Új hozzászólás Aktív témák

  • Geryson

    addikt

    válasz Superhun #7140 üzenetére

    Lehet akkor kérek egy kis segítséget, mert nekem nem ott van, pedig nem változtattam meg az installációs könyvtárat. Úgy értem, hogy nem ott van, hogy ha lekövetem a parancssorban írt könyvtárszerkezetet, akkor nem jutok sehova. Ettől függetlenül még fent van, mert látom a programok között installálva. Furi...

    Phvhun: Természetesen az van, bár itt nem a játékról van sztem szó, hanem a Java-val van valami gebasz.

    Apropó. Tegnap délelőtt kitaláltam, hogy csinálok egy uszodát, mégpedig egy természetes tó átalakításával. Olyan szinten brutális lett az esti végeredmény, hogy behalsz (pedig még közel nincs kész). Csináltam egy csomó képet is. Üvegtető, pókgátló falak, creeperbiztos oldalfalak, ugrótorony, közvetlen híd a kecómból. Annyi kö kellett hozzá, hogy elbontottam a házam melletti egyik hegyet és 5 kemencében pirul a homokocska üveggé egyszerre, csak, hogy elég legyen. Szóval az én világomban bizony az építőipar nincs meghalva, annyi meló van, hogy hónapokig tudnék még alkotni (még ha csak a mostani ötletekről beszélek is).

    Viszont azt megtanultam tegnap, hogy az ender "szemébe nézni" még akkor sem szabad ha nagyon messze van tőled a fák között... :)

    Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz

Új hozzászólás Aktív témák