Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gmaci
tag
ez engem is érdekelne, mármint a slow motion video
egyébként samu innov 8 helyből tudta ezt -
nagyúr
Az új telefonomnál is érdekel majd egy ilyen opció.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Langsam
aktív tag
Sziasztok. Gyors segítség kellene.
Megpróbáltam Phoenix-szel újrarakni az N8-at, elméletileg úgy csináltam ahogy kell (tehát gyakorlatilag még sem ) mert a telepítés vége felé jelzett, hogy nem lát USB kapcsolatot (pedig Suite módban rá volt dugva a telefon a gépre) csatlakoztassam újra majd nyomjam meg az OK gombot, ezt megtettem azóta se kép se hang. A szoftver a javasolt 0599766 Euro 3-as volt. Én még refurbish módban próbáltam szoftverezni, de miután nem sikerült megpróbáltam többször is a halott telefon módot is, semmi eredménnyel.
Halott módban a telepítés első harmadában kérte hogy válasszam le az USB-ről, nyomjam 8 másodpercig, majd csatlakoztassam rá, ezt megtettem, tovább ment a frissítés, majd ismét jelzett, hogy nem lát USB kapcsolatot, csatlakoztassam újra majd nyomjam meg az OK gombot, de megszakadt a folyamat.
A telefon bekapcsolás gombra rezeg egyet, ha sokáig nyomom akkor hármat, de ettől eltekintve semmi életjel. Számítógéphez csatlakozva egy pittyegés majd utána rögtön jön a leválasztódást jelző hang.
Most mit tegyek, mert holnapra nagyon kellene a fiamnak a telefon a navija miatt is. Köszi. Üdv. Langsam
(bocs hogy itt is feltettem a kérdést, hátha valahol kapok gyors megoldást)
[ Szerkesztve ]
Obi Van ? Nincs, már elfogyott...
-
sadboy
aktív tag
válasz Langsam #6254 üzenetére
Én is jártam így az n8-al anno keress hozzá leírást. De rémlik hogy nekem csak úgy működött a halott mód hogy közben töltőn volt a telefon és nekem a bekapcsológombra semmit nem csinált csak akkor történt valami amikor kihúztam a telefonból a töltőt és visszadugtam.
[ Szerkesztve ]
3210>6220>6630>N80>N82>N8>808
-
TommyX_
őstag
A lassított felvétel tényleg jó dolog lenne, de az érdekesség az, hogy senki sem próbálkozott még meg a "portolással".
Ugye a Samsung i8910HD jó alap lenne az S60v5 miatt, de ha valakinek sikerülne egy telepítőbe összeszedni a kamera szoft darabjait, akkor is ott a kérdés, hogy működne-e ez a megoldás.Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
félisten
No fiúk! 808 tulajokat! Szeretnélek megkérni titeket egy kis tesztelésre. Eléggé elhúzódó lehet, de biztos vagyok a dolgomba. Annyira, hogy a panelon rá tudok mutatni a hibás kondira is.
A telefont kéne 3G üzemmódban használni. Nem kettős, nem GSM hanem 3G-ben. Alapból a kettős és a 3G ikonja között nincs különbség mert mindig 3.5G-t mutat. A hiba akkor jelentkezik amikor üzemmódot váltunk pl GSM-ről más mádra vagy bekapcsoláskor, de akkor is csak ha alapból nem GSM-ben van a telefon.
A hiba maga egy újraindulás lesz. Úgymond résen kell lenni, de csak hálózat váltáskor vagy bekapcsoláskor. Én hegy aljában lakom és régen sokat baszogattam a telenort, hogy nincs rendes térerő, na azóta van, de a 3G ennek ellenére nem fullos.
A lényeg: Ha hálózat módot váltunk GSM-ről akkor először lejön a hálózatról és megjelenik a 3.5G-s ikon. Ez a jó szitu, de előfordul, hogy egy pillanatra a 3G felirat jelenik meg. Ekkor restartol a telefon. Ugyan ez előfordulhat induláskor is. Teóriám szerint ha előbb megy fel 3G-re és utána GSM-re akkor jön elő a hiba, de ez nagyon ritka szituáció.
Ha valaki nem érti bocsi. Utána néztem, ez egy hiba, de nincs szem előtt. Szerviz javítja. Most, hogy tudok a dologról ha rágyúrok tudom produkálni, de eddig csak itthon sikerült (gondolom én a hegy meg a térerő dolog miatt).
Egy másik teóriám az, hogy ebből a szériahibából fakadóan nincs CSAK 3G üzemmód, ezért ír ki kettős és 3G alatt is 3.5G-t.Tovább görgetve... amikor sw-t frissítettem és felment a 9db frissítés azért kezdett restartolni mert a szokásokkal ellentétben nem tettem vissza GSM-re ahogy azt szoktam minden telefonomnál. Éppen a restart pillanatában ő elsőnek 3G-re akart menni ami előhozta a hibát. Ezt be is bizonyítottam egy másik 808-al amúgy. Ott azonnal a 3.5G-t írta ki a frissítés után, nekem meg egy pillanatra a 3G jelent meg.
Csodás dolgok ezek nem?További érdekesség, hogy nálunk gyakran hiába van a 3G bekapcsolva csak GSM ikon van, mert eldobja a gyenge térerő miatt. Munkahelyemen meg folyamatosan és gyorsabban is átáll.
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
MR007RM
addikt
válasz Kolondrum #6259 üzenetére
Szóval nálam mindig 3.5G van vagy GSM, attól függően éppen hol vagyok. A múltkor buszoztunk vidékre és út közben többszőr váltott nagy bánatomra GSM-re, de ez a pusztában gondolom nem meglepő. A Telenor gyenge lefedetsége okozta pár elhagyatottabb helyen. Sőt a kollégák körülbástyázott iPhone rengetege is ezt produkálta.
Más:
hagel 808-ról álmodozik, ha majd lesz rá pénze........
MR007RM meg erről ha majd lesz rá pénze.......[ Szerkesztve ]
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
Jani05
csendes tag
válasz Kolondrum #6259 üzenetére
Teszteltem!
T-mobilos vagyok és ha sima 3G-re állok vagy kettős módra akkor is váltakozó, hogy mit ír ki, van mikor 3G-t és van mikor 3,5G-t, adatkapcsolatnál mindig 3,5G-t ír.
Nincs fagyás, se újraindulás se.
Egyedül a telefonnal néha akkor van problémám mikor ráteszem a telót töltőre akkor nem nagyon akar rendesen működni az érintőképernyő, de az sem mindig.Egy érdekesség: másoltam telóról gépre 650MB-nyi adatot és vagy 5 másodperc alatt felmásolta
Megnéztem az adatokat és 110MB/s-ot írt ki a végén mondom az hogy?Szerk: Újraindulásnál sem jelentkezik a hiba.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S7 Edge & Nokia 808
-
félisten
Thx! Egyre több az info. Ami már fix: a hiba csak kettős vagy 3G esetén jön elő és csak bekapcsoláskor viszont nem mindig. Érdekes! Megint nem szabadna ezen lovagolnom ha amúgy marha ritka. Neten se egetrengető dolog ez.
-
MR007RM
addikt
"másoltam telóról gépre 650MB-nyi adatot és vagy 5 másodperc alatt felmásolta"
A platformunk keményen fejlődik.
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
Jani05
csendes tag
válasz Quasi_modo #6268 üzenetére
Én is csak néztem.
5 mixet másoltam fel gépre és pillanatok alatt megvolt, azt én sem tudom, hogy hogyan.
Még sosem másolt ilyen gyorsan. Pendrive-ról is max 40-50MB/s a legtöbb.Samsung Galaxy S7 Edge & Nokia 808
-
Quasi_modo
nagyúr
Pakolom vissza a cuccokat a mobilra, de még egyszer nem teszek fel annyi progit egyszerre mert elveszek benne. Ráadásul az Adventures of Tintint újra kell kezdenem, pedig már a vége felé jártam. Dögség.
[ Szerkesztve ]
valami
-
félisten
-
félisten
válasz Nick no.1 #6279 üzenetére
Majd megjavul.
Más: Megnéztem a HTC ONE és az Xperia Z hands-on-ját. Néztem néztem, de egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy nekem olyanom legyen. Kézbe venném az tény, de az, hogy odaadjam érte a 808-at vagy, hogy ilyen legyen a fő telóm.... A BB Z10-es is hasonló, de azért el tudnám képzelni, pár nap-hét barátkozás után. Keresem az alternatívákat, de még nem találtam meg.
-
Nick no.1
aktív tag
válasz Kolondrum #6280 üzenetére
Nem igazán néztem még más alternatíva után..szerintem nincs ilyen kategóriájú készülék a piacon..
Még egy jó darabig Nokia 808 lesz a befuto nálam...azt hiszemXiaomi MI 13 T Pro http://forums.watchuseek.com/f9/omega-seamaster-300m-eta-255-563-a-130103-post842164.html#poststop
-
thom79
tag
Akartam kérdezni h nektek müxik e a gyári idöjárás de akkor nem kérdem most már
Jani05: Amikor nem müxik az érintő ha töltöre rakod az töltö baj 100%, onnan tudom h két töltöm van mert két helyen is töltöm a telót és az egyiknél nálam detto ezt csinálja, amit kaptam hozzá azzal tökéletes, érdekessége a dolognak hogy a kettes számú töltöm is eredeti nokia de ha azzal töltöm soha nem müxik az érintö
-
süti5
őstag
Egyszerűen kiválóan készít felvételt a teló, full képernyőn visszanézve is szuper. A veszteségmentes zoom is bevált, annyi, hogy azért azzal vigyázni kell, mert zajosodás erősebb így, de ez is csak nagyképernyőn látszik, telón visszanézve nem. A hang megint kiváló, mindenki le van döbbenve, akinek eddig megmutattam.
Annyiszor gondolok rá, hogy milyen jól döntöttem fél éve -
-
nagyúr
válasz Ricardo #6289 üzenetére
Emlékszel még arra az ultranagy akksira, amit bele lehetett rakni a 808-ba? Volt hozzá egy extra hátlap is.
No ebben elveszett a kamera dudor.Ha a gép nagy és egyenletesen vastag - akkor a 30 napos készenlétet még el lehetne hinni - csak ne vedd fel!
Az eri t68-am egy hetet ketyeg azzal a kicsi és vékony akkuval ami benne van és egy nagy telefon hátában ebből elfér akár 6 is! Mondjuk én beszélgetek vele nagy néha...
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
félisten
a cég kért egy képet valamiről, kaptak egy 38mp-set,majd lesnek ha nagyítanak.
-
MR007RM
addikt
válasz Polarstar #6288 üzenetére
A WP rendszere még egy átlagos kamerát sem tud normálisan lekezelni, nem hogy egy 41MP-set. És ennek tökéletes példája a Nokia, akik még állítólag értenek is hozzá. (Hiszen a symbian-t egy tökéletesebbre cserélték, nem? Azért kellett dobni, mert az szar volt). Vagy talán direkt bénáznak? Mindegy, mert a végeredmény a fontos és az elég gáz.
A hír meg kamu. Szerintem valami lejáratós dolog lenne, és egy komoly emlékeztető.
-
nagyúr
válasz MR007RM #6294 üzenetére
Aki ezt kiadta nem minket járat le, hanem a Nokiát!
Ez egy seggberúgás a cégnek!
Ha beszélnek a PV szenzorról, az érdekli az embereket.
Tehát ez bizony felvevő piac!
Gondolom én... Kicsivagyok és tudatlan. Jöhet a kalács és a kakaó...
/Báááár, mint tudjuk szart már ventillátorba a Nokia..../Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
félisten
Ma láttam egy SGSII-et ami összefosta magát, muhahahahahaaaa!
-
Quasi_modo
nagyúr
Az XPlore szignó probléma már nem probléma. Megoldották a ne tudd melyik oldalon.
Miért nem tudom az NFC-t párosítani egy Galaxy Nexussal ?
valami
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lexus, Toyota topik
- Diablo IV
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Xbox Series X|S
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest