Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
WolfheartGR
őstag
-
Lall
veterán
válasz WolfheartGR #6751 üzenetére
Ezt mindegyik wp-s telefon tudja. Alvo wifi-rol felnez neha. Sajnos az idointervallumra meg nem jottem ra. Kb. orankent - ketorankent.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Lall
veterán
válasz WolfheartGR #6751 üzenetére
Sorry, dupla.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
santa clause
aktív tag
sziasztok, nem tudjátok miért van hogy beszélgetés közben néha hiába emelem el a telefont a fülemtől nem kapcsol be a kijelző???
köszi -
Tomy Yayo
senior tag
válasz tylerddd #6750 üzenetére
Vicces, de csak olyan telefont lehet vele "elfelejtetni", amit épp rádug az ember. Nézd meg a mostani telóval. Amikor csatlakoztatva van, valahol (nem tudom most hirtelen hol) de van a Zune-ban egy olyan lehetőség, hogy "forget phone" vagy valami ilyesmi, és akkor törli. Ez gondolom az elveszett/ellopott telefonok védelme miatt van így, csak akkor tudod törölni a készüléket, ha előre tudod, hogy mondjuk el fogod adni, de ha ellopják, azt nem tudod előre, a telefon a zune-ban marad.
Egyébként semmi jelentősége, megkülönbözteti őket a Zune, a másik olyan mintha nem is létezne, csak az aktuálissal fog szinkronizálni oda-vissza. Amikor ide-oda húzol cuccokat a teló és a gép között, automatice megy minden Mondjuk ha akarna se tudná a fizikailag nem ottlévő telefonra küldeni a dolgokat Vagy ha arra gondolsz, hát hibákat sem fog kiírni, vagy akármi. Nekem mikor rászántam magam egy újratelepítésre, már volt a listában két omnia7, meg egy lumia
Régi megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Tomy Yayo
-
tylerddd
veterán
válasz Tomy Yayo #6755 üzenetére
Köszi!
Más: Érdekes bugra lettem figyelmes. Ugye a kapcsolatok csempén szépen forognak a kontaktokhoz rendelt képek. Viszont ha kiteszem a Weather Flow-t csempére, akkor az történik, h akármikor kikerül a képből a kapcsolatok csempe, majd visszahúzom rá a kijelzőt, akkor újraindítja az összes kontakt forgását. Olyan, mintha a WF app kilőné és mikor leszedem azt, rendesen működik tovább!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Tomy Yayo
senior tag
válasz tylerddd #6756 üzenetére
Használj AccuWeathert Vagy rakd egymás mellé a wf csempét, meg a kapcsolatokat, akkor egyszerre fognak ki-be tűnni az oldalról... próba cseresznye Újratelepítést, csempe újrakirakását gondolom már próbáltad.
-
-
Akron99
aktív tag
-
Dzsosy
senior tag
válasz tylerddd #6758 üzenetére
Próbáld ki ezt. Nekem ez jött be a legjobban (főleg a csempéje nagyon jó szerintem).
-
Lall
veterán
válasz santa clause #6754 üzenetére
Állítsd a beállításokban a képernyőzár időt 1 percre, akkor megszűnik.
WolfheartGR: Beképzeled, szerintem Mango óta így van.
[ Szerkesztve ]
-
tailor
őstag
Ahogy elnézem, nekünk, Nokiásoknak tényleg csak az új home-screen lesz az új dolog a 7.8-cal... Bakker, fel sem teszem
mukibuci: a remény-hal meg utoljára, tudod
[ Szerkesztve ]
-
neooen
aktív tag
Kijelzőlötyögés problémájával kicserélték egy újra a telefont. Az lenne a kérdésem, hogy a másikra csinált "backup"-ot fel lehet-e tenni erre, mert nem igazán találom?!
Semleges értékelés oka: Az eladott vidokártyán a HDMI bemenet miniHDMI volt, amit én soha nem használtam és fel sem tűnt, hogy az nem a "hagyományos". Ezt nem jeleztem, ami a vevőnek kellemetlenséget okozott.
-
neooen
aktív tag
Nem nagyon kellett harcolni érte. 3-ból 3 helyen kicserélték volna (egy szolnoki és egy Mammutos T-Pontos üzletben), csak mivel nem volt kék, ezért nem tudták... Végül a T-Mobile Budafoki úti üzletében cserélték.
Backup-ra valaki?
Semleges értékelés oka: Az eladott vidokártyán a HDMI bemenet miniHDMI volt, amit én soha nem használtam és fel sem tűnt, hogy az nem a "hagyományos". Ezt nem jeleztem, ami a vevőnek kellemetlenséget okozott.
-
neooen
aktív tag
Nagyon úgy néz ki, hogy ez nem kivitelezhető, legalábbis ez alapján a fórum alapján [link] .
szerk.: A WP central-on is azt írják, hogy ez nem lehetséges.
-
neooen
aktív tag
Azt viszont fontos megjegyezni, hogy nekem "OEM"-es új készüléket adtak. Nekem ez az eladás szempontjából lett volna fontos, de ez van...
-
tylerddd
veterán
Nagyon OFF, de hogy a francba kell úgy linkelni, h pirossal kiemeli a linket vagy akár felhasználót is???
-
neooen
aktív tag
Akik már használják néhány hónapja a telefont mindenféle tartó és fólia nélkül, azoktól kérdezném, hogy a ház festett része hogy bírja a gyűrődést?! Mennyire kopik vagy karcolódik?
szerk.:
Tylerddd:
Nem tudom erre gondolsz-e, de amikor hozzászólást írsz, akkor alul van jó néhány gomb (félkövér, dőlt, aláhúzott...). Rányomsz a "Link" gombra és beilleszted a linket. [ L:http://prohardver.hu/index.html][link] . Így néz ki, ha rosszul írja be valaki. Tettem egy szóközt a "["és a nagy "L" közé. Gondolom telefonról vagy, azért nem egyértelmű a dolog. Mert ott nincsenek ilyen gombok.
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
Nekem csak a kamera melletti króm csík karcolódott össze, annak elég volt párszor letenni pl. egy íróasztalra. Egyébként nagyon jól bírta a strapát 6 hónapnyi használat alatt.
Most rendeltem rá InvisibleShieldet, hátlapfólia is lesz benne, azt is felteszem rá, biztos, ami biztos.
-
Tomy Yayo
senior tag
Kezdetektől fogva csak kijelzőfóliával, de tok nélkül használom, és semmi nem látszik a házon (a hülye krómbetéten lévő hajszálkarcokat leszámítva, de annak tök mindegy, az is elég, ha fújja a szél ). Egyetlen dologra figyelek: hogy sose tegyek mellé semmit a zsebemben. Számomra is meglepő, de komolyan mondom a ház olyan mint újkorában. Persze ha le lett volna ejtve, az biztos meglátszana, minimum a sarkokon, de az ellen meg a tok se nagyon véd, láttam gyári tokkal leejtett példányt... hát, jobban járt volna tok nélkül, mert a tok úgy szorította a telót, hogy ami csak egy kis benyomódás lett volna az így festéklepattogzás lett. De még igy is a jobbik eset, mert alig lehetett észrevenni mivel anyagában színezett a cucc ugyebár. Összességében szerintem sokkal ellenállóbb más telefonoknál, és még nagyobb sérülés sem észrevehető rajta hála a színezésnek. Eddig csak a full fém HTC Legendem volt jobb, az még ma is olyan mintha most hoztam volna a boltból
-
neooen
aktív tag
Na még valami. Ha valakinek várhatóan cserélni fogják a készülékét, annak ajánlatos egy elemlámpát magával vinnie, komolyan. Bolti fényviszonyok között szinte lehetetlen kiszúrni egy egy hajszálkarcot a készüléken. Mivel egy egyszerű fóliába csomagolva kapja az ember az elméletileg zsír új telefont, felmerülhet a gyanú, hogy esetleg van rajta egy két karc. Na az enyémen volt . Pedig alaposan megnézegettem ott a boltban mielőtt elhoztam, de teljesen más, ha az ember telibe rávilágít egy lámpával. Ja, 99%, hogy nem nálam került rá, hímes tojással sem bánnak így...
Tomy Yayo, tylerddd köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
csab2
veterán
Én is csak azt mondhatom ami a többiek: most lesz 3 hónapos a kicsike és tökéletes állapotban van. Nincs rajta fólia és tok sem. Viszont abban a zsebben én sem hordok semmi mást csak a telefont. Erre nagyon ügyelek. Természetesen a kameránál lévő króm csík nálam is karcos, de ez elkerülhetetlen. Ja, és a kijelzőn van egy kb. 2 cm-es mikro karc, ami csak speciális fényviszonyoknál látható (fogalmam sincs, hogyan keletkezett, de már az 1-2 héten megvolt).
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
csak_1909
csendes tag
Hello,
telefonvásárlás előtt állok. teszteket már olvastam, a felhasználók véleménye érdekelne. Elsősorban játékra (főleg angry birds-ra ) és filmekre használnám az alap dolgokon kívül. Eddig Nokia n8-asom volt.azon a játék jól működött, a filmnézésnek típushibái voltak. (nem lehetett belepörgetni) ilyen hibák találhatók ezen a készüléken? ezen kívül még az érdekelne, hogy milyen bosszantó hibái vannak a lumia 800-nak.
köszi előre is a válaszokat
-
Sofian
őstag
válasz gainwardgs #6789 üzenetére
h264-ben kódolt sorozatokat/filmeket nem kell átkonvertálni.. divx, mkv-t kell..
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
válasz csak_1909 #6787 üzenetére
Angry birds van. Filmet tévén nézz, ha mégis egérmozit akarsz, akkor inkább egy 4"+ kijelzős android, ott nincs egyáltalán macera semmilyen formátummal, ráhúzod és nézed. Zenehallgatásra sem ez a legjobb telefon, arra meg mp4 lejátszó kell. számomra túlzottan gembázós a Zune-os zenepakolgatás, főleg ha napi szinten tenne fel és szedne le zenéket az ember.
Hibái, hiányosságai vannak a telefonnak, szerintem elsősorban szoftverből adódóan, hardverileg nagyon ott van, Nokia minőség.
Nem tudom mennyire vagy képben WP7-ből, de olvass el egy leírást először róla, h utána látatlanból történő vásárlást követően ne ide kelljen jönnöd panaszkodni, h ez meg az mennyire szar rajta.
Én szeretem ezt a telefont, mert hibái ellenére nagyon sok jó tulajdonsága is van: szép, gyors, dizájnos, remekül integráltak a közösségi tartalmak, remek GPS vevő, szuper kamera.
DE: mivel jön a WP8, én már nem venném meg. Ha elég is neked hardverben a telefon, NE!
Ha akkora durranás lesz a Win8 és a WP8, mint amekkorának ígérik, szerintem nagy sza*ban leszünk támogatottságot illetően. Lehet magyarázkodni, h minden van rá, ami kell, de egy okostelefon vásárlónál szerintem benne van az első 10 szempontban a frissíthetőség lehetősége. Ha jó ahogy van, akkor minek a 7.8-as frissítés is?! Nem akarom elhinni, h én vagyok az egyetlen, akit ez zavar. Kevesebb, mint egy hónap a WP8 telefonok bejelentése, addig bírd ki!Csak egészség legyen, meg térerő!
-
anx92772
tag
Sziasztok!
Baromi szerencsétlen vagyok a Lumiával... Az első gyári hibás volt, a másodikat (ez két hónapos volt) egy hete lopták el... Most szeretnék venni egy újat, de mint észrevettem, Németországban jóval (jelentősen) olcsóbbak a simlock mentes változatok, mint itthon.
A kérdés:
Jár valamilyen problémával, hátránnyal, akár nyelvi gondokkal, ha kint veszem meg? Gondolom egy német készülékben is van magyar vagy angol menű, illetve az is csak angolul tudja a prdeiktív szolgáltatást.
Mi a véleményetek?Köszi!
-
Воланд
titán
válasz anx92772 #6793 üzenetére
semmi hatranya nincs, csupan a garanciat kell megerdeklodnod, hogy van-e ra nemzetkozi es, hogy milyen papirok kellenek hozza, hogy vihesd hazai szervizbe.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Winchester95
őstag
Hi.
WP7.5 re van valami jó GPS Program????
Minimum olyan mint androidon a Sygic.
Fontos lenne. -
jookomak
őstag
válasz Winchester95 #6799 üzenetére
Mivel ez nokiás topik, ezért itt kevésbé foglalkozunk vele, van gyári. De amúgy Létezik navigon: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest