Hirdetés
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5 Pro teszt
- Call of Duty: Black Ops 6
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Diablo IV
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Nintendo Switch
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz Langsam #5897 üzenetére
de továbbra is hogy elfogadhatatlannak tartom, hogy nem azt a nyelvet állítom be a telefonon, amelyiket akarom
Nem tehetik fel az összes nyelvi csomagot egyszerre amivel megjelenik a különböző országokban. Mindig egy adott régióhoz tartozó nyelvek vannak fenn egyszerre.valami
-
Langsam
aktív tag
Csak a beszélgetés kedvéért, mert már a telefonnal így jártam.
Amikor a GSM bolt leadta a rendelést, akkor a Nokia akármilyen szállítója ezért megnézhette volna, hogy melyik országból jön a rendelés, igazán küldhetett volna legalább arra a régióra megágyazott telefont, ha már ilyen hülye korlátok vannak.
Továbbá nem Kínában élve kértem Indiába egy telefont, nem hiszem hogy egy össz európai nyelvi csomag pár mega mérete elhelyezve a 16 gigás E-n olyan nagyot számított volna.
Illetve a frissítés során valahogy lehetőséget kellene adni a szabályos eljárást követő felhasználónak (hiszen a telefont nem feketén vettem, eredeti Nokia) hogy korrigálja a szoftver verzióját, vagy típusát.
Ez az első telefon amivel így jártam, volt már hogy GSM boltban vettem telefont, ha sokalltam a gyári NOKIA árat és nem volt türelmem várni. Persze a sors fintora, hogy tavaly nem sokkal a megjelenés után 200 helyett 150 volt a boltban, most meg lehet annyiért megkapnám a Nokiánál is, 50ezer azért komoly különbség, de mivel nem feketéztem, nem kellene büntetni azt a felhasználót, aki után a terméken lévő hasznot ugyanúgy megkapta a Nokia. Most meg menthetek le mindent, és mehetek könyörögni és fizetni a Nokiához, hogy tegyék rá a szabályosan vásárolt telefonomra a magyar nyelvet, és imádkozhatok hogy mindent ugyanúgy vissza tudjak tenni, mert ahogy olvasom itt, azért arra sincs garancia sajnos.
Szerintem ez továbbra is nonszensz kereskedelmi és felhasználói helyzet. Üdv.Obi Van ? Nincs, már elfogyott...
-
MR007RM
addikt
válasz Langsam #5898 üzenetére
Mint írtam újrarakás nélkül megoldható a probléma, aztán odafigyelve a már megvett alkalmazásokat egyesével vissza lehet tenni. A Lumiák is fagynak és az android is. Ez az alkalmazás fejlesztők hibája is, vagy főleg, amit utólag szoktak javítani ha kapnak visszajelzést. Csak tudd mivel van probléma.
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
Langsam
aktív tag
válasz Supernova82 #5907 üzenetére
Nem nem, szerintem fantasztikus egy telefon, társaságban mikor sorolom (a kamerán kívül, hogy miket tud, amiket a többi operációs rendszer nem, vagy együtt nem tud) nincs ellenérv (USB Otg, FM transmitter, Ingyenes és tűrhető navi, maximális személyre szabhatóság, stb.) és hát miért hagyjuk figyelmen kívül a kamerát, ez olyan mintha egy Aston Martin DB9-et úgy elemeznénk, hogy a motorját (és a vele járó gyorsulást, hangélményt, sebességet) azért hagyjuk figyelmen kívül, és koncentráljunk a szűk csomagtérre.
Szóval remek telefon, csak van ez az idióta korlátozás a frissítésnél.
Üdv.Obi Van ? Nincs, már elfogyott...
-
MR007RM
addikt
válasz Langsam #5911 üzenetére
Én is azért nem húztam még eddig újra július óta. Csak a gyári frissítés: Nokia Suite. Nincs semmi magánakció ilyen meg olyan reset meg phoenix semmi egyéb. És ezért is várnám a hivatalos 1508-at.
Momentán még jó vagyok a telóval, ami hiba fellép valahogy mindig megoldom, pedig amennyire én értek hozzá elhiheted......
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
sadboy
aktív tag
Mégis mire nem jó? Mert hogy semmire nem jó az enyhén szólva túlzás.
[ Szerkesztve ]
3210>6220>6630>N80>N82>N8>808
-
gretzky77
veterán
-
bgabek
tag
Végre egy őszinte vélemény ebben a 808-as rózsaszín felhőben. Végre valaki belátja és kimondja, hogy ez egy kalap sz@r. Végre valaki megosztja velünk és felnyitja a szemünket. Végre valaki valós érvekkel támasztja alá véleményét!
Köszi! Leülhetsz! -
-
Nick no.1
aktív tag
Mi ez a fanyalgás...
itt egy új progi... Audio_Recorder_Pro
A rádióból is fel lehet venni vele..[ Szerkesztve ]
Xiaomi MI 13 T Pro http://forums.watchuseek.com/f9/omega-seamaster-300m-eta-255-563-a-130103-post842164.html#poststop
-
thom79
tag
Supernova82 fórumtársunk majd vesz l920-at ,mert az ugye mindenre és mindenben a legjobb manapság
-
Langsam
aktív tag
válasz Kolondrum #5922 üzenetére
Szó nem volt arról, van egy problémám, ahhoz kértem segítséget. Engem nem érdekel a Phoenix féle mód, mert nem kívánok olyan mélységig belebonyolódni egy nemhivatalos újrahúzáshoz, nincs meg hozzá sem a tudásom sem a kedvem, csak a hagyományos szoftverfrissítés keretei között tudakozódtam a lehetőségekről, megértettem hogy az a Suite-tal nem fog menni. És leírtam a véleményem, hogy nem találom felhasználó barátnak a Nokia megoldását a telefon menüjének nyelvezetére, mert ahogy olvastam sajnos más is beleesett ebbe a csapdába, önhibáján kívül. Ennyi.
Obi Van ? Nincs, már elfogyott...
-
sadboy
aktív tag
válasz Langsam #5923 üzenetére
Ezért még mindig csak a gsm boltot lehet hibáztatni. Az enyém is gsm boltos és érdekes módon ebbe a régióba szánt telefon. Az a baj mindenki csak azzal törődik hogy minél olcsóbban hozzájusson a telefonhoz aztán ha frissítés után nem lesz magyar nyelvű a telefon az persze a gyártó hibája véletlenül sem a gsm bolté.
3210>6220>6630>N80>N82>N8>808
-
MR007RM
addikt
válasz Langsam #5923 üzenetére
Tudod te is a választ mindenre. Ezt a rendszert kukázták és a mostani nem adunk frissítés is arra megy, hogy vegyél helyette Lumiát. Nem érdekük, nem akarják hogy ez terjedjen, meg semmit ezzel kapcsolatban. Hol voltál te eddig? 2010 végén bejelentették a nagy váltást és a célokat. És ez ilyen egyszerű sajnos. És hol van még 2016! Ezzel sajnos együtt kell élnünk vagy venni egy L920-at.
Egyébként hogy a Nokia becsődőljön nálam jobban senki se akarhatja. Nagyon be vagyok rágva rájuk. Abban reménykedek, ha rosszra fordul a helyzet, még történhetnek ott olyan dolgok, ami engem is érdekelhet.
-
Quasi_modo
nagyúr
Ha kalap szar, akkor add el és viszlát.
(#5908) Langsam Ha kicsit utána néztél volna, akkor tudnád hogy a GSM boltokban (nem mindnél) mire számíthatsz.
(#5918) Nick no.1 Ez a rádió felvevő izé ez tetszik. ŰSzedem is le ha hazamentem. (reggel)
(#5919) thom79 Juj. Ezt ne terjeszd, mert lesz aki elhiszi.
[ Szerkesztve ]
valami
-
MR007RM
addikt
-
MR007RM
addikt
-
gmaci
tag
egyetértek (61 évesen)
-
süti5
őstag
Lenne kis problémám az új memkártya (Sandisk 64gb) kapcsán.
Mikor megvettem, nem formáztam meg ilyesmi egyszerűen elkezdtem használni. Azt írtam már, hogy előtte is volt néha olyan gondom, hogy "a videót nem lehet lejátszani" feliratot kapom, mikor egy videót meg akarok nyitni, nem mindig, de néha, belső memón lévő videónál is.Most viszont fel akartam másolni a memkártyáról a videókat, képeket és nem látja őket a számítógép
Látja a memkártyát, látja azon a mappákat de üresnek írja. Holott a telón ha megnyitom a fájlok menüben, akkor látja a memkarit, a mappákat és az összes benne lévő fájlt....
Ötletek? Másoljam át valahogy telefon memóriába, mentsem le őket aztán formázzam a kártyát esetleg? -
MR007RM
addikt
Én simán Win7 alól exFat kijelöl úgy azokkal a paraméterekkel amiket alapból kiír. Természetesen a telefonban/on keresztül. Nem külső kártyaolvasóval.
Volt már olyan hogy videófelvétel közben rosszul léptem ki, vagyis nem állítottam le a már 4GB-ot túllépő 2-dik elkezdett és futó fájlt, hanem kiléptem a felvevőből. Na aztán kerestem hol is van a teljes felvétel. Nem találtam meg, csak a helyet fogta a memkarin addig, míg újra nem indítottam el a felvételt. De ez az én hibám volt. Előfordul néha egymásutáni gyors fotók ellövése esetén egy-két fotó félig, vagy hibásan születik utólag látván, de ez nálam egy kapkodás eredménye. Talán nem hagyok neki elég időt elmenteni mikor sorozatot akarok lőni, egyszerre többet egy dologról nem sorozat módban . Mindenesetre nálam jól szuperál a kártya. A sebessége az utolsó GB-on is ugyanaz és egyenletes fix.
(#5930) boletus és (#5931) gmaci: Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Van a zsebemben 435 forint. Azért most rögtön át is veszem tőled, csak hogy ne sírjon a szád!
Vegyél rajta Manner nápolyit!
/Csak nem a Tschibo-ban vetted?/
[ Szerkesztve ]
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
boletus
aktív tag
Üdv minden fórumtársnak !
Mától "hivatalosan" is fórumtagnak érzem magam,mert tulaj lettem. -
félisten
Ide is: Kapott tőle egy nagy képet a drágaság, hát nem megy a nagyítás. >> [link] - eredetiben
gmaci! Ez komoly?
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
MR007RM
addikt
válasz Kolondrum #5942 üzenetére
Tetszenek!
Na én meg csak ide, mert még közel nem tökéletes bedobok egy Holdat. Illetve kettőt. Az egyikkel én szenvedtem tegnap este letámasztásos, kereséses, azelőbbmégittvoltanyavajáshovalettél féle idegbaj. Egy pillanatra megállhatott volna hogy lekapjam, és a kezem is remegett az idegtől. De majd próbálgatom egy jó kiszemelt helyről, meg a beállításokat, hátha egyszer összejön valami értékelhetőbb. Aztán irány a Mars. Nagyítást azt szerintem hagyjátok. Vágtam a fotó fekete széléből.
A másikat a netről szedtem és ugyancsak 808.
A gyengébbek kedvéért távcsővel volt.
-
félisten
válasz MR007RM #5943 üzenetére
A SE ray?
A mail fiókos dologra nem találok megoldást. Be is szüntettem. 1-2 nap alatt kb 1mb tűnik el a C meghajtóról. Most h töröltem a fiókomat visszakaptam 2mb-ot, de már közel 10-et eltüntetett. Ekkora idiotizmust... Nem igaz, hogy nem voltak képesek úgy megalkotni, hogy ne teljen meg a C: . A sima usert meg lehet vezetni, de aki ért hozzá azt nem, az résen van.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
-
lbence
aktív tag
És a legjobb az egészben, hogy 3 reset után vehetném meg újra a fizetős alkalmazásokat. Egyébként szerencsére van pár amit több mint 3x fel lehet telepíteni (pl.: fmobi), de a best taskmanért fizethettem volna újra. Gravityre leszek kíváncsi, mert az nagyon drága volt és sokat használom.
[ Szerkesztve ]
-
BobTail
őstag
Ajjaj, valamiért csak 9 MB hely van a C-n, és állandóan értesít róla, ráadásul mintha nem is lenne teljesen százas a működés. A panoráma app már el sem indul, a gyári fényképező és sokat várat magára, ma pedig egy filmet szerettem volna HDMI-n nézni (mint eddig sokszor), és 3 mp után megállt, és fagyás. Kicsit aggódok... szerintetek mi lehet a baj, és hogyan tudnék segíteni rajta?
Időközben megjött a Lumia 820. Hát... teljesen más világ, az már egyszer biztos (és eddig kicsit távol áll az én világomtól)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Gitáros topic
- Renault, Dacia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Anime filmek és sorozatok
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Apple asztali gépek
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest