Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
devid.biro
csendes tag
Nah...kinyitottam a portot..asszem (nat -> virtual server, kitöltöttem a nas ip címével és a transmission álltal kért portal...de még mindig azt írja hogy prot is closed...nat mapping table-nál pedig folyamatosan próbálkozik szegényke, de nem tud kifele kommunikálni...
Ennek mi lehet az oka?
Esetleg valami más ötlet arra, hogy nem tudok torrent fájlt upload-olni?
Előre is köszönöm!Üdv!
-
törölt tag
válasz spiky03 #7899 üzenetére
Én a videószerkesztés miatt használom külső táron az eSATA -t és nagy áldás, mert a videószerkesztő tud közvetlenül arról dolgozni, sőt, akár az oprendszer is üzemelhet róla. De ha csak másolgatni kell, akkor elterjedtebb az usb3. A képen látható táron sztem csak usb2 van, ami 40-50 gigánál nagybögrés kávészünetet igényel. Viszont ha otthon van eSATA, a havernál meg csak usb2, akkor ez a ház a nyerő.
-
petya80
tag
Sziasztok,
NSA210-esben szeretnék ventit cserélni, szeretnék megerősítést kérni, hogy az alább linkelt darab megfelelő-e a célra:
[link]kösz
-
spiky03
veterán
válasz Anonymus23 #7905 üzenetére
Lusta vagyok belépni a puttyba, így TC-el szoktam mozgatni a dolgokat (áthelyezni, törölni, átnevezni)
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
Feccni
csendes tag
válasz devid.biro #7901 üzenetére
Portot nyitni a routeren kellene.
Ha jól értem az is van a rendszerben. -
Milli82
tag
válasz spiky03 #7906 üzenetére
Úgy viszont, ha nem használod a MC-t, akkor időmilliomos lehetsz.
Főleg BD50 másolgatása fog örökké tartani.
Röpke számolással kb. 6MB/s Wifi átvitellel kb 2óra alatt át is másolódik a gépeden keresztül egyik HDD-ről a másikra.MC-vel 18MB/s-el számolva már csak a 40-45perc.
Most nem értem a rációt.
Egyébként meg az internet népe nem tudja megmondani neked mi a tuti!!!!
Mert mindenki másra használja a dolgait. Más hardverek vannak. Neked kell dönteni hogy USB3 vagy eSata vagy 2.0.
Én is az USB3-as preferálnám a helyedben. HotPlug és gyors is.Én azért használom az eSata-t, mert ez volt itthon. Már megvan a rack évek óta amikor még nem volt USB3.
Szóval nem összezavarni akartalak. Egyszóval nem kell tartanod a Passzív HDD házaktól. És USB3 legyen!
[ Szerkesztve ]
Asus AC85P - DS118
-
hétalvó
addikt
köszönöm a segítséget, ment nagyon gyorsan. transmission megy. 5ös
https://drive.google.com/file/d/1PaO_rKpCcAc7h7-HJCCqz8rbWeJlRSDz/view?usp=drivesdk
-
spiky03
veterán
válasz Milli82 #7909 üzenetére
Nyugi a külső winyókra közvetlenül másolok MC-el.
Pl amikor havernak kellett vmi film és elhozta a winyóját, akkor azt a NAS-ba dugtam és nem a laptopba.
Hülye azért nem vagyok.A laptopon csak az átnevezéseket, meg az áthelyezéseket szoktam csinálni, amik ugye rögtön mennek még így is, hogy wifin vagyok a laptopon.
Nem félek én a passzív házaktól sem. Csak olyat szeretnék ami jó, és nem túl drága. Mert kb 5-6000-et gondoltam, hogy költök a külső házra. És ugye az nem menne non-stop a NAS-al, mert filmnézésre használnám csak, amit fentebb is leírtam. Szerintem max ha 3-4 filmet fogok rajta megnézni egyhuzamban, ha szabin leszek pl vagy hétvégén ha filmes maratont tartunk a haverokkal. Ezt meg csak bírják ezek a házak, mert este meg ugye pihenhet.
Igen tudom, hogy nekem kell eldönteni.
Itt tőlem nem messze van egy USB3.0-ás ház ha jól emlékszem 6500-ért. Az akkor jó ár?
Vagy tudtok mondani egy konkrét típust, ami jó áron van és rendben is van?Mert ezt megköszönnöm.
-
devid.biro
csendes tag
A routeren nyitottam.
Amúgy most egyszer elindult, és a mappákban lesz szerintem a trükk. Mivel az alapértelmezett helyére szépen letöltötte a cuccot... Viszont sikerült eltüntetnem a feliratokat a gui felületről. A torrentet csak egy csík jelzi (szürke, majd zöld és kék a végén), de az, hogy ő kicsoda, micsoda azt nem tudom. Gyakprlatilag az összes szöveg eltünt. Érdekes viszont hogy a beállításoknál látom a szövegeket..
Erre valami ötlet? 2.77 transmissiont használok. -
kmarci25
veterán
válasz spiky03 #7911 üzenetére
Már egyszer linkeltem, de most megint megteszem. Nekem ez van. Kapsz hozzá egy kis csavarhúzót, egy usb madzagot és egy tápkábelt.
Ja, és nem úgy néz ki mint a képen, legalábbis én ilyet kaptam, mikor átvettem. Az egyik Coolink, a másik Kolink. Nem problémáztam, átvettem.Offoff: szerintem egy kicsit túlpörgöd ezt a témát...
[ Szerkesztve ]
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
spiky03
veterán
válasz kmarci25 #7913 üzenetére
Köszi megint.
Igen tudtam, hogy valaki már linkelt egyet, csak nem tudtam, hogy ki volt az.De köszi, az tökéletes lesz nekem 5000-ért.
Be is rendelem majd én is.Igen lehet, hogy egy picit nagyon is rápörögtem a témára.
De már leállok ígérem.Thx mindenkinek mindent!
-
hétalvó
addikt
twonky-ban tud valaki segíteni, hogy lehet hogy file sorrendbe rendezze a könyvtáraimat?
gondolom a compilation folders -ben kellene beírni, de mit?
esetleg egy ushare-t fel lehet telepíteni valahogy, végső megoldásként minidlna-t ?
https://drive.google.com/file/d/1PaO_rKpCcAc7h7-HJCCqz8rbWeJlRSDz/view?usp=drivesdk
-
hétalvó
addikt
-
tigrici
tag
válasz hétalvó #7916 üzenetére
ezt meglehet adni magában a twonky web beállitásoknál is " http://192.168.1.xxx:9001/#advanced ",de ne is kérdezd hogyan.alapban nálam ez van. Compilations,Sampler. elvileg irhatsz mást is vesszővel elválasztva.
de én a helyedben a merevlemezen található rendszer mappákban nem nagyon mokolnék ,főleg ha nem vagyok biztos benne hogy mit és hogyan kéne csinálni.[ Szerkesztve ]
LG-lv5590 ,Lg-La667S , NSA310 :twonky,plex,serviió,transmission.
-
törölt tag
Valami nem kerek a jogosultságaimmal. Valaki le tudná írni, hogy a 4.61 -es firmtől mire változott a NAS elérése? Belekerült egy számsor, de most csak teló van nálam és nem tudom vele megnézni. Köszi!
-
Anonymus23
veterán
válasz #79335424 #7920 üzenetére
A NAS kezelőfelületének az elérése továbbra is ez:
NAS IP:80 vagy elég csak az IP-t beírni, elvileg még a portot sem kell megadni.
Vagy ha állítottál be másik portot is, akkor azon keresztül is elérhető.
Nem fontos a szöveges részt beírni.;) - The Power of the Light Side
-
törölt tag
válasz Anonymus23 #7921 üzenetére
De én szeretném kipróbálni. PC -n nekem is hibátlan, csak Androidon, CIFS csatolásnál van egy hiba, ami a régebbi firm -mel nem volt és szeretném a Mount Managernek megadni a pontos elérési utat.
-
törölt tag
válasz Anonymus23 #7924 üzenetére
Írtam. Mount Manager. Felcsatolja, tudok róla/rá másolni, csak újabban nem enged rajta mappát létrehozni, pedig a beállítások változatlanok.
-
gabor#
tag
Sziasztok,
Btsync kapcsán van-e másnak ilyen problémája?
csináltam egy movie nevű share -t, szépen szinkronizál bele a btsync, winXP alól elérem a megosztást, tudok létrehozni könyvtárakat és fájlokat ide de törölni nem tudom amit a btsync hozott létre. Macerás, hogy ssh és mc kell egy törléshez. Nálatok, hogy megy?
Köszi
Gaborbtsync - aki nem tudja, olyan mint a dropbox, saját gépek között szinkronizál
-
Anonymus23
veterán
válasz CoolBoy323 #7929 üzenetére
Tűzfalon engedd ki, vagy amíg telepíted kapcsold ki a tűzfalad.
;) - The Power of the Light Side
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Anonymus23 #7930 üzenetére
Kell valamire az a beállítás nekem?Mert elértem böngészőből, már a vinyó is kész.
Most arra akarok rájönni, hogy hogyan tehetném láthatóvá, hogy tudjak rá másolni a PC-ről
-
Anonymus23
veterán
válasz CoolBoy323 #7931 üzenetére
Egyszerű, csatold fel hálózati meghajtóként
Balról a 3. ikon az NSU-ban.Az a beállítás, amit futtatni akartál (initialization Wizard) az hozta volna alap állapotba a NAS-t, formázza a vinyót, hogy egyáltalán használni tudd. De akkor nem értem, hogy mit hogyan csináltál meg rajta...
[ Szerkesztve ]
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Anonymus23 #7932 üzenetére
De az a program halott Inaktív az összes ikon
Meg majd a torrentet is be szeretném egyszer állítani
-
Anonymus23
veterán
válasz CoolBoy323 #7933 üzenetére
Kérdés: ez egy totál új NAS, vagy már volt használatban?
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Anonymus23 #7934 üzenetére
Totál új, mai, friss, ropogós
Reboot-ok megoldották, aktívak az ikonok
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
válasz CoolBoy323 #7935 üzenetére
A TM telepítésre is van egyszerű megoldás, korábban le lett írva egy párszor.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Anonymus23 #7936 üzenetére
a gyári program nem jó?
-
Anonymus23
veterán
válasz CoolBoy323 #7937 üzenetére
Hanyas verzió van benne neked alapból?
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Anonymus23 #7938 üzenetére
Ön jelenleg a következő firmware verziót használja : V4.61(AALH.1)
Ez a legújabb
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
válasz CoolBoy323 #7939 üzenetére
Mármint a TM-ből melyiket hozza fel neked a programcsomagoknál.
A "gyári" beépített torrentkliens, az nem túl komoly, max 10 torrent lehet benne...;) - The Power of the Light Side
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Anonymus23 #7940 üzenetére
2.77zypkg001
-
Anonymus23
veterán
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Anonymus23 #7942 üzenetére
ahogy látom, nem túl egyszerű ennek a frissítése... de mivel lesz jobb, az újabb?
hagyom hétvégére inkább, sokat kellene utána olvasnom
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
válasz CoolBoy323 #7943 üzenetére
Kb 5 perc alatt meg lehet csinálni, magát a frissítést.
Először trükkösnek tűnik, de egyáltalán nem az.;) - The Power of the Light Side
-
beszabo
csendes tag
válasz ISI-McM #7201 üzenetére
Helló,
- Lett bármi eredménye annak, hogy nem ismerte fel a külső eszközöket? Sajnos én is hasonló cipőben járok az NSA325-el és egy külső 1T-al.
- 100% processzor használat is van "Python" miatt. Bárkinek bármi javaslata. Minden funkció ki van kapcsolva rajta (nincs torrent, nincs mediaserver, nincs twonky, nincs ftp, nincs megosztás,....)NAS: NSA 325
FW : NSA325_V4.70(AAAJ.0)
FFP : ffp_0.7_arm_004 on HDD
Running Transmission (v2.82) -
CoolBoy323
nagyúr
válasz Anonymus23 #7944 üzenetére
#7773 alapján próbáltam megcsinálni, de hiába csináltam meg a fájlt, nem látom a programcsomagoknál amit kéne
-
Anonymus23
veterán
válasz CoolBoy323 #7947 üzenetére
310S-nél ez nem működik. Zambozoli leírásában van egy link, onnan le lehet tölteni a szükséges fájlokat, amit be kell másolni, a Nasra, ahova a web prefixet is másoltad.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Anonymus23 #7948 üzenetére
na ugye, hogy nem 5 perc, és egyszerű hadművelet?!
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Anonymus23 #7948 üzenetére
#7522 alapján csinálnám, de nem a friss TM-et teszi fel, hanem ami volt, a 2.77-et
Pedig a 2.82-őt látom, de nem frissíti
Új hozzászólás Aktív témák
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Garanciális be quiet! Silent Loop 2 360mm (BW012) ( Light Wings ventikkel )
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest