Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
MR007RM
addikt
válasz BobTail #6301 üzenetére
Te tudod neked mi tetszik a telóban. A WP-k kezelőfelülete és tudása elrettent. Még jó hogy lesz más választás is pár év múlva. Ez számomra olyan nyugdíjas teló. Apám nem háborogna érte, csak ha lefagyna.
Egy androidos csúcstelóval legalább jókat tudnék játszani. Más momentán arról sem ugrik be miért is kellene, meg mire, mert a minőségük csapnivaló. Optimalizálatlan tucattermék.
Ezt a fotót WP-al készítetted? Hmmm...ilyet is lehet? Istenem mit megadnék érte, ha bekerülne a L920 topikba csak úgy véletlenül.
Aszem majd veszek egy űrtávcsövet kiegészítőlek a telóhoz. /Mira 150L/
[ Szerkesztve ]
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
MR007RM
addikt
válasz MR007RM #6304 üzenetére
Én mostmár csak nagyban utazom. Azt mondják makróban nem a legjobb a teló (persze ez nem igaz), én erre aha itt egy kozmikus makrofotó.
Majd megoldom ami eddig a NASA-nak nem sikerült. Ott lesz az újságokban. Hát mégis van élet a földönkívül! Hihetetlen az elkövető egy....Nokia 808 PureView......
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
nagyúr
Picit keresgéltem a neten. Egy régen bemutatott oprendszert kerestem.
Jelentem megvan!!!!
Else mobil UI - Israeli feljeszés.
Gondolom bevállalnátok... Nekem nagyon bejön.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
MR007RM
addikt
válasz Quasi_modo #6313 üzenetére
Köszi tényleg. Ezt benéztem, de a lényeg megnyugodtam. Azért kár egy kicsit.
-
BobTail
őstag
válasz Quasi_modo #6302 üzenetére
... igen, elfelejtettem írni, hogy mihez képest csalódtam pozitívan a rendszerben Szóval, sokkal rosszabbra számítottam, a hétköznapokban teljesen jól megvoltam vele, de vannak komoly hiányosságai (még), és bugok, főleg zenelejátszás terén tapasztaltam. Logikában és tudásban még mindig többre tartom a MeeGo-t és a Symbiant, szóval nem rohanok venni egy Lumiát, de szerintem jó úton haladnak! Főleg a Nokiás kiegészítő alkalmazások teszik sokkal felhasználóbarátabbá és érdesebbé az amúgy már túlontúl egyszerű rendszert.
(#6304) MR007RM: Eddig nekem sem tetszett, de egyrészt ajándék lónak nem néztem a fogát, másrészt meg kézbe véve egész más... Mondjuk én amúgy sem voltam / vagyok az a moddingolós, átalakítós fajta, szeretem ala-nature a telefonokat használni, és ezen téren nem is vártam sokat a Lumiától. Mint fentebb írtam, szinte már túl együgyű és egyszerű, de hamar megbarátkoztam ezzel az egyszerűséggel Androidról egy véleményen vagyunk, talán annyi hogy én még játékra sem használnám! ... látom utólag kiderült, hogy a kis ajándék kép a PureView-val készült (mert mivel is készülhetett volna egy PureView fórumszobában megosztott fénykép ), de kíváncsiságból csináltam a Lumiával is egy ugyanolyan képet...
Figyelem! A következő összehasonlítás megzavarhatja a kedves fórumozótársak nyugalmát! PureView vs. Lumia (Kár, hogy nem volt nálam az N9, mert még azzal is jobbat tudtam volna csinálni, és még jobban érezhető lenne a visszalépés kamera / kamerát kezelő szoftver terén... de 3 telefonnal csak nem járkálhatok )
-
MR007RM
addikt
válasz BobTail #6315 üzenetére
Látszik a különbség, de attól még egy kicsit érdekes mennyire jó lett a WS-os verzió ahhoz képest, amilyen fotókat megosztanak a használói.
(#6316) hagel: Jelen pillanat is befektetők, úgymond részvényesek után kutatok a távcső projekt kapcsán a családban. Abbéli gondolatom a megvalósítással kapcsolatban, hogy külső tőke kapcsán viszem sikerre teljes egészében, eddig csődött mondott. Hát nem egy átlagos maffia van mögöttem.
-
Roshan
tag
-
-
félisten
Nokia Catwalk: xenon és LED vakuval
Sokat pletykáltak már a finn gyártó Catwalk kódnevű mobiljáról, amely az Egyesült Államokban hódíthat. A Nokia Lumia 928 az amerikai Verizon szolgáltatónál lesz megvásárolható fekete, fehér, piros és ciánkék színekben. A Windows Phone 8 rendszert futtató modell érdekessége a xenon és LED vaku együttes jelenléte. A Catwalk egyébiránt a Nokia Lumia 720-ra hajaz majd és könnyebb lesz a Nokia Lumia 920-nál. A mindössze 10.2 mm vékony burkolattal ellátott telefon 4.5 colos OLED panelt és LTE-támogatást is kap. A Catwalk egy belsős forrás szerint május 15-én debütál Londonban, a helyszín-választás miatt várható, hogy a tengerentúli megjelenés után világszerte elérlhető lesz az újdonság. Forrás: TelefonguruÉrtitek!
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
nagyúr
válasz Polarstar #6323 üzenetére
Most olvasom egy másik fórumban, hogy az egyre inkább kiszivárgó hírek szerint igen, benne lesz a 41 mpixes PV kamcsi!
Hoppá!De azért nem kell elbízni magunkat, mert a bevezetésre az "idén" jelzőt használják.
Addig marad a király: 808.
Érdekes lesz, ha lesz.
-
MR007RM
addikt
válasz Kolondrum #6322 üzenetére
Hát én már semmit sem értek.
Az tény mindent újból feltalálnak, mintha előtte nem is létezett volna. Nokia amnézia. Legyen csak minél könnyebb és vékonyabb, aztán majd mehet a sírás a minőségre.
(#6324) hagel: Ez csak stratégia, hogy a figyelem ne lankadjon. Ezt a kamerát, már nagyon régen ígérik még sincs sehol. Meg nézd reálisan kis helyre nem fér.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Kolondrum #6327 üzenetére
Ha-ha-ha!
Biztos nem nézte még szemből, mert nem változott meg...
Mellesleg asszem a kamera modul átépítését munkátkodtak Cájsz bácsiékkal.
Az eredeti PV modul azért ennél magasabb, gondolom nem nagyon férne bele.Érdekes lehet amit kihoznak ebből. A piac jól jár, ha megjelenne. Sztem hype-ban lenyomná a csodás ájfónt.
-
nagyúr
válasz Quasi_modo #6329 üzenetére
A Nokia idiótaságával kapcsolatban érdemes megjegyezni, hogy a Múmia 928 és Catwalk alias EOS két különböző modell.
Még a pletykálkodás is keveri a kettőt! Ha-ha-ha!Elvégre a 928 a 920 variációja.
Az EOS meg a 41megapikszeles 808 vingyózos utódja (khmmm) lenne.Kétlem, hogy össze tudják nyomni azt a böszme nagy optikát. Bár vannak még csodák!
Láttam egy olyan szögletes tervet, ahol a dudort meghagyták, de átkozmetikázva még jól is nézett ki.
Egy tokba bele fog férni úgy is. Részemről annyit, hogy a felhasználók agyára ment a vékonyítás.
Emlékeztek még a régi batár telefonokra?
Akkor még nem volt gond, hogy "Jaj - ez nehéz?!"[ Szerkesztve ]
-
MR007RM
addikt
válasz Kolondrum #6327 üzenetére
"Az tény mindent újból feltalálnak, mintha előtte nem is létezett volna."
Olvasni és értelmezni tudni kell! Szerintem marha egyértelmű volt amire gondoltál, ezért nem fejtettem ki szájbarágósan.
Más:
[link]
Egy régebbi cikk, sok ráuntam a várakozásra hozzászóló szimpatizáns. Még manapság is vannak 808 vásárlók.MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
félisten
Azt vágjátok, hogy a nokia hivatalos oldalán a fórumban szarnak a kérdéseimre? Olyan dolgokat boncolgatnék, hogy mi van a 1508 körül és mi van a 3G bug körül. Basznak rá. Nyakon kéne verni ott valakit.
-
MR007RM
addikt
válasz Kolondrum #6338 üzenetére
Tegnap este offline-ból online-ba léptem és addig amíg nem volt térerő a helység miatt, addig csak 3G volt jelezve. Nálam ez nem hiba csak mondom, mert mintha a múltkor olyat állítottam volna nálam olyan nincs.
Persze momentán csak 3G-re van állítva a beállításban, a GSM kilőve.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz MR007RM #6340 üzenetére
Ez a hiba nem mindig jelentkezik, rengeteget szórakoztam vele, de mivel senkit nem érdekel meg néha nem is látható amikor befosik (pkl zsebben) ezért tesztelni sem egyszerű, az infókat magamnak megtudtam és kifújt. A hiba van nektek is erre rá merném tenni a piros 808-at, csak k ritka.
Főleg neked van mert neked régi 808 van. Hagyjuk a témát. Minden szép meg jó, látszólag.[ Szerkesztve ]
-
MR007RM
addikt
Hát fiúk egy kicsit behaltunk hála a Nokiának, de én vagyok akkor is ha nem jelentkezem. Meg lesz a távcsövem legkésöbb júniusra (nagyon komoly) és olyan fotókat nyomatok majd, miket még senkisem. Meg gondolom ti is. Jó ide benézni és biztatni magamat.
Kapja be a Nokia, de én nem fogok váltani. Jó és legfőképpen bőven elég ez nekem, akkor is ha nem jönnek új appok és nem szó tárgya ez a teló és rendszer. Mindent tud mire szükségem van és kész.
-
MR007RM
addikt
válasz Supernova82 #6345 üzenetére
Bárcsak az volna! Ártalmas frissítés. A baj az hogy nincs semmi csak az a nyomorult WP. És itt nem csak a rendszerfrissítésekről van szó, hanem mindenemű symbian alkalmazásról, életről ha úgy tetszik.
Ha nem tudod normálisan használni a telódat az a te bajod. Bátran mondom az alapján amennyire vagyok egy telefon zseni, de tudom mi van a kezemben.
[ Szerkesztve ]
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz Supernova82 #6345 üzenetére
Ha nincs frissítés, akkor nincs. Attól még jó ez a mobil. Új programok meg egyelőre jönnek, ha nem is sok.
(#6344) MR007RM Nem haltunk talán annyira be, csak nincs miről panaszkodnunk.[ Szerkesztve ]
valami
-
Langsam
aktív tag
Sziasztok.
Nem nagy gond, csak zavar, hogy a cikkekbe beágyazott videókat a 808 gyári böngészője általában nem tudja megnyitni. A Youtube-os videóknál jobb a helyzet, de sokszor azokat sem játsza le, sőt nem is ír semmit a formátumról, holott sejtem, hogy Youtube-os lehet. Általában csak egy fekete képernyő fogad középen egy lejátszási play jellel a videó ablakában, de hiába kattintok rá, nihil. Próbáltam Operamobile-lal is, ott jobb a helyzet, de ott sem 100 %-os, viszont az Opera nekem nagyon lassú, és van amit egyáltalán nem nyit meg, a gyári böngésző meg mindent, azt itt jobban szeretem, mondjuk az N8-nál az Opera volt nálam a jobb.Néhány weboldal megkérdezi, hogy engedem-e hogy adatokat tároljon a készüléken, ezeket általában nem szoktam engedélyezni, vagy a ne kérdezze többet opciót választom, nem tudom ez számít-e a videóknál.
Szóval mi lehet a gond, beállítási hiba, vagy kell valami plusz alkalmazás, vagy valami más ? Köszönöm. Üdv.
Obi Van ? Nincs, már elfogyott...
-
félisten
Gyertek lumia 520 bemutató van mobilarénán. A symbian verő!
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyúrósok ide!
- Házimozi belépő szinten
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs