Új hozzászólás Aktív témák

  • mikk2000

    őstag

    válasz #19617792 #13970 üzenetére

    Gondoltam belenézek a Direwolf20 packba hogy is csinálja amit csinál, de természetesen nem lehet letölteni :)
    Kell neki valami külön launcher. Ennyi erővel kérhetne külön PC-t is meg jaguárt meg natftát bele :)

    Kösz az infókat, emésztem. Mivel friss fórumtémákat találtam érc konvertálásokról, ezért gondoltam, ez a probléma aktuális, és ahogy kiveszem az írásodból azért még az. Biztos mindenki szíve vágya hogy nekiálljon konfigokat szerkeszteni hogy ne legyen gond.

    Szóval. Jelenleg a "CoFH Core" (is) tud ércet regenerálni. Ez jó. Ami én ismertem az még béta (bár relatív mit nevezünk bétának) és nem annyira széleskörűen paraméterezhető. De ez működik, próbáltam.

    Szóval lehalászok valami modot amiben új ásvány van (feldolgozza meg új cuccok) és nem akarom hogy 20 mod generálja ugyanazt az ásványt (új térképen), akkor konfigjában kell tiltanom. Ha le lehet tiltani, mert nem mindegyikben lehet. Utána valahogy kibányászom hogy amit generál milyen biome milyen körülmények milyen magasság melyik világ, sőt kibányászom a mondál milyne belső név és ID alatt szerepel (!) ("block"), szépen kitöltöm CoFH Core konfigjában regennel. Életem vágya :) Ennyi erővel ezt az infót minden modnál kirakhatnák nem, és akkor nem kéne turkálni. Hiszen a regenerálást általában nem tudják. Márpedig vicces hogy csomó terület fel van fedezve, így kenyába kell menni egy új ércért. Lehetne ez a generáló a forge része, és akkor szabványosan használhatná mind, és akkor nem csak a neveket igyekeznék szabványosítani.

    Ami még foglalkoztat, hogy ha egy mod le van törölve, törlődik vele minden. Érces modnál összejött nekem egyszer (volt mentés persze) egy jó kis lyukacsos föld :) Pár lépés és már legalul voltam. Szóval akkor mi van ha ki akarok szedni egy ércet teljesen hogy helyette ne lyuk legyen? Tehát minden x érc változzon át kővé mondjuk, ezt mi tudja? Mert ez elvileg alap dolog. Regennél ezt csinálja csak fordítva, és véletlenszerűen. (Mondjuk ha a CoFH Core mint standard mod fenn van, akkor ilyen veszély nem fenyeget, hiszen ott az érc regisztrálva van, de az érc konfigjának kitalálása mégis csak vesződség. Lehet jó lenne látni a Direwolf20 regen inijét, hátha ott modonként szépen külön van szedve, de most emiatt nem raknék fel új launchert, szóval ezt elküldheti valaki ha megvan).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák