Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Nintendo Switch
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Elite: Dangerous
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Earl_Muttley
őstag
Hálistennek a telefon 100% hibátlan, nem lett se szétbuherálva, se romolva (garit meg akarom tartani), se összetörve. 1 kis karc lett a tempered "fólián".
Pénteken derül ki mit kap.
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
plejik
addikt
v20f stock kdz fájlt , honnan tudok letölteni?
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
-
veterán
-
-
plejik
addikt
válasz DJ. Ru$y #15253 üzenetére
Kösz, a teló visszaállítva gyárira.. Vihetem is majd gariztatni , kijelző + most láttam , hogy a mikrofonnáll megrepedt a keret is, szóval így egy komplett ház + kijelző cserére számíthatok?
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
-
dave182
senior tag
Mik azok a cm feature-ök amiket emlegettek, hogy a cm12-ben még nincsenek benne de egy rr-ben már benne vannak?
Amúgy cm12-őn tökéletes a bluetooth zenelejátszás, míg nekem egyik lollis gyári alapú romon sem akart működni. -
gidion90
tag
Szerintetek, ha betört a kijelzője a telefonnak, tudtam egy ideig használni, de mérges pillanatomban az asztalhoz vágtam, úgy hogy onnantól se kép se hang... akkor tönkrement a teljes telefon? Honnan tudom kideríteni, hogy érdemes egy kijelzpcserébe belefeccölni? Vagy totál kuka mert egy ilyentől az alaplap meg minden sérül? Amikor tudjátok ideges az ember és az asztalra csap, csak van a kezében közben egy G3!
-
fecske95
tag
Térerő: A 23 országban elvégzett felmérés szerint a válaszadóknak mindössze a 41 százaléka elégedett a sávszélességgel, amikor böngészik vagy közösségi hálózatokhoz kacsolódik, és mindössze 36 százalékuk elégedett maradéktalanul ezzel, ha például online videót néz.
http://bitport.hu/gyenge-a-belteri-terero-itt-a-megoldasAkinek jó a készüléke de mégis tapasztal kisebb-nagyobb térerő ingadozást a fönti cikk is válasz / megoldás lehet.
-
jose999
senior tag
Sziasztok. Tegnap váltottam G2-ről, pontosabban azt az asszony örökölte meg. Lenne egy olyan kérdésem, hogy az normális, hogy 45% fényerő mellett kb 5 perc wifis "Viberezés" alatt 7%ot ment lejjebb az akku? 5.0 van fenn. Igazából 1x töltöttem fel, be kell állnia? Jobb lesz? Köszönöm a választ! Szép napot!
„Oh, igen. A múlt gyakran fájhat, és elfuthatsz előle, de akár tanulhatsz is belőle.”
-
plejik
addikt
válasz jose999 #15267 üzenetére
Kell neki 1-2 nap mire beáll, de ez minden androidos telefonnál így van, ennyi idő altta még nem kell következtetést levonni az aksi időről.
Annyit még hozzáfűznék, hogy a viber, whatsapp, messenger, elég látványosan szívják az akksit, legalább is én ezt tapasztaltam...
[ Szerkesztve ]
-
plejik
addikt
Egy kis Antutu teszt. ☺
[ Szerkesztve ]
-
plejik
addikt
válasz zsoca929 #15270 üzenetére
Stock v20b, stock kernel, a fejlesztői opcióknál pedig bekapcsoltam a GPU hardver gyorsítást, az áttűnési animációk pedig ki lett kapcsolva ugyancsak itt. Bár nem hinném , hogy sok jelentősége van neki, mert előtte is csináltam tesztet, ott 43586 pontot kapott.
-
zsog
csendes tag
ANHD 8.3. Köszönöm a linket.
A középre igazított órát hogyan tudom az eredeti helyére visszatenni? Bocs a láma kérdésért, de tényleg nem találom. -
borist
tag
Mindenki nyugodjon le a ..csába :-) nem akad a gyári menüm!
Annyit tettem, hogy felraktam egy mozgó háttérképet, azóta semmi akadás.
Laikusként arra gondoltam. hogy a háttérkép esetleg jobban pörgeti alaphelyzetbe a procit, így kicsit több jut a launchernek is? Eddig frankón az volt az elképzelésem, hogy energiagazdálkodás miatt nagyon leveszi a teljesítményt, esetleg ezért akadhat. -
Hajnii20
tag
Sziasztok!
Tudnátok mondani nekem jó játékokat illetve alkalmazásokat a telóra?
Nagyon megköszönném! -
Kasya
nagyúr
-
Just_Reboot
addikt
-
mario_gg
újonc
Sziasztok!
LG G3-on sikerült elrontani 6-szor a Knock code-ot. Most a biztonsági PIN kódot kéri, vagy pedig azt, hogy jelentkezzek be a Google fiókba. Előbbivel az a gond hogy nem tudjuk, utóbbival pedig, hogy valószínűleg le van tiltva az adatforgalom a telefonon, tehát netezni nem lehet vele.
A kérdés, hogy amikor első alkalommal bejelentkeztem a Google-fiókba akkor elküldte-e emailben ezt a biztonsági PIN-t? (melóhelyről nem tudok Gmail-be belépni, majd csak otthonról)
Vagy marad a gyári beállítás visszaállítása?Előre is köszi a segítséget.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz mario_gg #15285 üzenetére
Azt a PIN-t te állítottad be a Knock code után. Mikor mondja, hogy minimum 4 jegyű kód megadása szükséges, pont ezért. Igen, ha a kettő közül egyiket sem tudod megoldani, akkor recoveryből tudsz FR-t csinálni, vagy KDZ fájlból szoftvert újra rakni.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Vic61
senior tag
Innen tudjátok letölteni a jövőben az AndroidNow HD frissítéseit ANHD v8.4
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Fold
-
veterán
Ja, és hát kimaradt az előzőből, a változások:
What's new in 2.8.4.0:
Add flashing of boot and recovery images via the TWRP GUI (Find the Images button on the Install page)
Fix some MTP related crashes and bugs
Eliminate TWRP toggling USB IDs during boot if MTP is enabled
Fix various adb sideload issues
Improve threading of actions
Eliminate separate thread for screen timeout
Update libblkid to 2.25.0
Use power button as back button on watch themes for easier navigation
Add mutex locking to data manager
Improve custom theme handling on encrypted devices
Allow the stock theme to be offset by build flags so we can center a lower res theme on a higher res screen especially for watches with round screenshttps://gamergep.hu/
-
gidion90
tag
válasz DJ. Ru$y #15284 üzenetére
Szédteszedtem a G3-at, bekapocsolásra a képernyő totál halott, viszont folyadékkristály szerűen látom, hogy működik a dolgo, de képet nem ad, ha rázom és a fülemhez tartom, egy nagyon enyhe lötyögést hallok, szerintetek ez a OIS rugózata lehet a kameránál? Szédszedve az alaplap, éritnkezők, minden sértetlen és normális!
-
nemedi1990
csendes tag
Sziasztok.
Ma megkaptam a saját készülékemet. Kb 1 órája használom, egyre jobban tetszik. Viszont azt még mindig nem találtam meg, hogy hálózatot, hogy lehetne rá varázsolni. Valaki tudna segíteni? -
Kasya
nagyúr
válasz nemedi1990 #15299 üzenetére
hogy hálózatot, hogy lehetne rá varázsolni.
Tedd be a SIM kartyat Viccet felreteve, mire gondolsz pontosan?
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- alza vélemények - tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPad topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- OTP Bank topic
- Autós topik
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs