Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Intel fan11
őstag
milyen lényegi dolgok vannak ebben az uj frissítésben akar felrakni a zune? Megéri felrakni?
Esetleg hangosabb lett?
[ Szerkesztve ]
Battletag: hojszi#2983
-
Воланд
titán
válasz Intel fan11 #16101 üzenetére
bugfixek, tedd fel.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
válasz Intel fan11 #16103 üzenetére
live tile bug. nem tom, nalam nem fagy a wp.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
válasz Intel fan11 #16103 üzenetére
-
Croft-21
őstag
Még most is azt írja a windows live naptár, ha rámegyek a frissítésre, hogy a születésnapi naptár még nem fejeződött be.. De már tegnap óta ezt írja! Nem hiszem hogy 1 nap nem elég neki, hogy importálja a facebook ismerőseim születésnapjait a naptárba..
-
Skyrider1
csendes tag
Sziasztok!
Erősen gondolkodom rajta, hogy vegyek egy ilyen telefont, és lecseréljem a Nokia E-72-esemet, de még kicsit tanácstalan vagyok, hogy érdemes-e erre beruházni olyan 40K körüli áron.
Fontos szempontok számomra:- Jó hangminőség mind a telefonálás, mind pedig zenehallgatás során. Tehát halljanak jól, és én is halljam a beszélőt, valamint ha zenét hallgatok fülhallgatóval, akkor tisztán szóljon, legyen equalizer benne, ha pedig kihangosítom, akkor is legyen valamiféle minőségi hangja.
- A hangok külön állíthatóak legyenek mint pl. a csengőhangok, a videok és a zenék hangjai.
- Akku üzemidő is fontos.
- HD video felvétel;
- a képernyőn készenléti állapotban is látszódjon az idő és a dátum. Erről hallottam, hogy nem működik a 800-asnál?
- A Zune proggi ne legyen túl bonyolult. Ez vmi olyasmi mint a PC Suite?
- Normálisan mutassa a nem fogadott hívásokat, SMS-eket, ne úgy kelljen bogarászni menükből, hogy kerestek-e?
- Strapabíróság szempontjából jó legyen, ne essen szét.A fentiekkel kapcsolatban tudnátok nekem segíteni a véleményetekkel?
Köszi:
SWe live in the World of Tanks
-
Воланд
titán
válasz Skyrider1 #16112 üzenetére
eq nincs, kulon hangero allitasi lehetoseg nincs, keszenleti allapotban nincs se ido, se datum, zune nekem nem bonyolult, de pl dokumentum masolgatas nincs.
-
kolosanyi
veterán
Na, hosszas nyaggatás után végre a T-ben bevették a Lumiám, frissítik, meg megnézik, hogy mi ez a telefobálós hiba. Cseretelefonnak egy S3-at kaptam. De ez mekkora egy batár tepsi! Egyébként tetszetős lenne, csak bazi nagy. Nemtom, hogy ki felelős az ergonómiáért az új telefonoknál, de nincs esze az tuti. Egy kézzel használhatatlan. Viszont a Wolfson jól szól, épp hallgatom is. Gyorsasággal nincs gond, telepített app nélkül WP szint. Belakva tuti lassul, droid, mondjuk nem akarom nagyon piszkálni. Poén lenne, ha egy MIUI rommal, rootolva adnám vissza?
-
evilskati
aktív tag
Sziasztok, a segitsegeteket szeretnem kerni. A baratnomnek vettunk Lumia 800at, es beuzemeltuk rajta a facebook chatet, facebook accountot beallitottuk, hozzacsatoltuk a live fiokhoz. Minden szepen is mukodott, mutatta az ismerosoket, tudtunk irni egymasnak. Mindezt wifin probaltuk, de amint felrerakjuk a telefont, es bejon a lockscreen, kilep a kliens, mintha eldobna a wifit. Ezutan mikor ujra be akarunk lepni kiirja, hogy a cseveges nem elerheto, persze kozben kijelzi hogy fent van Wifin.
Nemtudom miert csinalja, egyik ismerosomnek szinten ilyen telefonja van mobilnet nelkul, es amint fent van wifin, o is elerhetove valik facebook chaten. Mindig elerhetore van allitva neki.
Segitsegeteket elore is koszonom!
-
-
kolosanyi
veterán
válasz SpongyaBob #16118 üzenetére
Én is csak lestem... Viszont egész korrekt a gyári rom. Vannak felhasználást segito apróságok.
-
evilskati
aktív tag
válasz zsírsámán #16116 üzenetére
Azt nem ertem csak, hogy akkor az ismerosom, hogy van fent szinte 24/7-ben. Nincs szamitogepe, csak a telefonrol tud fellepni, es nemhiszem hogy folyton aktivalt kijelzovel heverne a telefon.
Termeszetesen koszonom a valaszod.
Akkor nincs is ra mod, hogy zarolt kepernyovel, mobilnet nelkul jelezzen neki, ha irok?
-
MM
őstag
Elvittem a "recsegős oldalú" T-mobilos telefonom egy Nokia Care-be.
A srác megnézte, a szervizes is megnézte.
Azt mondták, valószínűleg cserélik, de ahhoz el kell küldeniük, meg vissza, inkább menjek vele a T-be, hátha egyből cserélik.
Voltam vele egy T-ben, a szervízes csak nézte, azonnali csere fel sem merült...
Szerinte is cserélik, de windowsos cseretelefont nem tudnak adni...Szóval két kérdésem lenne, ami az alábbi három:
- kötelesek-e adni T-nél cseretelefont, vagy ha ott nem, akkor a Nokia Care-ben?
- ha igen, van-e valami arra vonatkozóan, hogy milyet?
- ha egyik sem, akkor hogy tudnám a régi jó E52-re visszavarázsolni a telefonkönyvemet? Mert csak ez tart vissza attól, hogy beadjam végre a telefont 1 hétre. (tudom, lesz az 2 is... ) -
Lall
veterán
Akarmilyen szart adhatnak cserébe. A live vagy gmail fiokodbol kiexportalod a nevjegyeket csv-be es azt a Nokia PC Suite olvassa. Onnan fel az E52-be.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
szamoca79
csendes tag
sziasztok l800 szeretnék de kellene hozá számitogép mert sokmindent csak ugy lehet rárakni de nincs gépem megoldhato windows rendszerü tablettel ha rákötöm?
Nincs végzet... Csak ha magad is bevégzed....
-
dani999
csendes tag
sziasztok!
lehet vennék egy lumia 800-ast, de annyit kérdezték csak azoktól akiknek van ilyen telójuk, hogy meg vannak-e vele elégedve?
előre is köszi a választ -
Socket A
aktív tag
Nekem szinkronizálta a naptárat az ismerőseim születésnapjával csakhogy én erre k*rvára nem vagyok kíváncsi... lehet valamit tenni?
Ja és még mindig jöhetnek jó kis ingyenes lövöldözős játékok."La familia es todo." "A glóriákkal az a baj, hogy mindig elakadnak az ajtófélfában."
-
Gerisz
addikt
válasz SpongyaBob #16118 üzenetére
Nekem egy X10 minit adtak
Kérdeztem, hogy hol lehet szétnyitni.
Vettem inkább 620-at. -
Ati3120
tag
Ez a recsegős dolog nálam is jellentkezet a hangerő gomboknál a borítás nagyon hangosan nyikorog . Ez olyan probléma ami alapján cserélnék a készüléket ? Ha igen akkor visszaviszem én is mert nagyon nem kelt minőség benyomást így a készülék :S és ráadásul oda gyakran nyúlok ...
-
kolosanyi
veterán
válasz stranger28 #16125 üzenetére
Én is ezt mondtam, de egy délután alatt hozzászoktam. Igazából nem érzem kényelmetlennek. Zsebbe tök jól elfér, meg a kezemben is jó, kényelmes. Élőben szerintem az anyaghasználat se gáz, persze ebben a Lumia lepipálja.
-
kolosanyi
veterán
válasz stranger28 #16146 üzenetére
Nekem is a 4-4, 3" a legjobb. Nexus S-em méretét imádtam. Olyan méretben akarok egy korrekt hardvert, jó DAC/AMP-ot és egy jól működő rendszert. Tudom, i5... Csak annyit nem tudok kiadni egyetemistaként.
-
andrás47
senior tag
Üdv !
Érdeklődnék nekem még WP 7,5 van a készülékemen, olvastam ilyet is-olyat is a frissítésekről érdemes-e vele foglalkozni nem szeretném ha rosszabb lenne a hang minőség vagy akku idő,vagy bármi más mint most mik a legújabb tapasztalatok ezzel kapcsolatban ?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sweet.tv - internetes TV
- Ingatlanos topic!
- Öregszem
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest