Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Urban Terror
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy ubuntu 12.04-re van valamilyen Zune alternatíva? Vagy csak virtuális gép létezik, mint megoldás?
Üdv.
-
Воланд
titán
válasz Urban Terror #16302 üzenetére
csak virtualis gep.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
-
törölt tag
válasz zsírsámán #16301 üzenetére
Nem játszák le az fb alkalmazások, pedig van belőle vagy 1 tucat. Egy elég lenne ami működik, vagy legalább böngészőben menne. Illetve a"gyári" igen, de azzal az appel bűntetni lehet.
De már mindegy, megszületett a döntés. Ez egy rövid, de annál feleslegesebb látogatás volt a wp világába. Kár érte, ez egy igazán szép telefon.[ Szerkesztve ]
-
pambio
csendes tag
Érdekes, hogy sokan írják, hogy csak netmegszakítással sikerült feltenni a 7.8-at. Én csak bedugtam, felajánlotta és kész is volt.
Igaz, azóta nekem 1-2 rövidebb időre lefagy. Nem tudom hogy miért.
Elég sok jó alkalmazást találtam rá. De azért érdekelne, hogy ti melyik időjárás, facebook alkalmazást használjátok?
hangerő probléma alatt minek a hangerejére gondoltok? Nekem csak telefonálásnál tűnik halknak a másik fél.A gyári tok pedig marha jó. Nekem van egy kék meg egy fekete, néha ki szoktam cserélni és az emberek tényleg nem veszik észre hogy ez most tok, vagy maga a telefon.
-
zoo8800
veterán
válasz pambio #16307 üzenetére
Érdekes, hogy sokan írják, hogy csak netmegszakítással sikerült feltenni a 7.8-at. Én csak bedugtam, felajánlotta és kész is volt.
normális esetben ennek így is kell lennie, de sokaknak nem így volt.időjárás app: Weather View, nagy kedvenc
FB app: egyik se valami jó. Ha csak a falat akarod olvasni, akkor arra viszont tökéletes a People hub.rip and tear, until it is done
-
törölt tag
Sziasztok. Ma beruháztam énis egy ilyen telefonra. A 610-em oda kellet adni páromnak mert a dualsimes x2-je elkezdet haldokolni. Viszont amin hirtelen meglepődtem az az hogy a garancia levél szerint Komáromba rakták össze Ez a későbbiekbe majd kiderül hogy előny vagy hátrány. Viszont első bekapcsolás után már 10percre rá jelezte a telefon hogy van frissítés.
-
@matthew@
őstag
válasz #35202114 #16311 üzenetére
Sztem nem hátrány, az eddigi Nokiáimat az elmúlt 4 évből mind ott tették össze és mennek rendesen
Más: gondolkoztam azon h amikor láttam L800-at élőben akkor az üveg íves volt, és gondoltam h erre lehetetlen feltenni fóliát, de láttam elég sok helyen h lehet venni, ebay-en is van tokok mellé pl, valaki használ rá fóliát és mennyire időtálló? Nem kezd el felhajolni a szélén, ahol ívesedik a kijelző?
Matthew 24:42
-
EczkE
veterán
Sziasztok!
Mi a helyzet 7.8 ügyileg? Volt hogy kijött aztán visszatartották. Én idáig tudom. Nekem 7.5 van, de a Zune nem talál frissítést. Csak a net megszakítós procedúrával lehet felvarázsolni a 7.8-at? Amúgy T-s a készülékem.
Asszem mindenféleképpen!
-
Cynicelectro
aktív tag
Én is szeretném a mostani készülékemet Lumia 800-ra cserélni. Arról érdeklődnék hogy dropbox alkalmazás van-e a készülékre, számomra fontos lenne. Illetve a gyári alkalmazáson kívűl más, jobb videólejátszóprogi van-e rá? Előre is köszönöm a válaszotokat!
[ Módosította: mukibuci ]
-
Воланд
titán
na, megjott a masodik wp a csaladba egy 800-as szemelyeben. majd ha elakadok, akkor jovok a kerdeseimmel.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
jookomak
őstag
válasz Cynicelectro #16322 üzenetére
Egyszerűen megválaszolva: nincs, nincs.
Dropbox appok nem jók, van helyette viszont skydrive, ami ugyanaz, csak az ms-é. Videólejátszó meg nincs, csak a gyári, az meg válogatós. Csak wmv-t, és mp4-et visz. Ha videózni akarsz, konvertálgatni kell.woland_y2k:Pont te akadnál el wp témában?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Cynicelectro #16322 üzenetére
Itt írtam erről ezen az oldalon. A dropbox nem adta ki az alkalmazást wp- ra, amik vannak, azok meg retkek mind.
-
Cynicelectro
aktív tag
válasz jookomak #16324 üzenetére
A moderátor kivette a hivatkozásomat, bocsánat nem akartam rosszat.
Köszönöm a választ. Végülis a Skydrive is jó mert az legalább 7GB alapbol. A videólejátszás viszont húzós kicsit. Symbian óta elszoktam már a konvertálásoktol.
A HD-s mp4-el elbodogul(youtube-rol le....)? -
Воланд
titán
b+, gyari t rom, 7.8-al es van keresoszolgaltato valaszto.
-
jookomak
őstag
válasz Cynicelectro #16329 üzenetére
Rátettem egyet próbából, vinni viszi, de nem hinném, hogy eredeti felbontásban hagyta a zune. Szerintem átkonvertálta, de ebben tényleg nem vagyok biztos.
-
törölt tag
válasz mukibuci #16330 üzenetére
Nem. Ha rákattintok, akkor azonnal letölti (csak épp tempben). Ha 5 megás, akkor 5 megát.
A hivatalos appok úgy működnek, hogy ilyenkor egy optimalizált, betekintőfelbontásban, szemvillanás alatt cibálja le őket. Ha belépek egy 600 képet tartalmazó mappába, abban úgy tudom pörgetni a képeket, mintha lokálban lennének. Itt wp-n, ezeken a 3rd party szarokon még a thumbnailek letöltése is egy kín. -
pistil
csendes tag
válasz Cynicelectro #16341 üzenetére
Melyik éri meg jobban, ez a Nokia Lumia 800 vagy Lumia 620as?
-
törölt tag
Ja, skydrive rohadt jó 7 gigával.
Mondjuk arra nem jöttem még rá, hogyan tunkoljam bele a szintén ingyen 100 gigás dropbox fiókomból a 30 gigányi cuccom, de ezt a jelentéktelen apróságot leszámítva jó, mert működik :-)[ Szerkesztve ]
-
Gerisz
addikt
válasz pistil #16342 üzenetére
Attól függ mire kell.
A 800-at sokkal jobb használni, taperolni, a 620-at is meg lehet szokni. Viszont WP8-ban már tudok normálisan válaszolni a gmail fiókomból az e-mailekre (ez nekem fontos).
A Navigációs programja is jobb.
Hangerőben is sokkal jobb, hármason használom telefonálás közben, mikor a 800-at tizesen.
A Csengés is jobb, maxon meghallom a gépek mellett munka közben a 800-at esélytelen. -
M.A.Z.
aktív tag
Zune-nal másoltam (fájlbehúzással, a telefonikonra alul) rá Youtube-os 720p MP4 videót, akadás nélkül lejátssza
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Öregszem
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.