Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lall
veterán
válasz ujskodas #16450 üzenetére
Mert szar, vidd szervizbe. Mint láthatod elég egyedi a probléma (nem mondom, hogy senkinek nem csinált még ilyet, de nem jellemző).
FefeeX: vcf-et tud az outlook vagy a windows nevjegyzek, nem kell harmadik fél a buliba. A kapcsolatok beállításainál tudod szűrni mely névjegyek látszódjanak. Ha az fb-t nem akarod nem látszódik, csak akkor ha a keresőgombbal keresel a kapcsolatok között.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Lall
veterán
válasz ujskodas #16453 üzenetére
Akkor, hogy csúnyán mondjam "felszálltál a szopórollerre". Mondom nem jellemző, de van ilyen és érthető az elkeseredettséged. Amúgy milyen soft van rajta?
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
ujskodas
tag
Előtte is, de csak 2x összesen a 2 hét alatt. Akkor, mikor hívtak. 1x kicsengett, majd újraindult.
Ma 1x, mikor lezártam a kijelzőt. Másodszor, mikor hívtam a tesómam és ki akartam nyomni, mert mindig visszahív, akkor indult újra. Harmadszor, csak úgy valamit kerestem a menűben és egyszer csak újraindult.Az ostoba hitelt ad a szóbeszédnek.
-
alma18
tag
Sziasztok!
Biztos sokan vagytok, akik gmail fiókot használnak levelezőként. A kérdésem az lenne, hogy van aki a kettős beléptetés módszerét használjátok gmailnál és akkor itt a telefonon is? Nekem az a problémám, hogy ez miatt nem tud a telefonon szinkornizálni a gmaillal. Tudtok valami megoldást erre? Köszi!
-
FefeeX
veterán
Nektek nincs olyan problémátok, hogy töltés közben úgy akad a telefon, mint a fene?
-
@matthew@
őstag
Színben amúgy mi az elterjedtebb? Én eddig életemben nem sokat láttam az utcán, igaz nem azt néztem az embereknél h kinél mi van, illetve a hátlapot érintő gyári tok által okozott foltosodás az minden estben fenn áll, nem csak a világosabb készülékeknél, mint pl a cyan színű?
Én azon gondolkozom h veszek egy fekete telóra egy cyan tokot és azt teszem rá fel, és tudom cserélgetni h ne legyen egyhangú vagy nagyon hülyén nézne ki a hangszóró nyílásnál meg a töltő nyílásnál h a teló maga fekete, és ott kilátszana?Matthew 24:42
-
@matthew@
őstag
válasz hucsikoi #16471 üzenetére
Nos én válogatni nem nagyon tudok, mert a kék szolgáltatónál csak fekete van, ami nem is zavar, csak az h 1,5 hete várok rá (Ünnepet levontam belőle, mert akkor értem h miért nem hozzák), de a poén az benn e h vip ügyfelek vagyunk, mert 300k-s számlákat produkál a flotta és ennek ellenére fel sem veszi a telefont és vissza sem hív az ügyintézőnk
Amúgy a foltosodás probléma az akkor nem színfüggő?
Matthew 24:42
-
hucsikoi
senior tag
válasz @matthew@ #16473 üzenetére
Én a "magenta" szolgáltatónál vagyok, ott elvileg van mind a három szín, de valamiért nem szeretnék magenta színűt.
Nekem épp a hó végén járt le a hűségem, sajnos csak április elsejéig volt akcióban. Nekem nem lehet egy rossz szavam sem a szolgáltatóra, mert nagyon korrektek voltak. Ma hívott az ügyfélszolgálatos, hogy rendelhetem a telefont, de mivel fekete nincs, megígérte, hogy amint lesz készleten azonnal jelentkezik. -
Lall
veterán
válasz FefeeX #16466 üzenetére
Ez a hiba. Mármint az iPhone töltőfej. Nem passzol hozzá. Amúgy annó az SGS-em is csinált ilyet más töltővel. Volt olyan a képernyőzárat sem tudtam feloldani.
-
Lall
veterán
válasz @matthew@ #16477 üzenetére
Láttunk már kiégett usb aljzatot, valaki a L920 topikban linkelt is egy képet róla, de nem ez a jellemző.
xperiasigi: Átvette tőle a zasszony (jópénzért).
[ Szerkesztve ]
-
Gabor970
addikt
sziasztok!
Nos végre nekem is megjött a frissítés. Nálam négy lépésben történt. Köszönöm, azóta is minden rendben, korábban sem volt semmi bajom a telóval. Tetszik, hogy lehetnek kis ikonok is, kifér végre egyetlen "lapra" minden, ami nekem fontos.
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
marion1
tag
Úgy gondolom,[link]hogy az áprilisi tréfajegyében még elmegy!!!!?????!!!!!!!!
-
FefeeX
veterán
Gondolom más az áramerőssége (ezért töltött fel róla gyorsabban), viszont ennyitől nem szabadna behalnia az érintőkijelzőnek... Vajon a drágább Nokiák is csinálják ezt?
@matthew@: az áramerősség más, így a töltés sebessége is... Az iPad aljzatára akkor meg sem próbálom rádugni, mert az dupla amperes (iPhone érdekesmód nem szól arra sem semmit, csak fele idő alatt tölt fel, ami persze hosszú távon az akksin mérhető lesz)
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz FefeeX #16486 üzenetére
Írtam, hogy nem Nokia specifikus, anno én is szívtam vele HD7-el, illetve ha itt rákeresel - van akinél ugyanúgy produkálta pl. Omnia 7-en. Ide majd ne írj semmit (mármint a régi WP7 topikba), mert azt lezártuk.
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
FefeeX
veterán
Mindig van kakukktojás, mondjuk alapvetően nem is fognám a WP-re, de ott a Galaxy S a korábbi HSZből
Ott van az AMOLED, ami ugye L800, Omnia7, Galaxy S, de ott meg kivétel a HD7-ed... Lehet még az érintőpanel hibája is, ami a legvalószínűbb, de erről meg sehol nincs semmi infó, így nem is derül ki soha -
ujskodas
tag
Akkor az autós töltő, amit vettem ki is hajíthatom? (nem Nokia, MediaMarkt-os valami, talán Hama) Még nem próbáltam ki egyébként.
Úgy látszik, a telefonom "megrettent", hogy ennyire megharagudtam rá, mert azóta egyszer sem indult újra, pedig ma használtam, ha kellett, ha nem, hogy próbálgassam, hányszor fogja csinálni.
[ Szerkesztve ]
Az ostoba hitelt ad a szóbeszédnek.
-
törölt tag
válasz xperiasigi #16478 üzenetére
Az volt De szépen mosolyogtam és ezt kaptam
-
@matthew@
őstag
Én is pont azon filóztam vmikor h iPad töltőre felteszem, végképp mert angol töltővel kaptam az iPadet és amikor kint voltam mindig szívtam az átalakítóval, gondoltam ez megoldva, de akkor mégsem, mind1
Amúgy autóba ha szeretnék venni töltőt akkor mindenképp Nokia töltő legyen, ugye?Matthew 24:42
-
FefeeX
veterán
Alátámaszthatom, nekem van kettő
Az egyik az egy Plantronics M55 BT headset töltője, ezzel egyébként frankón ment eddig minden telefon
A másik meg egy kínai, kettős végű, az egyik elvileg tud annyi ampert ami az iPadnek kell, de gyakorlatilag sokszor az iPhone-nak sem elég még az se Minden esetre mindkettővel tökéletesen töltött, legalábbis addig az 1-1 percig míg próbáltam
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest