Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Nintendo Switch
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Elite: Dangerous
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
steveboy86
tag
Nekem ez a 4-5 óra csak akkor szokott meglenni, ha van benne valami filmezés mert az keveset fogyaszt. Amúgy saját napi használat mellett (facebook,viber,email,kis játék) kb 3 és fél óra kijelző idő szokott összejönni, annál több nem nagyon. Mondjuk gyári lolli, de mókolni nincs kedvem, elfogadtam így, estig bőven kibírja, aztán ráteszem töltőre.
-
MurdR
veterán
Akkor mint látom megvan a szórás...
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Kasya
nagyúr
Annyi hsz volt mar, de konkretan egy rendes osszehasonlitast se lattam...hatha valaki tud a jelenlegi verziokrol nyilatkozni:
Miben jobb/rosszabb egymashoz kepest a mostani Cloudy es AN HD rom? -
veterán
válasz Saccco #15664 üzenetére
A gyari, es a -75mV alulfesz kozott par perc kijelzoidot vettem csak eszre. Ami furcsa, keg sohasem fagyott a kicsike, 1 oran at stresszeltettem tesztprogival, 10 perc utan erte el a 80 fokot. Mondanom sem kell, hogy netezes, vuberezes, facebookozas, filmezes kozben a 60at sem eri el.
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
supertrezi
aktív tag
válasz bokarcsi71 #15646 üzenetére
Ha esetleg mégis össze-vissza jelezne:
Nekem nem volt jó, míg így be nem állítottam. Bár a Facebook- meg Messenger-üziket most is ződdel jelzi a beállított rózsaszín helyett, de a hívásnál, SMS-nél, e-mailnél normálisan működik.
[ Szerkesztve ]
-
la_cc
addikt
Sziasztok!
Még mindig nagyon szemezek a G3-al...
Nem tudjátok véletlenül, hogy az LG idei zászlóshajója mikorra várható bemutatásra, illetve itthon mikor szokott megjelenni?
[ Szerkesztve ]
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
andreas49
senior tag
Hali,
Ha ezzel a módszerrel (Method 2 szerint) rakom fel a CM12-t, az akkor rootolt marad?
[link]HONOR Magic5 Pro - Huawei P30 Pro 8/128 GB - Xiaomi MI Note 10 Pro - Huawei Mate 10 Pro
-
andreas49
senior tag
Nekem a Purple nem müködik, ezért használom a Stump féle rootolást, ezzel is ugyanolyan rootolt lesz, mint a Purple-val. Jelenleg visszaálltam 4.4-re és rootolt.
Azért vetettem fel, mivel az így rootolt V10i-re tettem fel a CM12 nightly-t (method 2 szerint), de nem lett rootolt.HONOR Magic5 Pro - Huawei P30 Pro 8/128 GB - Xiaomi MI Note 10 Pro - Huawei Mate 10 Pro
-
neato3loco
senior tag
LG G3 32 GB, Gold megrendelve!
~ Asszed mivan közbe' te vagy a sztááá'? ~ Pepsi Béla
-
Saccco
nagyúr
válasz neato3loco #15674 üzenetére
Akkor sejtem honnan jön az...
RECSKA:
Többet vártam.
Gondolkoztam rajta, hogy megéri-e.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Saccco
nagyúr
válasz neato3loco #15676 üzenetére
Remélem nem szívjuk meg velük.
Majd a visszavásárlásra kíváncsi leszek, egyszer...█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Pietro 22
aktív tag
Sikerült feltennem fórumtárs segítségével a CM 12-t. Említve lett többször a cm romokkal kapcsolatban valami camera mód. Ez mit takar pontosan?
-
pinterto
tag
Én is kérdeztem már, és egy másik fórumtárs is a Custom Romokkal kapcsolatban, hogy jó volna egy összefoglaló, vagy aki használja leírná a tapasztalatait, véleményeit.
Én tegnap felraktam az AndroidNow 8.4-et, eddig jónak tűnik, este lehet felrakom a CM 12-őt, vagy a Cloudy G3-at.
Ja és még valami: a Kereneleket érdemes változtatni?
-
veterán
válasz pinterto #15681 üzenetére
Nem adsz a romnak egy kis időt (vagy magadnak) a tesztelésre? Te kis romkipróbáló
Igen, lehet 1-2 újabb dolgot vagy változást be lehetne írni a leírásba. Teszteltem én is 4 romot / 4 kernelt, eddig majdnem mindig úgy nézett ki, hogy a saját kernelével a legjobb (de ez szubjektív) Sztem amíg átlagos használattal 35-60 %-os fényerővel (/automata), wifivel, messengerrel, stb-vel 4 óra kijelzőidő fölé tudsz menni, addig nincs gond....még ma adok neked egy képet az AndroidNow 8.4-es rom kijelzőidejével.[ Szerkesztve ]
https://gamergep.hu/
-
Martinitius
tag
Üdv mindenkinek! Kérdésem lenne: T-Mobilenál kapható típus pontosan melyik? (D855 v D851 v egyéb?). Illetve, hogy melyik rootolási eljárás műxik ebben az esetben? (egy leírás linkért hálás lennék). Előre is köszönöm!
Ius est ars boni et aequi. // Nexus nagyhatalom vagyok: 3db Nexus 5; 2db Nexus 5X; 1db Nexus 6P.
-
Kasya
nagyúr
válasz Martinitius #15683 üzenetére
D855
Igen, elso hsz. -
samu100
tag
válasz Martinitius #15685 üzenetére
1. hsz még mindig (nem lehet még lollit rootolni közvetlenül).
[ Szerkesztve ]
-
tutaj01
aktív tag
[EZT] a Camera modot próbálta már valaki?
120fps @40Mbps (ugye a gyári valami 15 ha jól tudom)
4k @60fps???[ Szerkesztve ]
LG G3 32GB/3GB > LG G4 Brown > LG G5 Titan+Cam Plus > Huawei Mate 9 + Mate 10 Pro > Huawei P30 Pro
-
bokarcsi71
aktív tag
válasz supertrezi #15666 üzenetére
jól működik, köszönöm
-
expendables
aktív tag
A V10J romnál van jobb? Már ami 4.4-es és jobb,lagmentesebb,stb?
Köszönöm. -
torok6
aktív tag
Sziasztok! Egy olyan probléma van a telommal hogy felül a mikrofonnál meg alul is a mikrofonnál megrepedt a keret magától de a szürke rész. ezt javítják garanciába?
-
veterán
Cloudy g3 2.1 kint.
Hazaerek, rakom is fel. Trwp mentes a mostani romrol, lg backup a szoftokrol. Este szalad felfele...Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz torok6 #15697 üzenetére
Kinyitod a téma összefoglalót és le van írva ott is.
Alkatrésztől és szerviz terheltségtől 2-7 nap kb. De hívd fel őket és megmondják.
Szerkesztést pedig használd 5 percen belül, főleg, ha egy adott témáról írsz.
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
mAtThEw0319
senior tag
válasz Just_Reboot #15678 üzenetére
Majdnem újra raktam a telefont ez miatt, pont most.. még jó, hogy beugrottam kicsit olvasgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Külpolitika
- Hálózati / IP kamera
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- alza vélemények - tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest