Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Elite: Dangerous
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Nintendo Switch
-
GAMEPOD.hu
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vic61
senior tag
Most nemazé, de felraktam a AndroidNow 8.2-re a 8.3 -as update-et, és láss csodát, 43704 Antutut dobott!!!
Samsung Galaxy Fold
-
-
tomalbert
tag
Melyik az a mod amellyel pinnel zárolt zárképernyőnél is le tudom húzni az értesítési sávot. Úgy emlékszem tweakboxban volt, de ott nem találom. Lehet nem is abban volt. Azt tudom, hogy volt, mert használtam lolli előtt de visszatértem KK-re, és az istennek sem találom sehol :S
-
SharpSA
veterán
válasz szabochris #14951 üzenetére
Név, az nem rootolt. Kicsit lejjebb van a SuperSU v2.40, ezt a rom után azonnal kell flashelni.
http://download.chainfire.eu/641/SuperSU/UPDATE-SuperSU-v2.40.zipMindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz szabochris #14955 üzenetére
Jó dolog a kereső. AN HD
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
veterán
Képzeljétek, hogy jártam tegnap este. Kis érdekesség. Csajom G3-s-én frissült a solo launcher 2.0.1-re, de megváltozott benne a gyári tisztító widget, és ez nem tetszett a csajomnak, ezért kérte, hogy tegyem vissza az 1.9.9-est ahol még a régi a tisztító. Vissza is tettem, rátelepíteni nem lehetett, ezért uninstall, majd úgy fel az 1.9.9. De így sajnos ugrott a beállítások: oldalak, ikonok, stb...ezért gondoltam, mert ugye lusta vagyok rászánni 5 percet, visszaállítom a titanium backup-pal csak az adatokat. A 2.0.1-esét az 1.9.9-re. Mondom magamnak, ez úgyis csak egy launcher, meg úgysem csináltam még ilyet, hogy visszafelé/lefelé állítsak vissza adatokat, hát hajrá.....El is kezdte a tb, csinálta 1 percig, majd tovább a végtelenségig, és nem akarta abbahagyni, plusz nem reagált semmilyen gombra, se semmire. Csak akksi ki meg be oldotta meg, de ez is csak addig, hogy el tudjam indítani a telót. Mert az LG logó-ig jutott, tovább 1 métert se... Csinálhattam volna egy FR-t, de mivel épp volt egy friss firmware,a v10e, amit úgyis ki akartam próbálni, így hát kdz flash lett belőle......de mindenesetre érdekes, hogy egy launcher adatait ha rosszul állítjuk vissza, bootloop lehet is akár belőle.....
https://gamergep.hu/
-
SharpSA
veterán
válasz szabochris #14959 üzenetére
Nálam ez a 20f-et használom és minden rendben működik.
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
SharpSA
veterán
válasz DJ. Ru$y #14967 üzenetére
Ugyanaddig tartott volna bírni a rom elérési helyét... persze ha megvan.
Más: javítani kellene a kdz flashnél leírt 4-es pontot (Rakd a telefont download módba), mert az nem jó. Nem download módban, hanem rendesen bekapcsolt állapotban kell csatlakoztatni a készüléket. Nálam, meg másnál is így működött csak.
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz SharpSA #14968 üzenetére
Őőő, rákattintottál az AN HD linkre? Behozza a kereső találatot, amiben első hozzászólás egy 2 linket tartalmazó hozzászólás. Legalább nézd meg mit linkelek mielőtt beszólsz.
A téma összefoglalóval kapcsolatban írd meg Freak-nek a felvetést, az ő "gyermeke", én sem szeretném, ha más beleírna. Jelzi a moderátoroknak aztán át lesz írva, ha kell.
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
storm3
senior tag
válasz DJ. Ru$y #14967 üzenetére
Hát ne haragudj, én spec. egy beszélgetős fórumba belinkelt random zipet nem fogok felrakni a telefonomra, de ez magánvélemény.
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
SharpSA
veterán
válasz DJ. Ru$y #14969 üzenetére
Igen, tapiztam a linket, Megnéztem és nálam az első hozzászólás a #149-es, amiben semmilyen link nincs. Jóval lejjebb van egy, ami még az 1.2-esre mutatna, persze a törölt 8.0-ás XDA fórum van ott.
Rendben, akkor írok majd neki, köszönöm. Bár érdekes, hogy az XDA oldalon is ugyanúgy van írva, miközben nem úgy működik.
[ Szerkesztve ]
-
Misi1980
senior tag
válasz Just_Reboot #14963 üzenetére
Azt nem tudom mert én is csak a Cloudy 2.0-án próbáltam ki.Tulajdonképpen ezért tettem fel egy rootolt romot hogy ezt meg tudjam csinálni.Szerintem ez a színváltoztatás nem rom függő.A root jogosultság az ami kell és a leírásban szerplő program.Én lefotóztam a művelet elött a gyári adatokat az SQlite-ban ha késöbb szükség lenne rá meglegyen.
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz SharpSA #14973 üzenetére
Bocs, most már a 4., mert 3 hozzászólásomban megemlítettem a keresőszót amit fölé tett. Őőő lehet, hogy te fordítva használod a fórumot? Utolsó hozzászólás van alul? Akkor alul keresd, nyilván a legfrissebbtől olvasd a régi felé.
Igen, valószínűleg csak fordította és azért lett így, mert (akkor még) úgy ment.
storm3
Mióta kidobta a topikot XDA-ról, azóta a lengyel oldalon érhető el a srác állítólag.Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
t.imi
addikt
Urak.
Két kérdés.
1.- Root után is mehet neki az ART? Nekem eszement laggolásokat tud előadni. File kezelőből, galériából kilépve pl újra töltötte a kezdőlapot nem egyszer.
Menübe belépve majd 1 másodperc várakozás, mire megjelennek a ikonok, stb2.- Felraktam a kamera módot. Két xml felülírva. Az "Állítsd át mindkét fájl jogosultságát 644 -re ( rw-r–r– )" hol tudom megtenni?
A kamera FPS tuti nem 18-30, ha gyorsan megmozdítom mosódik minden.
"camera_config.xml" rw-r–r–
"media_profiles.xml" rwx-rwx-rwx[ Szerkesztve ]
-
KisBundi
őstag
válasz Misi1980 #14950 üzenetére
Szívesen!
Justreboot: valószínűleg azért, mert AOSP rom nem támogatja a színkalibrációt! Ezek a sorok ahogy le is írtam csak akkor jelennek meg ha a színkalibráció be van kapcsolva. Ehhez viszont gyári alapokon nyugvó romra van szükség. AOSP alatt le kell tölteni vmi mást a play árúházból amivel lehet babrálni a kijelzőn.
-
Misi1980
senior tag
válasz Just_Reboot #14979 üzenetére
KisBundi hozzászólásábol kiderül miért nem látod.
[ Szerkesztve ]
-
SlausK
tag
válasz NandorHUN #14983 üzenetére
Persze.
Cloudy 1.2 alá feltettem ezt és ezt. Az elsőt flashelni kell recoveryből, a másodikhoz G3Tweakbox és Xposed frameworkre lesz szükséged. Tehát csak KitKat és DalvikVM alatt működik.Más:
AOSP-ot használók ki tudnátok ezt próbálni? IRRemote
Köszönöm.Üdv, SlausK
[ Szerkesztve ]
-
hard74
senior tag
-
Petyyyyy
addikt
Tegnap végre letaperoltam egy ilyen telót.
Oltári jónak tűnik és meglepően olcsó!
Ha egyszer majdnem elcsábultam. Ha egyszer feladná a szolgálatot a mostani mobilom, lehet a G3 lenne az utód.Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
SharpSA
veterán
válasz -FreaK- #14991 üzenetére
Nem is azt írtam, hogy futó rendszer alatt flashel, hanem azt, hogy úgy kell a készüléket csatlakoztatni (tehát hasonlóan működik, mint az LG PC Suite). A szoftver azután újraindítja a készüléket download módba és végzi a dolgát.
Ha egyből download módban csatlakoztattam, akkor minden alkalommal "Problem with communication between cell phone and PC" üzenetet kaptam.Ugyanezt írtam már le egyszer: http://prohardver.hu/tema/re_lg_g3_mindent_a_szemnek/hsz_14894-14894.html
[ Szerkesztve ]
-
-FreaK-
veterán
válasz SharpSA #14993 üzenetére
Ja értem.
Nekem is szokott lenni hibaüzenet (bár nem emlékszem, hogy pontosan ez-e), de utána megcsinálja, ha nem elsőre akkor másodszorra biztosan. De lehet hogy tényleg jobb úgy ahogy írod, de kellene még megerősítés azért mielőtt átírom a leírást. Az eredeti leírásokban is így szerepelt.Én nem terveztem KDZ installt , de ha valaki csinál KDZ Flash-t mostanában, megtenné, hogy kipróbálja, hogy nem teszi download módba a telót a flash előtt?
szerk.: jah, bocs SharpSA nem neked nem hiszek, csak menjünk biztosra lehet másnál nem így müxik esetleg.
[ Szerkesztve ]
-
SharpSA
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Projektor topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- OLED TV topic
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BestBuy topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest