Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz Superhun #8551 üzenetére
ok ak megint elő hozom
update: tessék a fura az , hogy fegyverek működnek (a nagy részük a többinek nincs textúrája v mi )
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Superhun #8553 üzenetére
fene ez nem fer na ak megy az ftb szépen fel
köszi szépen DE van ak47 esem sörétes puskám stb azok legalább jók[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
james001
veterán
Létezik olyan mod ami megakadályozza azt,hogyha meghalok ne vesszenek el a nálam lévő cuccok? Valamiért mindig béna vagyok és beesek egy random lyukba,és már kezdem unni hogy elvesznek a dolgaim utána...
https://psnprofiles.com/kazama001
-
addikt
válasz james001 #8557 üzenetére
Übercsalás lenne és rontaná is a játékélményt. Tessék megtanulni nem leesni a szakadékokon (Shift gomb nyomvatartása a széleknél előnyben) és gyorsan kirakni az értékes cuccokat biztos helyre (pl leraksz bányászás közben ládákat, vagy ami még tutibb, ender chestet használsz).
-
netpeti98
addikt
válasz james001 #8557 üzenetére
Ugyan én nem használom, de a Risugami Death Chest mod bepakolja a cuccaid egy ládába halálkor.
Üdv netpeti98
-
james001
veterán
válasz Superhun #8558 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek,adok magamnak még egy esélyt,jobban odafigyelek.
Falut amúgy random szokott kreálni? Mert elég nagy területet bejártam már,de még egyet se találtam. A fura viszont az,hogy marha sok sivatagos részbe futottam már bele,viszont dzsungelbe csak egybe...https://psnprofiles.com/kazama001
-
Hunikornis
tag
melyik gólemet bírhatnám rá, hogy a ki szűrt essenciákat elvigye az üvegekbe? Tallow golem gondolom, de eddig nem sikerült megcsináltatni vele... sajnos.
-
Dinter
addikt
NEI-t hogy lehet úgy beállítani, mint ahogy Direwolf20 videóiban van? Nálam nem mutatja az itemeket, csak ha pl.receptet kérdezek le utána, meg nem mutatja az ItemSubsets gombot se (igaz nem is tudom, mit csinál)
-
törölt tag
válasz Hunikornis #8562 üzenetére
? hogyhogy nem? az alap felállás hogy az alembickre klikkelsz vele, és adsz neki pár phials-t ahogy kéri. innentől marker blokkokkal kijelölöd a jarokat amikhez hozzáfér. hol akadtál el? egyébként ha marker blokkal megjelölöd a chestet amiben a maradék phialt-t teszed, akkor szépen kiszedi onnan 16ossával.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Hunikornis #8565 üzenetére
nem
csak amibe azt akarod hogy pakoljon esetenként anélkül semmilyen formában nem tud hozzáférni szinte semmihez a golem.[ Szerkesztve ]
-
Dinter
addikt
Miért nem akar menni a Pulverizer, ha a Steam engine megy, összekötöttem a motort-pulverizert-ládát Golden Conductive Pipeokkal. A Pulverizeren beállítottam, hogy lent a bemenetnél kék legyen, jobb oldalán, a chestnél pedig piros. A többi színt nem állítottam semmire. Az a probléma, hogy a Pulverizer nem veszi fel az energiát.
-
törölt tag
fogadjunk a motorra is gold pipe-ot tettél wooden conductive kell a motorok elejére utána lehet csak gold.
a conductive pipe-okkal viszont vigyázz, ha nem használod el az energiát akkor felgyűlik és berobban, jobb esetben a csöveket, rosszabban a motort is viszi magával. tegyél egy redstone energy cellt a rendszerbe, vagy később használj electric conduitet, az nem robban be
[ Szerkesztve ]
-
Hunikornis
tag
méhek
erről a sorozatról mi a véleményetek? -
törölt tag
válasz Hunikornis #8572 üzenetére
flora méhekben az isten érdemes nézni, amit a témáról tudni lehet, érdemes, azt nála megtudod
-
törölt tag
válasz Hunikornis #8574 üzenetére
nem garantált a mutáció elsőre, se másodjára. random ahogy a méheknél is soulframe vagy mutator nélkül hogy az adott gének megfelelő kombinációt alkotnak. jó lesz ez, de én továbbra is azt mondom hoy célzottan az adott fákat tartsd egy helyen csak, mert nagyobb esélyed a jó mutációra mint így. ha silverlime a cél akkor oak és birch maradjon csak bent, ha mundane akkor oak és spruce.
-
Dinter
addikt
FTB szerverre lehet berakni plugint? Azt írják, hogy MCPC+-szal meglehet oldani. Ez igaz?
-
Dinter
addikt
Melyik gépet érdemes először megépíteni, ha kész a ház?
-
törölt tag
attól függ mit szeretnél, mi az irány, mindenki más és más fele indul el. én jellemzően thermal expansionnal nyitok, ha van már arany, ha nagyon nem találok akkor ic.
ha expansion akkor pulverizer, és a powered furnace jön, ha ic akkor macerator és electric furnace. a betápot mindenki hite és vallása szerint választja, én expansionhoz hobbist steam engine-t szoktam tenni, ic-hez generator, később geothermal generator.
én a thermal gépeket jobban szeretem ilyen szinten, kényelmesen egymás mellé helyezve átadogatják egymásnak a cuccokat és a végén kipakol pl egy chestbe, ezt ic-vel kicsit problémásabb megcsinálni ha azt akarom hogy egy hopperbe pl bevágva az ásás eredményét szépen egymás után feldolgozzak mindent. cserébe a steam engine-nek víz kell, és a conductive pipe-ok szeretnek megrobbanni ha nincs hova pakoljanak energiát...
-
Dinter
addikt
Melyik az a gép, amivel a pulverized érceket rendessé lehet alakítani? Az baj, ha 500 °C-on megy a gőzmotor?
-
sunyi18
tag
ez az ftp nagyon zabálja a gépet?
MSI B85-G43 i5 4750 CoolerMaster Hyper 103 2x4GB Corsair 1600 Samsung 840EVO 120gb SSD CoolerMaster GX550W Zalman Z9 Plus
-
törölt tag
ha van vize nem gond. ha nincs és úgy fut akkor gond, pluszban probléma ha forró motorra engeded rá a vizet
ingotra rongolsz? bármilyen furnace igazából, de ha már pulvi akkor dukál mellé a power furnace. ugyanolyan energia kell neki, és a fogaskerékre kattintva bekonfigolhatod hogy automatikusan átvegye az érceket az érintkező oldalon.
a slotok jelzik hogy melyik slot hova csatlakozik. pl pulvi balra mellé powered furnace jobbra. megnyitot a pulvit, fogaskerék, a jobb oldalra beállítassz olyan narancs színt ami mindkét jobboldali slotot lefedi nem csak az egyiket. belépsz a furnace-be, ott meg beállítod hogy a kék slot bal oldalon legyen. a pulvi jobb oldalán "kijövő" dustok így a furnace bal oldalán mennek be és bekerülnek a kék slotba tehát égetni fogja. a furnace narancs oldalát állthatod fentre pl, és ráteszel a gép tetejére egy chestet, vagy jobb oldalra és egy dupla chestet, stb. ezzel a kiégetett ércet ami a narancs slotba kerül automatikusan a megadott irányba pakolja ki, ergo bekerül a chestbe
-
Dinter
addikt
válasz Hunikornis #8588 üzenetére
Az mit csinál?
-
törölt tag
az milyen már, hogy annyi Copperem, Tinem és Redstone-om van, hogy nem bírom elhasználni, de Ironom meg alig és nem bírok fejlesztgetni? sikerült egy Quarryt összerakni, 4 lowest-level napelemes energia elláttással, de a saját árát nem bírta kitermelni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #19617792 #8592 üzenetére
napellemes forrás és quarry? szerintem a legrosszabb párosítás ebben a formában. a quarry bekajál ha kell 100mjt is, de 50 körül érdemes etetni akkor már megy. ha napelem és motor akkor nekem csak egy megoldás jut eszembe az electrical engine, vagy a redpoweres motor a lapos napellemekkel. a sima electrical 2mj-t ad 6 alap solar teljesítményéből, upgrade circuit nélkül ami igencsak karcsú egy quarrynak, az egy hét amire leér 64x64-es méretben a redpoweres se jobb igazából, oda irdatlan mennyiségű napelem kell, és az benyel egy tonna nikolite-ot.
első quarry futtatásra vas nélkül egyértelműen biogas engine kéne.biomassal elég szépen elmuzsikál sokáig a motorban, mellette motoronként 5mj-t termel, ami egy kisebb méretű quarryhoz már elég lehet. biomass meg saplingből szépen termelhető
vas nélkül ez a legjobb megoldás szerintem elsőre
persze a biomasshoz kell fertilizer, meg pár apróság, de alapvetően elég sokáig el lehet vele lenni energiatermelés címszóval. aztán esetleg stillben vagy refirenyben finomítani biofuellé és másképp felhasználni gőzkazánokban, stb.
dinter: marha gyorsan go ftb wiki, ésvagy youtube direwolf 20 videókra ránézni, mert így nehéz lesz
[ Szerkesztve ]
-
escape
aktív tag
válasz #19617792 #8592 üzenetére
Rakj össze egy vasgyárat. Anti fejlesztése, azóta minden szerveren megépítem. Láda(benne 5db vas ingot)->Blast furnace->Autocraft table(acélból cartot csinálsz)->Blulectric Alloy furnace(visszaalakítja vassá[*2])->Eredeti láda.
Végtelen mennyiségű vasat tudsz gyártani megfelelő mennyiségű faszénnel. FTB-ben eléggé le lett lassítva az acélgyártás, de hosszú távon jobb mint egy quarryt üzemeltetni.[ Szerkesztve ]
Azért kell sportolnunk, hogy szép, izmos halottak legyünk. - Egyelőre hadjárat...
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest