Új hozzászólás Aktív témák

  • Zsoltika11

    tag

    válasz Macsek1988 #7030 üzenetére

    Szia!

    1: Az összes "here" alkalmazás ami a térképet is magában foglalja (Here Maps) December 18-án frissült utoljára. Általában pár havonta frissül, kb. negyedévente ha jól emlékszem vissza.

    2: Tipikus, erre a készülékre jellemző hibával én még nem találkoztam mióta megvan, inkább nagy ritkán olyan apró problémák jelentkeznek amik minden Lumia készülékre jellemző. Például kilép egy alkalmazásból, vagy a legutóbbi, amikor belépnék a skype-ba, elkezdi betölteni, és visszadob. Ezen egy újraindítás segített, de nagyon ritkák legalábbis nálam az ilyen kis hibák.

    3: Ezt sajnos nem tudom.

    4: Negatívumként a hardverét tudnám felhozni, ami miatt sajnos nem kap meg néhány kamerás újdonságot, mert kevés az erő hozzá. Ez a 2 magos megoldás már picit kevés. Viszont ahhoz hogy gördülékenyen megbízhatóan és jól fusson a rendszer és az alkalmazások rajta, ahhoz bőségesen elég. A 2GB RAM most is megállja a helyét. Pozitívumként sokminden felhozható. Elsősorban a kamerája ami példa nélküli mai napig, külleme, megbízhatósága, a gyönyörű AMOLED kijelzője. Én nem bántam meg a vételt, nagyon jól megvagyok vele.

    5: Érdemes, a navigáció ugyanaz mint a többi Lumián, fotózás tekintetében pedig különösen érdemes. A 830 sem szégyenkezhet fotózás terén, de a 1020 még mindig minőségibb fotókat készít. Viszont hardveresen a 830 sokkal "maibb", hiszen ott van alatta az újabb, 4 magos processzor.

Új hozzászólás Aktív témák