Új hozzászólás Aktív témák

  • ArsenalF

    aktív tag

    válasz baboka87 #6992 üzenetére

    Szerintem te pnt az vagy akinek nincs szüksége 930-ra. Én május óta nyúzok egy 1020-at, többször emgforult a fejemben hogy váltanék 930-ra, de végülis minek? Nem lenne glance screenem ami fontos, cserébe gyengébb lenne a fényképezőm, és még nagyobb is a telefonom, a 1020-nak még pont eltudom húzni a notification bar-ját a hüvelykujjammal, 930-on már pont nem. Ami miatt gyakran váltanék az a néha néha előforduló loading képernyő egy egy alkalmazásnál ha a háttérből hozom elő, 930-on ez még gördülékenyebb, de ahogy mondtad is te telefonálni e-mailezni szeretnél vele nagyrészt, ezeket mind ugyan úgy csinálja mint a 930. Én nem vennék a helyedbe, én sem fogok végül, megvárom mit hoz a jövő ősz, addig kiválló nekem ez a telefon.

    Jah és ehhez kapható Camera Grip ami egy nagyon pöpec dolog. (no nem a pótaksi mérete miatt)
    Nekem 2 is van belőle, plusz mellé egy xiaomi 10000 mah-s powerbankom. Utazásoknál vagy ha épp nincs nálam töltő tök praktikus hogy csak felpattintom grippet és tölti a telefonom és mindemellett nem akadályoz a használatában semmi zsinór mint ha közvetlen a power bankra dugnám rá. Ha lemerül a grip, feldugom a töltőre a táskában, közben továbbra is tudom használni a telefont, esetleg felpattintom addig a másik grippet.
    Tudom ez egy elég réteg igény amit én csinálok, de nagyon szeretem hogy egy 2-3 napos túrán sok sok fényképezés mellett sem kell "töltőre raknom" a készüléket, mindig készen áll.

    Azért a HDR funkció hiányzik majd :(

Új hozzászólás Aktív témák