt, amit én soha nem használtam és fel sem tűnt, hogy az nem a "hagyományos". Ezt nem jeleztem, ami a vevőnek kellemetlenséget okozott.
-
leftyke
aktív tag
Hello mindenki!
Pár órája lettem boldog tulajdonosa egy lumia 800nak, az első hozzászólást olvastam, de még nem volt időm bővebben. Lenne egy olyan kérdésem, hogy 3G adatforgalom számláló létezik-e a készülékre már, és bluetoth-on tudok-e fájlt küldeni fogadni, készült-e már esetleg olyan program a windows telefonokra? -
tylerddd
veterán
válasz Nescafé #6522 üzenetére
Azért mondom, mert nekem ez gyanús. Aki kérdezte itt ezt a letiltás dolgot, felhívta a T-t és azt mondták neki állítólag, h vagy letiltják vagy nem. Na most ilyen megint nincs szerintem. Ha valaki nem fizeti a törlesztőt, akkor valami alapon az egyiket hagyják futni, a másikat nem, vagy hogy kell ezt érteni?! Mindjárt megyek és elhozok részletre egy 64GB-os i4S-t és valami majd lesz
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Tomy Yayo
senior tag
válasz tylerddd #6524 üzenetére
Szerintem is hülyeség, nem fizetés=letiltás, nem hinném hogy válogatnak. Ha tényleg ezt mondta a hölgyike, akkor esetleg arra tudok gondolni, hogy halvány lila segédfogalma sincs a dologról, de azért mondott valamit, amiből baj nem lehet, hogy ne tűnjön hülyének
Régi megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Tomy Yayo
-
.LnB
titán
válasz Szemi88 #6526 üzenetére
Írtam korábban is, ha telefon böngészőjéből nyitod meg a linket ùgy le lehet tölteni.
-
.LnB
titán
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy a bőngésző miért nem jegyzi meg a jelszavakat? Van erre megoldás?
-
Воланд
titán
mert buta. altalanos megoldas nincs ra. itt ph-n ha bepipalsz mindent bejelentkezeskor, akkor nem leptet ki.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
válasz tylerddd #6531 üzenetére
a nem kell belepkedned es a megjegyzi a jelszot nem ugyan az. itt ph-n nekem sem kell belepni, mert bepipaltam, hogy ne legyen idokorlat, plusz ne leptessen ki mashonnan, de ha en manualisan kilepek, akkor bizony irhatom be ujra a felhasznaloi nevet es a jelszot.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
-
Zoli1222
addikt
GPS (CNS globe hd )autós töltő jó a lumia-hoz?
-
Воланд
titán
válasz tylerddd #6534 üzenetére
nem az a lenyeg, hogy minek kilepkedni, hanem az a lenyeg, hogy vannak olyan oldalak, amik kileptetnek x ido utan, vagy ha elnavigalsz roluk. ilyen esetekben azert jol jonne, hogy a bongeszo megjegyezze a belepeshez szukseges adatokat es nem kell (akar sok tiz karakterbol allo) adatokat ismet megadni.
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
ez ph eseten mukodik (felteve, hogy pc-rol latogatva az oldalt is bepipaltad ezeket az opciokat), viszont mas oldal eseten, ahol nincs ilyen opcio, a sima jegyezz meg bepipalasa nem eleg.
-
neooen
aktív tag
Olvasgatom ezt a letiltás, nem letiltás dolgot. Most akkor gyanakvóbb, kevésbé naiv emberek számára, a használt mobiltelefon piac (szolgáltatótól függő készülékek része) halott?! Nincs jó megoldás azon kívül, hogy "ne vegyél ilyen készüléket"?!
Semleges értékelés oka: Az eladott vidokártyán a HDMI bemenet miniHDMI volt, amit én soha nem használtam és fel sem tűnt, hogy az nem a "hagyományos". Ezt nem jeleztem, ami a vevőnek kellemetlenséget okozott.
-
Tomy Yayo
senior tag
Szerintem ha megvan róla a számla, amin látszik, hogy ki lett fizetve egy összegben, az elég biztosíték. Vagy nem csak a telefonrészlet esetén, hanem akkor is tiltják a telefont, ha az előfizu nincs fizetve? Vagy akkor csak az előfizut tiltják?
[ Szerkesztve ]
Régi megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Tomy Yayo
-
veterán
sose gondoltam volna, hogy ennyire örülni fogok a Nokia MS párosnak, de ennyi hasznos programra - amivel a még hiányzó wp7 foltokat betömik - nem is számítottam. Remélem ezek már majd közös és szerves részét képezik majd a wp8nak ...
-
tylerddd
veterán
Ma visszakaptam végre a Lumia 800-m, ami teljesen behalt két hete, nem tudtam bekapcsolni. Úgy néz ki ők sem tudtak vele mit kezdeni, mert ahogy a hölgyike mondta a boltban: főegység csere történt. Ez ahogy nézem azt jelenti, h kicserélték egy az egyben a telefont. Legalábbis a kamera krómcsíkjáról eltűntek a karcok és a kijelzőn is volt egy aprócska hajszálkarc, az sincs ott. Ami változás viszont, h nem lötyög a kamera gombja, ami az előző készüléknél hallhatóvolt, ha megrázogattam.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
-atesz-
aktív tag
Unlock? Nem lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest