Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tmximum
tag
válasz #56573440 #8850 üzenetére
[link] végig csináltam az itt elmondottakat. 1.5.1-es játékom van. és mindent úgy töltöttem le, ahogy ő mondta. a végén megnyitottam a játékot, play és elkezdte betölteni a dolgokat. kiírja, hogy van 3 új modom, aztán amikor a coremods mappába a végén bemásolom a 2 jar-t és utána elindítom a játékot, megint elkezdi a betöltést, de kb 2 mp után kiírja a fentebb említetteket
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz tmximum #8857 üzenetére
"FML has found a non-mod file CodeChickenCore-src.jar in your mods directory. It will now be injected into your classpath. This could severe stability issues, it should be removed if possible."
"2013-04-16 15:34:44 [INFO] [ForgeModLoader] FML has found a non-mod file NotEnoughItems 1.5.2.9.jar in your mods directory. It will now be injected into your classpath. This could severe stability issues, it should be removed if possible."
ezek miért vannak ott?
a neit és a codechickencore jarokat továbbra is a minecraft jarjában található coremods mappába kéne dobálni úgy ahogy vannak. a mod mappából meg szedd ki őket
-
törölt tag
válasz tmximum #8859 üzenetére
ahha
régi volt az emlékkép.
no sory. a kér jart. a coremods mappába kell tenni, oda kerül a codechickencore és a notenoughitems is. a jarból szedd ki mert tényleg nem oda kell.
a mods mappába nem tetted be véletlenül?
forge modloader kéne akkor csak jarba kerüljön, futtatod, akkor elvben felkerülnek a mappák, utána már csak beszórod a két file-t a coremods-ba és mennie kell
sory én néztem el
a jart szedd ki vagy kezdj egy tisztával leginkább az tuti
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz tmximum #8861 üzenetére
a forge-ot honnan szedted le?
"Forge Mod Loader version 5.1.26.655"7.7.1 a jelenlegi friss kiadás a hivatalos oldal szerint 1.5.1-es mc alá
-
törölt tag
válasz tmximum #8864 üzenetére
az egy dolog.
megvan a hiba. nem megfelelő helyről szerzed be szerintem a megfelelő modokat...
szépen lehúzod a core-t és a neit, 1.5.1-es verzióra, bedobod a jarba az általam már linkelt forge verziót, kitörlöd a meta.inf mappát a jarból, jar bezár, mc indít. belogol, a forge elkezd letölteni pár dolgot, majd mc elindul.
mc bezár, coremod mappába a most linkelt forrásból a megfelelő két jar letöltése után bedobod a két file-t a coremod mappába.
ennyi
így mennie kell. csak a kedvedért telepítettem egy mc-t és tutifix. egy régebbi core-al meg neivel kipróbáltam és indítás utána a forge el is dobja magát ahogy kell. a firissebbel szépen fut
[ Szerkesztve ]
-
veector
senior tag
Valaki tudja hogyan kell eljutni egy fastest working méhfajhoz? Vagy inkább hogy melyik az? Onnantól már megy.
-
Hunikornis
tag
Láva az elfogyhat ha netherböl szivattyúzom át?
-
törölt tag
válasz veector #8866 üzenetére
amennyire tudom fastest nincs, csak fast. cultivated-ből érdemes kivoni, de talán a rocky is tartalmazza. mintha... nem találkoztam még velük, és tudom hogy egy ideje tervben vannak, de egy changelogban se láttam hogy elérhető lenne a fajok között ilyesmi. alvearyban esetleg frame-ekkel elég szépen termel a fast is
onnantól a gént kivonod, stb.
Hunikornis mi a kérdés? mármint hogy ahogy a víz alkot e új blokkot, vagy hogy a nether lávakészlete véges e egy lávatavat szárazra lehet szívni seperc alatt (agyontápolt pump és liquid tessaract csodákra képes ) a nether készlet viszont végtelen kvázi, csak néha újra kell rakni azt a 3 blokkot jobb esetben.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Hunikornis #8870 üzenetére
a láva blokkok nem generálódnak semmilyen esetben újra. akkor költözik a rendszer játékot játszunk de amióta van tesseract azóta 3 másodperc, liquid tessa, energy tessa, pump-al megoldható az egész interdimenzionális lávatranszport és annyira nem is drága
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz veector #8866 üzenetére
hazudtam
spoiler meg egész jól összerakott cheatseat
meg nem is. legjobb tudomásom és legutóbbi (frissítés előtti) tesztelésem szerint a thauma méhek nem működnek együtt az extrabees mod génkinyerő gépeivel. tehát nem lehet a faster és fastest géneket lelopni, ahogy azt se lehet megoldani náluk, hogy ne egy nyomorék drone-t dobjanak, így minden kaptárba külön kell craftolni egy királynőt...de lehet megnézem újra, kár hogy genepoolba toltam az egészet anno
Hunikornis: egyedül a quarry ami chunkloaderként működik a chunkloaderen kívül, egyértelmű volt számomra hogy de kell
[ Szerkesztve ]
-
Hunikornis
tag
Előfordulhat,hogy szerverhiba miatt a quarry-aink száma megduplázódott?(eddig 1 volt, de most 1 fut egy meg a kezemben van, most szedtem le vinyóról .)
-
addikt
válasz Hunikornis #8878 üzenetére
Igen, előfordulhat olyan eset, hogy a playerek inventoryja hiba folytán nem mentődik le, és ugyan az lesz nálad, mint amikor előzőleg beléptél a szerverbe
-
Hunikornis
tag
Nah saját bőrömön tapasztaltam meg, hogy ne használd a wrath fire-t
Elég szépen leégettem(vagyis most is folyik még) a környéket -
Davs
tag
válasz Hunikornis #8880 üzenetére
hasznaldni hasznald, mert kell, de szepen kint, ahol nincs fa stb
-
netpeti98
addikt
válasz Hunikornis #8880 üzenetére
Azzal tényleg óvatosan, mikor még játszottam egy komplett barlangrendszer "cobblesítettem" vele.
Üdv netpeti98
[ Szerkesztve ]
-
Davs
tag
válasz Hunikornis #8883 üzenetére
erdekes, nekem ilyen problemam meg sosem volt..Amint elkezdett vmi egni, oltottam is...
-
Hunikornis
tag
Golemek be laggoltathatják a szervert?
-
törölt tag
válasz Hunikornis #8886 üzenetére
attól függ mennyi és milyen szervert meg lehet egyébként, de azért ahhoz kell pár
-
törölt tag
válasz Hunikornis #8888 üzenetére
nem szivattyúztok vizet? vagy csináltatok csirkefarmot?
-
Hunikornis
tag
-
föccer
nagyúr
válasz Hunikornis #8890 üzenetére
Milyen rendszerű a fafarm? Milyen gépekkel szeditek a fát? Mekkora? Milyen időzítéssel használjátok?
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Hunikornis
tag
Netherstar-t hogy lehet szerezni?
-
Hunikornis
tag
Sajnálom hogy ennyit írok, de nem enged szerkeszteni, ender portált merre találok?
-
föccer
nagyúr
válasz Hunikornis #8894 üzenetére
End portal és a fortressekben van. Minden pályán 3 db van belőle.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
törölt tag
válasz Hunikornis #8893 üzenetére
withert kell megölni érte. az droppol garantáltan egyet
-
törölt tag
válasz Hunikornis #8897 üzenetére
háááát ez kissé torkos szívásnak felel meg, én nem bántanám őket
megoldás instabil node van a környéken, amit a quarry chunkloadere betöltve tart spawnoltatja a szépségeket.
megoldás az hogy befalazod a node-ot teljesen. a legjobb ha úgy, hogy pl egy teli kockába. akkor nem tud spawnolni semmit
[ Szerkesztve ]
-
Integrator
aktív tag
válasz Hunikornis #8899 üzenetére
Mit bontottál le?
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest