Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fenton
tag
Nálam is szokott furcsa dolgokat kiirkálni a hasonló appom az aksi használatra. De ez legtöbbször akkor fordul elő, ha napokig nem indítom el. Aztán teljesen fals adatokat ad, és a statisztikájában is marhaságokat mutat. Volt már olyan, hogy azt írta 5 napig bírta töltés nélkül. Ezen jót szoktam derülni, mert estére nálam mindig töltőre kívánkozik a telefon.
Amit viszont nem igazán szeretek gyakran, hogy amikor gyorsan lőni akarok egy fotót valamiről, a kamera nem jön be gyorsan, hanem "betöltés" üzenettel fogad. Természetesen megértem egy alsó kategóriás termék esetében. Csupán amikor pont gyorsan lenne rá szükségem kissé cserben hagyott érzésem van.
Ezért maradtam például le valamelyik nap egy igen vidám jelenet levideózásáról. Amikor is az egyik tömegközlekedési jármű vezetője a megállóban táncot lejtett kávézás közben.
Nálatok is lassan tölt be időnként a kamera app?Van ezernyi hibám, mert ember vagyok. S talán ez az egyetlen dolog mely nem az én hibám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest